Ben hala araştırıyorum bu WhatsApp meselesini ya saat kaç olmuş ?
Ya gece gece nerden geldim bunlara??? Geçmişin trolleri sinirim bozuldu ?
Ya sal bi ya kafayı üşütecen yoksa? Aha bak bunları dinle boşver kim ne yapıyor her şey olacağına varır?Ben hala araştırıyorum bu WhatsApp meselesini ya saat kaç olmuş ?
İnşallah rüyamıza girmezler amin ? ?Ya sal bi ya kafayı üşütecen yoksa? Aha bak bunları dinle boşver kim ne yapıyor her şey olacağına varır?
E hadi bakalımSizinle çok eğlenecez bebeler
Kop kooooop :d@AdamDüver, @nixc0r, hadi eğlenelim. Çılgınca hareketler hadi herkes. ?
Ekli dosyayı görüntüle 133541
Bir üyeyi yok say dediğin zaman yazdığı mesajları görmüyor musun?Forumda herkese cahil diyen biri dolaşıyor. Dikkatli olun, yoksa size de diyebilir. Onu görmek istemiyorsanız, yok sayın ve hiç bulaşmayın.
Bir üyeden dolayı moralleri bozma.@Sibraius, evet görmüyorsun.
Artık sıkıldım ve hiç bir işe yaramadığımdan fazla girmem artık foruma. Yalan da değil. Sadece bir şey hakkında lazım oldu mu konu açmak için kullanırım. Her neyse, sanki önemliyim de.
Bir üyeden değil de, ben forumdan sıkıldım.(Yanlış anlaşılmasın, ben hiç kimseye bir şey demiyorum.) Yoksa onu neden takayım ki kafama? Zaten pek bir şey de yapabildiğim yok ki burada. Ben artık genel olarak her şeyden sıkıldım. Ne yapacağımı bilemiyorum hayatta. ? Arada bir girerim de hep girmem.Bir üyeden dolayı moralleri bozma.
Mini Rtx 2060 olsada alsam ?
Bizim buraya pek uğramaz küçük boy kartlar. ?MSI GeForce RTX 2060 Aero ITX 6G Oc RTX2060 6GB GDDR6 192B DX12 PCIE 3.0 X16 Bilgisayar Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI GeForce RTX 2060 Aero ITX 6G Oc RTX2060 6GB GDDR6 192B DX12 PCIE 3.0 X16 Bilgisayar Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr