- Reaksiyon puanı
- 3,278
Bu whatsapp olayı nedir? Ne sözleşmesi ?
120gb Seagate al başkasına bakma bence. Gerisi tırt.Cevapladığın için teşekkürler.
120 GB olarak Lexar mı Kingston mı? Veya 120 GB olarak önerebileceğin başka bir marka var mı?
Eskiden bilgileri sızdırıyorduk arada şikayet oluyordu hatta beni yargıladılar bu yüzden ama şimdi kullanıcı izni alınıyor böylece yasal olacak bilgi sızdırmaları yani davacı olamayacak kimse bilgilerimizi sızdırdıkları zaman bu sözleşme ile.Mark amcanın hikayesi böyle.Adam milyarlarca kullancısı var diye her kuralı ben koyarım kafasında bakalım ne olacak sonu göreceğiz.Bu whatsapp olayı nedir? Ne sözleşmesi ?
Hemen 5 mesaj at bu dengeyi bozamayız
Aynısından ama bi yorumu 2 kişi beğense desek normal benceBende reaksiyon yüksek mesaj sayısı düşük. ? Herhalde boş mesajlar yazınca, siliniyor. ?
Ben hiç birini alamam çünkü bunlar zengin oyuncağı ama yapmışlar adamlar babamın bir sözü var araba ayağını yerden kessin serçede aynı mercedeste gerçi mercedeste anadolu arabası sayılır sonuçtaMotor yerine araba alırım.
Onu alacak param olsa araba alırım demek istedim bendede para yokBen hiç birini alamam çünkü bunlar zengin oyuncağı ama yapmışlar adamlar babamın bir sözü var araba ayağını yerden kessin serçede aynı mercedeste gerçi mercedeste anadolu arabası sayılır sonuçta
8.000'e doğru gidiyoruz.7989 sayfa ?!!!!?!?!?
Bizim biri sevgilisine yazacağına iş grubuna yazdı hem de böyle kalpli falan beterin beteri var ?Çok utandırıcı bir mesajı arkadas grubu diye sınıf grubuna attım Saater sonra fark ettim. Kendime sövüyorum
Ben yine ucuz kurtulmuşumBizim biri sevgilisine yazacağına iş grubuna yazdı hem de böyle kalpli falan beterin beteri var ?
Bilim adamları Bir dakikada 60 yerine 59 saniye olması için kararlar vermeye başlamış.
2023. yılında karar hakkında tam bilgimiz olucak.
Nedeni dünya hızlı dönmeye başlamış.
Dünya güneşe yaklaşıyor bence.Bişey değişmeyecek hayatımızda sadece gece gündüzler kısalacak mesela 1 milyar yıl sonra birgün 0 saniye olunca 0'dan sonra ne olacak o merak edilir zamanda geri mi gideceksin ?
Abi yanlış anlama ama araba kategörisine niye atmıyorsun resimleri.
arkadaş böyle işlere ilgiliAbi yanlış anlama ama araba kategörisine niye atmıyorsun resimleri.
Meraktan soruyom öylesine işte. ? ?
Araba kategorisinede atıyorum buranın etkileşimi fazla onun için burayada atıyorum maksat muhabbet olsun bir de konu serbest bir konu bir de şu var bende böyle resim yada bilgi yazınca rahatlıyorum inşAllah bir sıkıntı yoktur değerli kardeşlerimi rahatsız etmiyorumdur saygılar teşekkürlerAbi yanlış anlama ama araba kategörisine niye atmıyorsun resimleri.
Meraktan soruyom öylesine işte. ? ?
Ben john Wick e başladımAkşam Şabanın Korkusuz Korkak filmini izledim. Ne güldüm ama yaa
Evet 2023 hedeflerinde, dünyayı bile hızlı döndüreceğiz. ?Bilim adamları Bir dakikada 60 yerine 59 saniye olması için kararlar vermeye başlamış.
2023. yılında karar hakkında tam bilgimiz olucak.
Nedeni dünya hızlı dönmeye başlamış.