Arkadaki resim süte benziyor ondan olabilir.Şu müziği dinlerken Porçay aklıma geliyor (Nedenini bilmiyorum :/ ) ;
Arkadaki resim süte benziyor ondan olabilir.Şu müziği dinlerken Porçay aklıma geliyor (Nedenini bilmiyorum :/ ) ;
Allah cezanı vermesin ?Arkadaki resim süte benziyor ondan olabilir.
Logo işi noldu?
devrim arabası. ne arabaydı ama TOGG'da bakalım nasıl bir araç göreceğiz, Seri üretime kadar birçok kez güncelleme alacaktır, fiyat ne olacak? Merakla bekliyorum.daha önce tamamen türk olan devrim arabasını yapmıştık. togg'un pili bile yurtdışından geliyor; aynı zamanda 100 kişi çalışıyorlar
Abi evet savunma sanayinin takdir edilecek değerli işleri var ama sanki togg ürettiğimiz malzemelere bakınca biraz küçük kalıyor misal atak helikopter milli uçak ejder otokar yani tank ve uçak teknolojisi daha büyük ve değerli gibi gözüküyor yani uçak mı araba mı benim tercihim tanktan uçaktan helikopterden yanadevrim arabası. ne arabaydı ama TOGG'da bakalım nasıl bir araç göreceğiz, Seri üretime kadar birçok kez güncelleme alacaktır, fiyat ne olacak? Merakla bekliyorum.
yapmıycam sıhıldım çünküLogo işi noldu?
TOGG deyince aklıma bu geliyor.devrim arabası. ne arabaydı ama TOGG'da bakalım nasıl bir araç göreceğiz, Seri üretime kadar birçok kez güncelleme alacaktır, fiyat ne olacak? Merakla bekliyorum.
Bne savunma sanayisi üzerine konuşmadım ki, sadece otomobil hakkında konuştum. Elektrikli otomobilimizi merak ediyorum. Savunma Sanayisi üzerine de konuşalım desen o kadar çok konu var ki, günler hatta haftalar alır.Abi evet savunma sanayinin takdir edilecek değerli işleri var ama sanki togg ürettiğimiz malzemelere bakınca biraz küçük kalıyor misal atak helikopter milli uçak ejder otokar yani tank ve uçak teknolojisi daha büyük ve değerli gibi gözüküyor yani uçak mı araba mı benim tercihim tanktan uçaktan helikopterden yana
Bende söyledim rahatladımBne savunma sanayisi üzerine konuşmadım ki, sadece otomobil hakkında konuştum. Elektrikli otomobilimizi merak ediyorum. Savunma Sanayisi üzerine de konuşalım desen o kadar çok konu var ki, günler hatta haftalar alır.
Tam iptal olmadı şimdilik durduruldu tekrar devam edecek yakında her şey biter türkiye ye gelir ne de olsa biz Abd siz yapamayız acı ama gerçek dünyada abd siz yapamazhataları çokmuş fişini çektiler iptal oldu.
batırmışlar geri dönmez...Tam iptal olmadı şimdilik durduruldu tekrar devam edecek yakında her şey biter türkiye ye gelir ne de olsa biz Abd siz yapamayız acı ama gerçek dünyada abd siz yapamaz
İzlemiştim.
Birisi Tolgshow izliyordu sen miydin o?Foruma gerçekten bağımlı oldum. Video seyrederken, bir iki dakika bakayım diyorum sonra bırakamıyorum. Oyun oynamak istedim ama bir bakmışım tekrar geri gelmişim buraya.
Evet ama ben daha çok komedi dükkanını seviyorum. O eski bölümleri daha güzeldi bence.Birisi Tolgshow izliyordu sen miydin o?
Sanırım 5 mesaj daha yazıp çıkacağım.Nasıl gidiyor?