Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Aslında hiç te zor değil yerli arabayı yapmamız çünkü yerli araba nedir ki biz uçak yapıyoruz tank yapıyoruz ama bunlar anlatılmıyor ön plana niçin yerli araba çıkıyor acaba araba yapmak tank yapmaktan uçak yapmaktan daha mı önemli

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
daha önce tamamen türk olan devrim arabasını yapmıştık. togg'un pili bile yurtdışından geliyor; aynı zamanda 100 kişi çalışıyorlar

Tollyver

Asistan
Reaksiyon puanı
151
daha önce tamamen türk olan devrim arabasını yapmıştık. togg'un pili bile yurtdışından geliyor; aynı zamanda 100 kişi çalışıyorlar
devrim arabası. ne arabaydı ama :) TOGG'da bakalım nasıl bir araç göreceğiz, Seri üretime kadar birçok kez güncelleme alacaktır, fiyat ne olacak? Merakla bekliyorum.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
devrim arabası. ne arabaydı ama :) TOGG'da bakalım nasıl bir araç göreceğiz, Seri üretime kadar birçok kez güncelleme alacaktır, fiyat ne olacak? Merakla bekliyorum.
Abi evet savunma sanayinin takdir edilecek değerli işleri var ama sanki togg ürettiğimiz malzemelere bakınca biraz küçük kalıyor misal atak helikopter milli uçak ejder otokar yani tank ve uçak teknolojisi daha büyük ve değerli gibi gözüküyor yani uçak mı araba mı benim tercihim tanktan uçaktan helikopterden yana

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
TOGG deyince aklıma bu geliyor.

Sonradan ses de çıkmadı bu kişilerden.

Tollyver

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Abi evet savunma sanayinin takdir edilecek değerli işleri var ama sanki togg ürettiğimiz malzemelere bakınca biraz küçük kalıyor misal atak helikopter milli uçak ejder otokar yani tank ve uçak teknolojisi daha büyük ve değerli gibi gözüküyor yani uçak mı araba mı benim tercihim tanktan uçaktan helikopterden yana
Bne savunma sanayisi üzerine konuşmadım ki, sadece otomobil hakkında konuştum. Elektrikli otomobilimizi merak ediyorum. Savunma Sanayisi üzerine de konuşalım desen o kadar çok konu var ki, günler hatta haftalar alır.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Bne savunma sanayisi üzerine konuşmadım ki, sadece otomobil hakkında konuştum. Elektrikli otomobilimizi merak ediyorum. Savunma Sanayisi üzerine de konuşalım desen o kadar çok konu var ki, günler hatta haftalar alır.
Bende söyledim rahatladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

5. nesil Amerikan savaş uçağı
F-35 Şimşek II harp istihbarat, gözetleme ve keşif yeteneğine sahiptir

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hataları çokmuş fişini çektiler iptal oldu.

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Canlı derste birisi takma adımı söylemiş gibi hissettim. Ama anam babam dahi bilmiyor o takma adımı. Tek bir ihtimal var, o da bağlaç olan de ve da'nın ayrı yazıldığı yerden tanıyor beni. Ama emin de değilim.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,262
Gözüme Baka Baka Yalan Söylemis.. KARAKTER MeseLesi..

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Boeing KC-135 Stratotanker, Boeing firması tarafından üretilen, THK nın da kullandığı havada yakıt ikmali yapan uçaktır

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
İçimde seviniyom. Yarın SSD alıcam vayy beeeeee :D ahahhshshhsaha

Önceleri elim varmıyordu parayı ssd ye vermeye.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Foruma gerçekten bağımlı oldum. Video seyrederken foruma, bir iki dakika bakayım diyorum sonra bırakamıyorum. Oyun oynamak istedim ama bir bakmışım tekrar geri gelmişim buraya.

Son düzenleme:

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,891
Yalnızca kendi dersine giriyormuşuz gibi davranan sayın okul hocalarımıza buradan bolca selamlarımı iletiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...