Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,381
8. sınıfım. Ama okul olmadığı için gün içinde canlı dersler hariç çok boş vaktim kalıyor.Kaçıncı sınıf ?
8. sınıfım. Ama okul olmadığı için gün içinde canlı dersler hariç çok boş vaktim kalıyor.Kaçıncı sınıf ?
Şu steame kaydolabilsem derslerimin ardından CS GO atacağım da. Steam yazdığım hiçbir şifreyi kabul etmiyor. ???Bu gün planım şöyle:
- Ödevleri bitir
- Denemeleri çöz
- Der çalış
- Sonra geri kalan vakit benim, AİM çalışması yapıp ölüm maçı gireceğim.
Çevrede bu tür insanlardan o kadar çok var ki... 1 soru için herkesle kavga edebilirler. Öğretmenlerine, arkadaşlarına saygısızlık yapabilirler. Sayısız örneğine denk geldim.O Z kuşağı tabirine uyan, kendinden başkası aklına gelmeyen, aileleri tarafında hep başarılı olması için büyütülmüş, ama hiç bir zaman gerçek bir başarıları olmadığı sadece kağıtta notları yüksek yanlışları az çıktığı için ve bu yüzden hiç mutlu olamamış, ve hala daha mutluluğu iyi bir deneme sonucundan sonra arkadaşlarına sonucunun iyi olduğunu onlar sormadan söylemekte arayan ve etrafımın çoğunu kaplayan o rezil, cahil, pislik arkadaşlarımdan nefret ediyorum.
Evet belki olmayacak ama yeniler eskisinden daha iyi olacak.Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, boşa hayal kurma demek istiyorum :/
Evet kesinlikle.yeniler eskisinden daha iyi olacak.
Açıkçası belkiyi anlamadım. ?
Evet kesinlikle.yeniler eskisinden daha iyi olacak.
Burada ağlama emojisi yok mu be? Uyuyamıyorum . ?Uyuyamıyorum ya
?Burada ağlama emojisi yok mu be? Uyuyamıyorum . ?
Sizedeeİyi akşamlar.
2020 sadece fragman dı2021'in iyi bir yıl olacağını sanmıyorum...