Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Yazılılara 15-20 gün falan kaldı. Hazırlık sınıfı için kaynak çok az. Napacağım diye kara kara düşünüyorum :D Derslere girmemenin pişmanlığı çok ağır.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Gençler naber yav :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@pesimist Nerdesin Caner Abi :)

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
6,381
O Z kuşağı tabirine uyan, kendinden başkası aklına gelmeyen, aileleri tarafında hep başarılı olması için büyütülmüş, ama hiç bir zaman gerçek bir başarıları olmadığı sadece kağıtta notları yüksek yanlışları az çıktığı için ve bu yüzden hiç mutlu olamamış, ve hala daha mutluluğu iyi bir deneme sonucundan sonra arkadaşlarına sonucunun iyi olduğunu onlar sormadan söylemekte arayan ve etrafımın çoğunu kaplayan o rezil, cahil, pislik arkadaşlarımdan nefret ediyorum.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
SDN foruma uzun bir aradan sonra aktif olarak geri döndüm :) Hit olan konularım ya kaldırıldı yada düzenlendi galiba denk gelemedim :)

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
O Z kuşağı tabirine uyan, kendinden başkası aklına gelmeyen, aileleri tarafında hep başarılı olması için büyütülmüş, ama hiç bir zaman gerçek bir başarıları olmadığı sadece kağıtta notları yüksek yanlışları az çıktığı için ve bu yüzden hiç mutlu olamamış, ve hala daha mutluluğu iyi bir deneme sonucundan sonra arkadaşlarına sonucunun iyi olduğunu onlar sormadan söylemekte arayan ve etrafımın çoğunu kaplayan o rezil, cahil, pislik arkadaşlarımdan nefret ediyorum.
Çevrede bu tür insanlardan o kadar çok var ki... 1 soru için herkesle kavga edebilirler. Öğretmenlerine, arkadaşlarına saygısızlık yapabilirler. Sayısız örneğine denk geldim.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,077
Davalı ben,davacı ben.Yorgunum bu celselerden...

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,242
EpvFlm_XYAAHCRv.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...