- Reaksiyon puanı
- 16,127
hayır çerek var yani 43...
Dünya nüfusu 7 milyar zaten bunlardan 2,4 zengin yani öyle düşündüğün kadar çok zengin insan yokHayatı güzellikler içinde geçen milyarlarca insandan biri değilim![]()
Ben hep gündüz modunu kullanıyorum bi geceyi deneyimyanlışlıkla gece modunu kapattım gözümden yaş geldi ve evet ciddiyim
Bilirim o acıyıyanlışlıkla gece modunu kapattım gözümden yaş geldi ve evet ciddiyim
Gündüz modu kullanan ne bilm bundan sonra
Yine gündüz modu yaptım ?Gündüz modu kullanan ne bilm bundan sonra
Daha iyi ya gece modu biraz sıkıntılı zaman bakımdanNasıl dayanıyoorsunuz
![]()
Bende gece moduna dayanamıyorum, gündüz kullanıyorum.Nasıl dayanıyoorsunuz
![]()
Yani gündüzden yanasınızGece modu kullandığımda gözlerimde çizgiler beliriyor, nereye gidersem gideyim o çizgileri yanımda götürüyorum gözlerimle..![]()
Her zaman, ama bu yakında değişebilir..Yani gündüzden yanasınız
Ekstra zengin olmakta bişey değil. Hani orta düzey işte. 2 odalı kendi evim olsa ağlamam bu kadarDünya nüfusu 7 milyar zaten bunlardan 2,4 zengin yani öyle düşündüğün kadar çok zengin insan yok
Yanlışlıkla gündüz modu alınca flash yemiş gibi hissediyorum ve o beyazlıkda benimle kalıyorGece modu kullandığımda gözlerimde çizgiler beliriyor, nereye gidersem gideyim o çizgileri yanımda götürüyorum gözlerimle..![]()
kodlama geliştirmek oyun kültüryle alakalı değil..Oyun yapmak sadece programlamadan ibaret değil.
ttnet: ehe çko komik kesin o adam sahte test yapmıştır dimi-dimi öyle dimi la öyle dimi ,dimi?Ekli dosyayı görüntüle 127790
Bu ne şimdi? Bu ne lan bu ne olum dalga mı geçiyorsunuz benimle?
düzeldi bugün de dün akşam İllallah ettirdi yawttnet: ehe çko komik kesin o adam sahte test yapmıştır dimi-dimi öyle dimi la öyle dimi ,dimi?
Dün benimkide yavşladı oyunu 100 kb ile falan indiriyordu şuan normal 1.5 mb iledüzeldi bugün de dün akşam İllallah ettirdi yaw