- Reaksiyon puanı
- 10,455
Utangaçların soyu tükenecek be abi. Havva ninemiz utanmış mı zamanında?@_Zaur_ bu erkeklerin kızlardan çektiği nedir ya yılların alfası![]()
Gjgjhn ee nasılsınUtangaçların soyu tükenecek be abi. Havva ninemiz utanmış mı zamanında?
Cennette olurken bile Adem dedemizi yoldan çıkarmış.
Şimdiki gençlerde iş yok abi nesilleri tükenecek böyle giderse.
İşteyim şekerli Maccofe içiyomGjgjhn ee nasılsın
Kahve güzeldirİşteyim şekerli Maccofe içiyomMutlu olucam birazdan, her içtiğimde mutlu olurum
Acı kahve sevmem ama.Kahve güzeldir
Bana mıydı o laflar öyle bir durumda değilim olsam üstüme alıncam da? Utangaçlık iyidir bu arada?Utangaçların soyu tükenecek be abi. Havva ninemiz utanmış mı zamanında?
Cennette olurken bile Adem dedemizi yoldan çıkarmış.
Şimdiki gençlerde iş yok abi nesilleri tükenecek böyle giderse.
Ya biliyoz biliyoz saklamanın ne alemi var.Bana mıydı o laflar öyle bir durumda değilim olsam üstüme alıncam da? Utangaçlık iyidir bu arada?
neresi? geçmiş olsun.Sallandık..
İzmir Tesekur ederim.neresi? geçmiş olsun.
Neyin anlamı yok yaw noldibi anlamı yok
sıkıldım
yeter
neden
Sıkı can iyi midir ?bi anlamı yok
sıkıldım
yeter
neden
ben duymadım 6,6 denen ama hissiyatı 7,1 olandan önce o hissiyatta depremler görüyordum rüyamda kaç olmuş? hepimize geçmiş olsun.İzmir Tesekur ederim.
Sonra noldu?Bazıları süt banyosu yapar, benim kuş ise ayran banyosu yapar.
Evinin içerisinde uyuya kalmış muhabbet kuşum. Ben kapısı kapalı zannettim ama açıkmış. ?
Sonra kasede ayranı getirince, hemen çıktı ve ayranın içine girmişti. ?
Sadece girdi çıktı ve bende sonra biraz uğraştım koydum yerine ve kapısını kapattım hemen. Kuş yıkanmayı çok seviyor. İçinde su var zannetti, onun için hemen uçup girmişti. 1 ay falan oldu herhalde olalı. O unutulmaz ve tarihe geçmesi gereken olay. Aklıma geldikçe gülüyorum. ?Sonra noldu?
Vay be kızlar güzelmiş ? sjsjsjsjjdjsjcp2077 beklerken reshade kurup saints row 4 modladım, arkadan da synthwave açınca güzel oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 127220
Ekli dosyayı görüntüle 127223
Ekli dosyayı görüntüle 127222
Ekli dosyayı görüntüle 127221
Yok apartman.
Venüs diyen de var.
Vay be kızlar güzelmiş ? sjsjsjsjjdjsj
Öyle mi? ? ? Keşke zamanında oyun haritasını keşfetseydim. 10 dakika oynayıp silmiştim.Oyunda striptiz club da var onun için ayrı.