- Reaksiyon puanı
- 6,876
Emin misin ?@Uchiha Sasuke 'yi de alırız tavaları tabakları temizler.
Emin misin ?@Uchiha Sasuke 'yi de alırız tavaları tabakları temizler.
Pek güvenme Can'a. Yiyip kaçıcaktır o@Uchiha Sasuke 'yi de alırız tavaları tabakları temizler.
Ekmekle bir güzel temizlerim de sünger sabun felan pek bana göre değil ?@Uchiha Sasuke 'yi de alırız tavaları tabakları temizler.
İşte kardeşim ya best friendim benim <3 Nasılda tanımış beni ?Pek güvenme Can'a. Yiyip kaçıcaktır o
Farklı karakterde aynı ruhlarız ?Ekmekle bir güzel temizlerim de sünger sabun felan pek bana göre değil ?
Tek yaşarken bi süre pet bardak tabak kullanmışlığım oldu. O derece sevmem temizlik yapmayı.
Ama temizliği severim. Değişik bir tembelim. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte kardeşim ya best friendim benim <3 Nasılda tanımış beni ?
Ekli dosyayı görüntüle 125373
Şu farklı bölgelerde, şartlarda yetişen ikizler gibiyiz. Yaşam şartları benzerliklerimizi öldürmüş. Sanırım yoldan sapan kötü yollara, ellere düşen ben oldum.Farklı karakterde aynı ruhlarız ?
Abi senin bir kız isteme işi vardı ne oldu o? İsmini hatırlayamadım şimdi dolandırılan arkadaşın gönül işleri şubesiydiBen bulduğumu kendime saklıyorum ?
Hem zaura kız bulmadık ki ben kendime bulup duruyorum![]()
Aslında kız dememiz yanlış olabilir. Erkek gibi ama olsun yinede benim biricik Tülayım kendisi ?Abi senin bir kız isteme işi vardı ne oldu o? İsmini hatırlayamadım şimdi dolandırılan arkadaşın gönül işleri şubesiydi![]()
Abi erkek olabilirsin ama sen yine de dikkat et kendine Zaur ve Sasuke etraftayken benden demesiben seni severim abi merak etme.
senin için tek sıkıntı var, erkeğim.![]()
Ben çikolataları aldım bekliyorumAslında kız dememiz yanlış olabilir. Erkek gibi ama olsun yinede benim biricik Tülayım kendisi ?
@Estelya Kız bak aşkımız dillere destan olmuş ? Dön artık tülayyyy
Alpotterı neden uyarıyorsun ki hedef şaşırtma yaparak tuzağa çekiyordukAbi erkek olabilirsin ama sen yine de dikkat et kendine Zaur ve Sasuke etraftayken benden demesi
Ben çikolataları aldım bekliyorum![]()
O kız istemeye bir gidebilsek almadan geri gelmeyiz de gidemiyoruzAlpotterı neden uyarıyorsun ki hedef şaşırtma yaparak tuzağa çekiyorduk?
Umarım ucuz almışsındır. Çikolataları ucuzlarından alıp elitein kutusuna koyardık. Bide kızı vermezler felan paramızda boşa gitmesin ?
Paraya kıyamıyor kimin olursa olsun ?O kız istemeye bir gidebilsek almadan geri gelmeyiz de gidemiyoruzBir elitein sana feda olsun alamazsak biz kalitelisinden yeriz işte
![]()
Cikolatayi geri vermezlerse baldızı sana isteriz . Elimiz bos dönmekten iyidir. Masrafi cikarmak önemli ?O kız istemeye bir gidebilsek almadan geri gelmeyiz de gidemiyoruzBir elitein sana feda olsun alamazsak biz kalitelisinden yeriz işte
![]()
Paranın köpeği olmaktansa ölmeyi tercih ederim. Ama kedi olurum sorun yok ?Paraya kıyamıyor kimin olursa olsun ?
Para paradır
Estelyanin sevdiği bey ölmüş siz ne diyorsunuz ?Cikolatayi geri vermezlerse baldızı sana isteriz . Elimiz bos dönmekten iyidir. Masrafi cikarmak önemli ?
@Estelya şş kız. Baldizim var mı Görkem soruyor ?
Paranın köpeği olmaktansa ölmeyi tercih ederim. Ama kedi olurum sorun yok ?
Para önemli değil Sasuke'nin ağzı güzel çikolata görsün yeter. Olay kız istemeydi nerelere geldi yaParaya kıyamıyor kimin olursa olsun ?
Para paradır
Aman abi benim o işlere ayıracak ne vaktim ne de enerjim var baldız falan eksik kalsınCikolatayi geri vermezlerse baldızı sana isteriz . Elimiz bos dönmekten iyidir. Masrafi cikarmak önemli ?
@Estelya şş kız. Baldizim var mı Görkem soruyor ?
Paranın köpeği olmaktansa ölmeyi tercih ederim. Ama kedi olurum sorun yok ?
O da dolandırılma vakası çıkmamış mıydı ya?Estelyanin sevdiği bey ölmüş siz ne diyorsunuz ?
Ben mezarına gidip bi kürek toprak atmaya gidiyorum
Baş sağlığı dilemişler profiline ?? demiş sağolun ??Para önemli değil Sasuke'nin ağzı güzel çikolata görsün yeter. Olay kız istemeydi nerelere geldi yaNeyse ben Sasuke'nin ağzına bal çalarım.
Aman abi benim o işlere ayıracak ne vaktim ne de enerjim var baldız falan eksik kalsın
O da dolandırılma vakası çıkmamış mıydı ya?
Her çiçeğin tadına bakan arı gibiyim. Ama başka arıların ballarınada parmak atmaya bayılırım. Bal şifadır şifaa ? ?Para önemli değil Sasuke'nin ağzı güzel çikolata görsün yeter. Olay kız istemeydi nerelere geldi yaNeyse ben Sasuke'nin ağzına bal çalarım.
Sermiyan midyat gibisin çok seçicisin anladım ben seni. Temsili felan değil ? Sana sondaki gibi bir kadın kendine getirirAman abi benim o işlere ayıracak ne vaktim ne de enerjim var baldız falan eksik kalsın![]()
Ben cevabı çok farklı anladımHer çiçeğin tadına bakan arı gibiyim. Ama başka arıların ballarınada parmak atmaya bayılırım. Bal şifadır şifaa ? ?
Sermiyan midyat gibisin çok seçicisin anladım ben seni. Temsili felan değil ?
Ne anladığını sormadan direk yanlış anladın demek istiyorum ?Ben cevabı çok farklı anladım
Yanlış anlarım ya da anlamam bu benim kafa yapım istesem bile duzgun anlayamam ?Ne anladığını sormadan direk yanlış anladın demek istiyorum ?
Bal tadına bakıyoruz altı üstü![]()
Fesatlık güzeldir insanı dinç tutar ?Yanlış anlarım ya da anlamam bu benim kafa yapım istesem bile duzgun anlayamam ?
Bu şarkı benden sana gelsin o zamanHer çiçeğin tadına bakan arı gibiyim. Ama başka arıların ballarınada parmak atmaya bayılırım. Bal şifadır şifaa ? ?
Sermiyan midyat gibisin çok seçicisin anladım ben seni. Temsili felan değil ?
O zaman çikolatalar iptal helva yapalım bariBaş sağlığı dilemişler profiline ?? demiş sağolun ??
Aa ayıp ediyon ama bi kerem ben hiç fesat değilimdir fesadın f sini bile bilmemFesatlık güzeldir insanı dinç tutar ?
Tarçın ve Arkadaşlarında değil miydi bu ?Bu şarkı benden sana gelsin o zamanHem de iyi kalite bak.
Ben Bir İneğim - İyi Kalite - YouTube
O zaman çikolatalar iptal helva yapalım bari![]()
Amma çalışkan bir arı çıktın çiçekten çiçeğe konup duruyorsunTarçın ve Arkadaşlarında değil miydi bu ?
Aslında bu attığım daha uygun ya ?
Önce menekşeyi koklar
Sonra gülü emeriz
Çiçek balını, çiçek balını
Çiçek balını, çiçek balını
Biz çok severiz
Ee ağlamayana köfte yok demişler ?Amma çalışkan bir arı çıktın çiçekten çiçeğe konup duruyorsun![]()
Çocuklukta ne kadar izlerdim be ? Sanırım etkisi kalmış kızlar bu yüzden uzak kaçıyor benden Möööööööö
1 saatlik versiyonu var girince çıkamıyorum. Özellikle de arının R harfine bastırarak şarkıyı söylemesi ve arada vız demesi beni benden alıyorÇocuklukta ne kadar izlerdim be ? Sanırım etkisi kalmış kızlar bu yüzden uzak kaçıyor benden Möööööööö
O köfte yerine başka bir şey değil miydi ya?Ee ağlamayana köfte yok demişler ?
Tam doğrusunu yazıyordum ki rütbe gözüme çarptı ?O köfte yerine başka bir şey değil miydi ya?
Gideri varEkli dosyayı görüntüle 125388
Nası sizce numarasını alayım diyorum alayım mı?