alpotter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,115
Kendi rekorumu kırdım
2.30 dakika dayandım plank'e.
2.30 dakika dayandım plank'e.
Kafanı yorma böyle konulara.. keyif çayı iç keyfine bak. Üzümünü ye bağını sorma (ironidir) normalde böyle düşünen insanları sevmemOlum ben fizikçiyim, tekillik üzerine bir şeyler düşünebiliyor ve karalayabiliyorum. Ama şu çaycı çocukların çevirdiği tepsi hala bir gizem benim için.
Önemli olan araç değil sürücüdür..Bütçe adaletsizliği inanılmaz artınca pilotlar onca yıl boşa durduklarından sonra uçuşa geçtiler.
Mercedes'in aracına karşın Pierre Gasly gerçekten inanılmaz bir sıralama turu çıkarmıştı. Portekizde de Saınz çok iyi başlamıştı yarışa.
Hele Ricciardo...
Adam Renault aracıyla bile Mercedes'ler ile çok iyi mücadele ediyor.
İkisi de aşırı önemlidir.Önemli olan araç değil sürücüdür..
Muhteşem
nasıl?
7893 sayfalık konuyu incelemezler her halde dimi dimi modlarOrtaya söylediğim ve buraya yazamadığım bi bağlaçtan 2 hafta yedim ben sen o si den 20 gün yersin çabuk düzelt.
Öyle bir şeye gerek yok zaten. Birisi forumda sansürlü de olsa küfür serbest mi diye şikayet etse mesajı geçmiş olsun. Ben etmem merak etme.7893 sayfalık konuyu incelemezler her halde dimi dimi modlar
bilmiyordum söylediğin için saolÖyle bir şeye gerek yok zaten. Birisi forumda sansürlü de olsa küfür serbest mi diye şikayet etse mesajı geçmiş olsun. Ben etmem merak etme.
Al benden de o kadar.kendimi çok kötü hisediyom
Neden bu kadar mutsuzsunuzAl benden de o kadar.
Boş ver gitsin belki düzelir. Forumu ve sizleri seviyorum.Neden bu kadar mutsuzsunuz
O çürük binaların yapılmasına onay veren belediyelere soracağız o hesabı. Adam onay veriyor. Malzemeden çalan müteahhitte yapıyor. Tabii yandaş iş insanlarına onay veriyorlar. Yoksul halkında canı cehenneme.. Sana ülkenin sosyolojik özetini geçtim. Sende ilerde analiz yaparsan benim gibi hak vereceksin. Yaşın henüz müsait değil. Sadece çevreyi gözlemleYav ben şu mantığı anlayamıyorum;
Çürük raporu olmasına rağmen boşaltılmayan binalar var. İnsanlar paraları olmadığı için çok kötü haldeki binalara yerleşiyorlar ve bir depremde evlerinden oluyorlar. Evleri hasar görüyor. Böyle büyük depremlerde de bina tamamen yıkılıyor. Bunu yapan müteahhitlere verilen ceza gerektiği gibi olmuyor, çünkü eninde sonunda 2-3 yatıp çıkıyorlar. Hala malzemeden çalınmasına karşın yapılan etkili bir şey yok. Ama yapılan açıklamalarda sağlık sisteminin başarılı olduğu söyleniyor. Bu ne demek anlayamadım şimdi, sağlık sistemi iyi kurtulurlar binaları yıkılsın mı demek?
İstanbul depremi olsa kaç tane bina yıkılacak, 3 bina yıkılınca bu oldu, İstanbul depremini düşünün. Belki 1000'den fazla insan ölecek. Ama hala etkili bir şey yok binaların güvenliği hakkında ve sağlık sisteminden bahsediliyor.
Bunun yandaşlığı candaşlığı mı var? Türkiye'deki belediyelerin çoğu gösteriş için iş yapıyor. Biri asfalt döker öteki gelir asfaltı söker parke yapar adı iş yaptı olur. Öbürü binaları sağlamlaştırıp, eski çürük binaları yıkacağına kolon boyar "büyük başkan" olur vs vs. Bir sokak bir senede kaç kez kazılır? Bizim sokak 5-6 yan sokak 9-10 kez kazıldı.O çürük binaların yapılmasına onay veren belediyelere soracağız o hesabı. Adam onay veriyor. Malzemeden çalan müteahhitte yapıyor. Tabii yandaş iş insanlarına onay veriyorlar. Yoksul halkında canı cehenneme.. Sana ülkenin sosyolojik özetini geçtim. Sende ilerde analiz yaparsan benim gibi hak vereceksin. Yaşın henüz müsait değil. Sadece çevreyi gözlemle
Ben deAl benden de o kadar.