- Reaksiyon puanı
- 2,191
Beyler F13'e basarsanız forum yöneticilerinin bizlere hazırladığı minigame'i görüyorsunuz haberiniz olsun şimdiden rica ederim, önemli değil 

Ne yalan söylüyorsun kardeşim. Shift+Delete yapmanız lazım.Beyler F13'e basarsanız forum yöneticilerinin bizlere hazırladığı minigame'i görüyorsunuz haberiniz olsun şimdiden rica ederim, önemli değil![]()
Vay be forumda hiç apple kullanan yok mu ??Apple telefon kullanan arkadaşlarım netten istediğiniz linkten istediğiniz gibi istediğiniz formattaki dosyayı indirip çalıştırabiliyor musunuz.Aynı şekilde netten müzik video vs indirebiliyor musunuz.Eğer indiriliyorsa sonra onları istediğiniz dosyaya taşıyıp katagorize edebiliyor musunuz.Gece gece merak ettim ?
Nasıl yok shift delete veya alt f4 de mi yokF13 yok ki?
hıristiyanlara göre 13 uğursuz katolikler abd'de 13 no oda ve kat yok...Nasıl yok shift delete veya alt f4 de mi yok
Burasi sdn tek uğursuz ban oda 3 harfli.hıristiyanlara göre 13 uğursuz katolikler abd'de 13 no oda ve kat yok...
Nasıl yok yaw bende niye var? veya ctrl+w yi dene en kötü o çalıştırır minigame'iF13 yok ki?
üzerinde F13 yazılı fiziksel tuş yok diyorum ...Nasıl yok yaw bende niye var? veya ctrl+w yi dene en kötü o çalıştırır minigame'i
hahsgsgsgagja ? Yemeyenin ekmeğini yerler ağaAma o ben değilim sıkıntı orda ?
(Eski sevgilim ?)
Çerez gibi götürüyor.hahsgsgsgagja ? Yemeyenin ekmeğini yerler ağa
Ama söylüyoruz ya adam bu sözlerle yıkılmaz. Bizle dalga geçer harbi ? ?Çerez gibi götürüyor.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Ben de alıyorum bu hatayı. Arama sekmesi çalışmıyor.Kod:Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık. Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
![]()
Yeni bir hata, yukarıdaki mesajımı yazmadan az evvel öncesine kadar hata vermiyordu.Ben de alıyorum bu hatayı. Arama sekmesi çalışmıyor.
Yok silinme yok, aslında senin kendi mesajlarını aratıyor. İstersen farklı bir üye için de dene, şu an hata veriyor.silinmiş mesaj,üye...
Ekli dosyayı görüntüle 115203
xentora yamulmuş...Yok silinme yok, aslında senin kendi mesajlarını aratıyor. İstersen farklı bir üye için de dene, şu an hata veriyor.
Böyle düşünenler lütfen benimle ilişiğini kessin.Neymiş IPhone almak istiyormuş, bütçeyi aşıyormuş nasıl ikna edermiş
Yav Türk milleti ne zaman bütçesine göre bir şey almayı öğrenebilecek?
IPhone'suz kalmaktansa ailesini zorlamayı tercih ediyor.
11.000 TL'si olsa 11 pro önereceğim de adam IPhone diye ısrar etmiş.