MacOSKullanıcısı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 446
?
Her zaman abi, buyur gel misafirim ol..Bir ara Edirne'ye gidesim var ama şöförlük iyi değil. Yardımcı olacak koca yürekli bir admin buluruz sanırım oralarda@Creative
ne oldu ki?Bir daha MSI alanı di*sinler...
Nasıl yani?Oh bee yarın dinlenme günüm. Ama rahat bırakırlarsa tabii
Cameback diye bir şey hiç duymadım. Hep comeback duydum.Comeback time has come'mı Cameback time has come'mı hangisi doğru?
1Comeback time has come'mı Cameback time has come'mı hangisi doğru?
Evdekiler çalıştırıyor beni her dinlenme günümde. ? Hemde Hard ayardaNasıl yani?
Bağımsız bir meslek mi yapıyorsunuz?
Nasıl oluyor, nasıl işliyor?
Trol değil belki alakasız mesajlardan uyarı alan çok oldu benden.Forumda troll mesajlardan ban yiyen üye oldu mu hiç ?
Seni de yollamış mıydım hatirliyirmusun hiç.troll,alakasız mesaj nerede ne?
hiç kırgın,öfkeli,sinirli değilim olabilir kindar değilim...bütün pisliklerimi ikizime vermişim.Seni de yollamış mıydım hatirliyirmusun hiç.
"cameback" diye bir kelime hiç görmedim. Bu ifade ile tam olarak ne anlatmak istiyorsun?Comeback time has come'mı Cameback time has come'mı hangisi doğru?
İngilizce bir yazı yazıyordum multi oyun oynuyorduk ben "Comeback" şeklinde yazmıştım ama arkadaşım bana "Cameback" şeklinde olduğunu söyledi onunda İngilizcesi benimkinden biraz daha iyi o yüzden bir sormak istedim sanırım come'ın bu geçmiş zaman halimi ney came olduğu için oradan bir mantık çıkardı. Bana da saçma geldiği için buraya yazıp fikir almak istedim."cameback" diye bir kelime hiç görmedim. Bu ifade ile tam olarak ne anlatmak istiyorsun?
MSI gamıng x kullanıyorum kapanma,artifacts,dalgalanma,90 derece sorunlarının hepsini yaşadım servise tüm detaylarıyla videolu şekilde gönderiyorum bakıyorlar biz de hiç sorun yapmadı diyip geri geliyor böyle bir saçmalık olabilir mi ya kaç tane Asus kullandım 1 defa sorunum oldu denemeden yenisini gönderdiler bir daha imkansız MSI markasını almam.ne oldu ki?
Comeback time has come'mı Cameback time has come'mı hangisi doğru?
It's time to make a comeback.İngilizce bir yazı yazıyordum multi oyun oynuyorduk ben "Comeback" şeklinde yazmıştım ama arkadaşım bana "Cameback" şeklinde olduğunu söyledi onunda İngilizcesi benimkinden biraz daha iyi o yüzden bir sormak istedim sanırım come'ın bu geçmiş zaman halimi ney came olduğu için oradan bir mantık çıkardı. Bana da saçma geldiği için buraya yazıp fikir almak istedim.