hayırlı olsun dostum?Yak Aga Mode On
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dur Daha Yeni İngilizce Dil Kurumu Oldum Yavaş![]()

hayırlı olsun dostum?Yak Aga Mode On
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dur Daha Yeni İngilizce Dil Kurumu Oldum Yavaş![]()
Sağolunhayırlı olsun dostum![]()
Cafe SDN [English]Hatta İngilizce Konuşmak Yasak..
?"Adı Bilinmeyen Hatunlar"
Zorunda kaldık desek..Niye harcadılar o güzelim başlığı harbiden ya ?![]()
Adı bilinmeyen hatunlar geri gelmeli?Kaç yıl oldu en son girmemin üzerinden. Heyt bee. Jiraiya06, Rawkid bile uğramaz olmuşlar foruma. Gerçi kimse kalmamış ki eskilerden neredeyse. Bi Creative, bir de Seyyah abiyi gördüm hala giren. Eski forumu özlüyor insan ya. Sağda her zaman trendde "Adı Bilinmeyen Hatunlar" başlığıSeçim dönemi seri uzaklaştırma yiyenler, siyasi tartışmalar -ki bunlar mantıklı olanlardı, asıl sacma ve mantiksiz olan iphone android tartismalariydi. Bu telefon tartışmalarında uzaklaştırma yiyenlere hep gülmüşümdür
Cs attığımız abilerimiz, arkadaşlarımız vardı. Hepsi sanki dün gibi. Her zaman güzel hatırlayacağım seni SDN forum.
Eskilerden kalan güzel insanlara selam olsun...
Ben bıraktım abi gerçekten tövbe ettim.İnan bak.Artık ne onunla ne de bununla uğraşıp ne kendimin ne de kimsenin başını ağrıtmayacağım.Şurası Söyle Rahatlaysa bırak sen de benim başımı ağrıtma.Ben burda araştırılacak,öyle kurumsal cevaplarla halledilecek şeyler yazmadım.Kim içinde bir rahatsızlık duyuyorsa yazdıklarımdan sonra,yetki sahibi olduğu için yanlışa karşı susmak kime acı veriyorsa ona sesleniyorum.Rahatsızlık duymuyorsan karışma yazdıklarıma, devam et hayatına.Merhaba @lgsever üstü kapalı konuşarak tam olarak nereye varmak istiyorsunuz? Lütfen konuyu tam olarak açık olarak beyan edin bizde araştırıp ona göre tutum sergileyelim.
Sürekli olarak bel altından birilerine laf etme çabasındasınız, ancak hedef kim yada kimler bilmek isteriz.
Bize ne zaman server alcan?Merhaba @lgsever üstü kapalı konuşarak tam olarak nereye varmak istiyorsunuz? Lütfen konuyu tam olarak açık olarak beyan edin bizde araştırıp ona göre tutum sergileyelim.
Sürekli olarak bel altından birilerine laf etme çabasındasınız, ancak hedef kim yada kimler bilmek isteriz.
O durum sanırım beni aşar, server ile alakalı olarak şuan bir sorunumuz mevcut değil. Sadece sunucular ile alakalı bir problem mevcut, dış güçler tarafından bir saldırı söz konusu o sorunda sürekli olarak oradan kaynaklanıyor.Bize ne zaman server alcan?
Sorun nasıl yok, o kadar ağır çalışıyor ki bazen girilmiyor bile.O durum sanırım beni aşar, server ile alakalı olarak şuan bir sorunumuz mevcut değil. Sadece sunucular ile alakalı bir problem mevcut, dış güçler tarafından bir saldırı söz konusu o sorunda sürekli olarak oradan kaynaklanıyor.
Yakın bir zamanda inşallah daha iyi bir kullanıcı arayüzü ve daha stabil bir Xenforo sistemi ile dönüş yapabiliriz. Ancak bunun için biraz daha zaman gerekiyor bizlere. Denemeler vs..
Birde koreli versiyonu vardıAdı bilinmeyen hatunlar geri gelmeli?