Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
sili 1 orda ama bir az guzel kasa iyimi dual cor sacma sapan
Mesaj otomatik birleştirildi:

oh be :tearsofjoy:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
youtube.png

youtube ve tv+ mort...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
youtube çifte standartçı windows 10'da youtube arka planda çalıyor Linux ve Android'deçalmıyor...

Son düzenleyen moderatör:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Reaksiyon puanı
61
Ne yapsam mutsuzum. Hayat saçma geliyor. Lise yıllarımda okulun en neşeli çocuğuydum takılmazdı bir şey kafama ne zamanki ayağım kırıldı futbolu bıraktım dayım kanserden vefat etti her şeyi takar oldum. Üniversite bitti hayata atıldım. İleride nasıl geçinirim derdi oldu. 4.5 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım söz arefesinde, bu virüs muhabbetleri evde durmak iyice kafayı yedirtiyor. Allah'a şükür kimseye muhtaç değiliz kira derdimiz yok insanların onca derdi varken, ben niye mutsuzum hala anlamıyorum.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Ne yapsam mutsuzum. Hayat saçma geliyor. Lise yıllarımda okulun en neşeli çocuğuydum takılmazdı bir şey kafama ne zamanki ayağım kırıldı futbolu bıraktım dayım kanserden vefat etti her şeyi takar oldum. Üniversite bitti hayata atıldım. İleride nasıl geçinirim derdi oldu. 4.5 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım söz arefesinde, bu virüs muhabbetleri evde durmak iyice kafayı yedirtiyor. Allah'a şükür kimseye muhtaç değiliz kira derdimiz yok insanların onca derdi varken, ben niye mutsuzum hala anlamıyorum.
Sanırım bu bir hastalık.Bende aynı şeyleri yaşıyorum ve en önemli etkende boş olmamız bence.Yani onca derdi olan insanlar bir şeyler için çabalarken biz çabalamadan yaşıyoruz ve boş kaldıkça böyle saçma şeylere üzülüyoruz.Sizin sıkıntılarınız olmuş ama şükür ki şu an geçmiş dayınıza Allah rahmet eylesin.İnsanoğlu mutlu olmak için elindekilerin kıymetini anlayabilmeli. Geleceği düşünmek falan özellikle sıkıntı oluyor insana..İnşallah kurtuluruz güzelce.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
vizeler biteli 2 hafta olmadı 10 gün sonra finaller var böyle iş mi olur :D üstüne kopya çekmektede sorun yaşıcaz sistemi değiştirmişler. İsyanlardayım bunalımdayım. Yasak olmasa argolaşıcam :tearsofjoy:

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
vizeler biteli 2 hafta olmadı 10 gün sonra finaller var böyle iş mi olur :D üstüne kopya çekmektede sorun yaşıcaz sistemi değiştirmişler. İsyanlardayım bunalımdayım. Yasak olmasa argolaşıcam :tearsofjoy:
Bizde sınav yok ödev var??Ağlıyorum sınavlara çıkmış bakıp giriyoduk şimdi uğraş dur? Neyse genede şükür halimize uğraşcaz artık ?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Forum çok hızlı, butona tıklar-tıklamaz mesaj gönderiliyor. :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Beyler bayanlar operatör değiştim de yeni karta numaraları aktarmak istiyorum fakat tuşlu telefonlardaki gibi değil sistem şu şekilde bir yedek aldım benim drive a şimdi ne yapmam lazım bilen varsa çok makbul geçer telefonum a30 en güncel sürümde
r0TBHe.jpg

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Beyler bayanlar operatör değiştim de yeni karta numaraları aktarmak istiyorum fakat tuşlu telefonlardaki gibi değil sistem şu şekilde bir yedek aldım benim drive a şimdi ne yapmam lazım bilen varsa çok makbul geçer telefonum a30 en güncel sürümde
r0TBHe.jpg
Rehberi sim karta kopyalayın komple. Ben bu şekilde yapmıştım.

Reaksiyon puanı
5,171
r0TBHe.jpg
Sim kart 350 400 kişiden fazlasını almıyor. O yüzden telefona kaydet bence .

Yapman gereken o dosyayı indirip dosyalarımdan açmak yada rehber ayarlarında içe aktar olacak onu seçen gerçi yukarıda anlatılmış

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ya o kadar kolaylık sağlıyor ki samsungtaki telefon uygulaması ben ek rehber olduğunu unutmuşum bütün ayarlar ordaymış harika oldu tamamen güzel bir düzenleme yapmış oldum yardımcı olan herkese teşekkür ederim ?

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
Ya o kadar kolaylık sağlıyor ki samsungtaki telefon uygulaması ben ek rehber olduğunu unutmuşum bütün ayarlar ordaymış harika oldu tamamen güzel bir düzenleme yapmış oldum yardımcı olan herkese teşekkür ederim ?
hadi geçmiş olsun:)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Netflix bit rate efsane iyi uçuşa geçiyoruz. Hadi hep beraber uçalım. Kaliteyi düşür ama yine aynı parayı iste hepsi sömürgeci bunların.
pDzYBg.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...