senan_pro
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
sili 1 orda ama bir az guzel kasa iyimi dual cor sacma sapan
oh be
Mesaj otomatik birleştirildi:
oh be
Deneme yapılıyor, server bizim kutsalımız. Onun içindir ki üzerinde güvenlik denemeleri vs. diyebilirim..Foruma noluyor yahu
Sucuri bu işin tek çözümü. Cloudflare ile vs olacak iş değil artık bu. Ayda 10$ verin kurtulun bu işten.Deneme yapılıyor, server bizim kutsalımız. Onun içindir ki üzerinde güvenlik denemeleri vs. diyebilirim..![]()
2.51 sonrası muratMuratcım bu biraz sanki cinci hocaların tariflerine benzemiş!![]()
Deneme yapılıyor, server bizim kutsalımız. Onun içindir ki üzerinde güvenlik denemeleri vs. diyebilirim..![]()
Sanırım bu bir hastalık.Bende aynı şeyleri yaşıyorum ve en önemli etkende boş olmamız bence.Yani onca derdi olan insanlar bir şeyler için çabalarken biz çabalamadan yaşıyoruz ve boş kaldıkça böyle saçma şeylere üzülüyoruz.Sizin sıkıntılarınız olmuş ama şükür ki şu an geçmiş dayınıza Allah rahmet eylesin.İnsanoğlu mutlu olmak için elindekilerin kıymetini anlayabilmeli. Geleceği düşünmek falan özellikle sıkıntı oluyor insana..İnşallah kurtuluruz güzelce.Ne yapsam mutsuzum. Hayat saçma geliyor. Lise yıllarımda okulun en neşeli çocuğuydum takılmazdı bir şey kafama ne zamanki ayağım kırıldı futbolu bıraktım dayım kanserden vefat etti her şeyi takar oldum. Üniversite bitti hayata atıldım. İleride nasıl geçinirim derdi oldu. 4.5 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım söz arefesinde, bu virüs muhabbetleri evde durmak iyice kafayı yedirtiyor. Allah'a şükür kimseye muhtaç değiliz kira derdimiz yok insanların onca derdi varken, ben niye mutsuzum hala anlamıyorum.
Bizde sınav yok ödev var??Ağlıyorum sınavlara çıkmış bakıp giriyoduk şimdi uğraş dur? Neyse genede şükür halimize uğraşcaz artık ?vizeler biteli 2 hafta olmadı 10 gün sonra finaller var böyle iş mi olurüstüne kopya çekmektede sorun yaşıcaz sistemi değiştirmişler. İsyanlardayım bunalımdayım. Yasak olmasa argolaşıcam
![]()
Bir ayar yapıldı, sanırım onun etkileri olabilir.Forum çok hızlı, butona tıklar-tıklamaz mesaj gönderiliyor.![]()
Rehberi sim karta kopyalayın komple. Ben bu şekilde yapmıştım.Beyler bayanlar operatör değiştim de yeni karta numaraları aktarmak istiyorum fakat tuşlu telefonlardaki gibi değil sistem şu şekilde bir yedek aldım benim drive a şimdi ne yapmam lazım bilen varsa çok makbul geçer telefonum a30 en güncel sürümde
![]()
Böyle bir ayar bulamadım sadece paylaş çıkıyor o da bu şekilde kayıt alıyorRehberi sim karta kopyalayın komple. Ben bu şekilde yapmıştım.
Teşekkür ederim hemen halledeyim ?
Sim kart 350 400 kişiden fazlasını almıyor. O yüzden telefona kaydet bence .Beyler bayanlar operatör değiştim de yeni karta numaraları aktarmak istiyorum fakat tuşlu telefonlardaki gibi değil sistem şu şekilde bir yedek aldım benim drive a şimdi ne yapmam lazım bilen varsa çok makbul geçer telefonum a30 en güncel sürümde
![]()
hadi geçmiş olsunYa o kadar kolaylık sağlıyor ki samsungtaki telefon uygulaması ben ek rehber olduğunu unutmuşum bütün ayarlar ordaymış harika oldu tamamen güzel bir düzenleme yapmış oldum yardımcı olan herkese teşekkür ederim ?