Semih10
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 840
Bazen çok kırıcı olabiliyorum off...
Busu bozmuş. Can hakkı filan getirmiş, paraya dökmüş işi.Günlük dozumuzu alalım biraz busuu biraz memrise oldu bitti
Forum çekilişinde herkes katılıyorum yazarken birinin katılmıyorum yazdığıni fark eden var mı? Konuyu bir kez açayım dedim. Onda da buna denk geldim ?
İfşa etmeye çalışmadim ama Valla benim de aklımdan geçmedi değil. Yaparsam yapardım ama
App store çeki ne işime yarayacak? Hatta bence oradaki çoğu insan android kullanıyordur.
Ki zaten ilk çekilişi ben kazanmıştım.Ödül Steam'den 20 liraydı.
Bu konuda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, şu konuya bi bakın arkadaşlar.
![]()
ESET NOD32 Internet Security 2020 - 3 Ay Ücretsiz Lisans
ESET NOD32 Internet Security 2020 Ücretsiz lisans! 3 ay boyunca 3 cihaz için ücretsiz ESET NOD32 Internet Security lisansı. Lisans anahtarını kampanyadan aldım, uygulamayı yükledim ve lisansı sizin için denedim! Sorunsuz etkinlestirme yapıyor. Ekran görüntüsü eklendi. Kampanya Sayfasi: BURADANforum.shiftdelete.net
@ÆSir
@Creative
Bu konuda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, şu konuya bi bakın arkadaşlar.
![]()
ESET NOD32 Internet Security 2020 - 3 Ay Ücretsiz Lisans
ESET NOD32 Internet Security 2020 Ücretsiz lisans! 3 ay boyunca 3 cihaz için ücretsiz ESET NOD32 Internet Security lisansı. Lisans anahtarını kampanyadan aldım, uygulamayı yükledim ve lisansı sizin için denedim! Sorunsuz etkinlestirme yapıyor. Ekran görüntüsü eklendi. Kampanya Sayfasi: BURADANforum.shiftdelete.net
@ÆSir
@Creative
@Creative warezi biz mi bilmiyoruz aceba bizi bi aydinlatsan![]()
Günaydın,
Sabah tekrar kontrol edeyim dedim, yaptığımda bir yanlış göremedim. Warez veya korsan olmadığı aşikar lakin spam mailler ile verilen imkanı illegal bir şekilde kullanmayı öneriyorsunuz. Ben bunun doğru bir şey olmadığı düşüncesindeyim. Fikrimin aksini düşünüyorsanız sizleri dinlemek isterim. Forum içinde her zaman orijinal ürünlerin kullanılması taraftarıyız. Eğer Eset ülke içinde ücretsiz kullanma hakkı verirse hepimiz o zaman tepe tepe kullanalım. Fakat başka bir ülkenin kampanyası ile sınırsız içerik önermek doğru bir davranış değil.
Ekli dosyayı görüntüle 93926
Ben bilmiyor muyum bunu para vermeden kaçak yollarla halletmeyi.
Ekiye göre kimin eskisine göre değişireskiden her şey daha güzeldi, sanki.
aslında derin bir kavram bu.Ekiye göre kimin eskisine göre değişir