Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Linux'un varsa Antuvirüs neye yarar?
Windows 10'un varsa HDD disk neye yarar?
Mac Os'un varsa bilgisayar toplama neye yarar?
Elektrik olmasa bunların hepsi neye yarar?

:D
Fotoğraf-0012.jpg

Bunda hdd var 10 sl x64 kurulu no problem.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Vay arkadaş bir de bu tipler türemiş ya ne bu youtube beynimize karşı bir saldırı resmen gösteriş için yaşayan su içtik cam sildik diye video çekenler,evde mutlu olduklarını birilerine kanıtlama çabasına girenler,birinden görüp özentilikle bizde izleniriz diye böyle mal mal şeyler çekenler... Ve bunları izleyen binler.Yav arkadaş bir insanın ev halinden sizene hadi o boş boş çekiyor izleyenler:( Ha bende izledim tabi izlemeden bilemem demi? Kendimede söylüyom bunlarıda o kanalları açanlarada Allah akıl fikir versin.Bi salın kendinizi ya. Videolar fotoğraflar için yaşamayın.Güzel bir muhabbet olur izlersin de suyunu bir de başka şeyini çıkarmaya gerek yok.Çoluk çocuk demeden herkes işin içinde yazıktır.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Vay arkadaş bir de bu tipler türemiş ya ne bu youtube beynimize karşı bir saldırı resmen gösteriş için yaşayan su içtik cam sildik diye video çekenler,evde mutlu olduklarını birilerine kanıtlama çabasına girenler,birinden görüp özentilikle bizde izleniriz diye böyle mal mal şeyler çekenler... Ve bunları izleyen binler.Yav arkadaş bir insanın ev halinden sizene hadi o boş boş çekiyor izleyenler:( Ha bende izledim tabi izlemeden bilemem demi? Kendimede söylüyom bunlarıda o kanalları açanlarada Allah akıl fikir versin.Bi salın kendinizi ya. Videolar fotoğraflar için yaşamayın.Güzel bir muhabbet olur izlersin de suyunu bir de başka şeyini çıkarmaya gerek yok.Çoluk çocuk demeden herkes işin içinde yazıktır.
Tiktok zihniyetinde olanlar YouTube'ye de yayılmaya başlamis yani ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

20200417_050209.jpg

Xiaomi airdots yorumlarına bakarken denk geldim. Adam zekiymis Valla. Son kelimesine kadar okudum. İyi akletmis???

Son düzenleme:

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Tiktok zihniyetinde olanlar YouTube'ye de yayılmaya başlamis yani ???

Ekli dosyayı görüntüle 93728
Xiaomi airdots yorumlarına bakarken denk geldim. Adam zekiymis Valla. Son kelimesine kadar okudum. İyi akletmis???
Tiktok falan hiç bilmiyorum zaten bir gram beynim kaldı onuda yiyolar? Çöplük resmen internet alemi.Ha çöplükte eşinme sende bakma diyen olacaktır e haklıda sürekli önüme çıkıyor hangi birini engelliycem?

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Tiktok falan hiç bilmiyorum zaten bir gram beynim kaldı onuda yiyolar? Çöplük resmen internet alemi.Ha çöplükte eşinme sende bakma diyen olacaktır e haklıda sürekli önüme çıkıyor hangi birini engelliycem?
YouTubede yine full öyle insanlar yok
tiktok "........" dolu resmen. ?
Ya çil yavrusu gibi bi yerlerden çıkıyorlar. Eskiden YouTube reklamlarında vardı tiktok. Allahtan kaldırdilar onu da ??

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
SDN Forum Çekilişi #4'de maske dağıtılsın. ??
@Creative

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Forumda yine yavaşlıklar var, ilerleyen saatlerde host hataları alacakmışız gibi bana geliyor.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yavaşlık yok senin pc çok aceleci ve hızlı ne dinliyorum ve geceye şarkı bırak konularının video ve mesaj sınırlaması yanlış google klavye kurdum tablete Tr ve sayı tuşları oldu!

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
@ÆSir Sayin Mod'um Son Kapattiginiz Konulardan Ötürü; Elinize Kolunuza Saglik.
Üzerimden Büyük Bir Yük Inmis Gibi Rahatladim : )

Iyi Calismalar.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Yavaşlık yok senin pc çok aceleci ve hızlı ne dinliyorum ve geceye şarkı bırak konularının video ve mesaj sınırlaması yanlış google klavye kurdum tablete Tr ve sayı tuşları oldu!
Beni senin bilgisayar veya tabletin değil senden ayrı geri kalan 369bin üye de ilgilendiriyor. Aynı zamanda tek video görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış oldu. O zaman dediğim gibi aynı anda 3 şarkı birden dinlemiyorsan abartılı paylaşım yapmana gerek yok. Israrcı paylaşımların sonucu covid tatiline gideceksin, ben yollamak istemiyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Beni senin bilgisayar veya tabletin değil senden ayrı geri kalan 369bin üye de ilgilendiriyor. Aynı zamanda tek video görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış oldu. O zaman dediğim gibi aynı anda 3 şarkı birden dinlemiyorsan abartılı paylaşım yapmana gerek yok. Israrcı paylaşımların sonucu covid tatiline gideceksin, ben yollamak istemiyorum.
Tablette bozuk atmaya başladı yeni kablo almam gerek üzdüysem özür dilerim grezimonkla uğraşayım çok komik deliriyor o.

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59
O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın ;)
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu ;)

Edit : Oyun oynamıyoruz aloo :D :wink: evet şimdi başlıyoruz..
keşke annemin lafını dinleseydim

O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın ;)
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu ;)

Edit : Oyun oynamıyoruz aloo :D :wink: evet şimdi başlıyoruz..
keşke annemin lafını dinleseydim

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Telefonda çentiği kapadım pixel gibi tam ekrana geçtim altta tek çizgi sonunda alıştım Samsung'un bu yeni arayüzüne.Artık başka biri telefonumu eline alınca rahat rahat kullanamaz ben bile zor alıştım ?

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
Günaha girmek İstemeyenler için dev arşiv oluşturuyoruz
bölüme bunu yazdım ama zaman dolmayınca 2 sayfa tek oldu
sürenin bitmesine 2 saat var.4.3 gb program içinde azda pdf var

arkadaşlar buraya ,verdiğim linke girin mail adresi bırakın size indirme onay linki geliyor.
4.3 gb program indirme linki veriliyor+seri nolarıyla (bende 15 dk önce buldum)

en altta E-mail adresinizi istiyor,adresinize onay linki geliyor ( 5dk kadar beklemeniz lazım) ayrıca seri numaralarıda verilen linkte çıkıyor.

Not:içiniz rahat etmezse (elinizin altında ıvır zıvır işlerde kullandığınız mail varsa onu kullanın)
indirmek için az zaman var.
Kaçırmayın şunları

www.jpg

rar dosyası açıldığında ,içinden çıkanlar (2,6 gb video 500 mb pdf derslerı var)
AdsızSSS.jpg

Son düzenleme:

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Daha fazla oppo reno 2z reklamı görmek istemiyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Fox ta Geçmiş Olsun diye film var günümüzü öngörmüşler gibi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...