Yeşil Okçu
Profesör
Aynen öyle. Netler ne alemdeOkul açıkken hem okulda hem de eve geldiğimde şimdiki zamandan kat kat daha verimli çalışıyordum. Konuların değişmesi, sınavın ertelenmesi, evde olmanın rahatlığı... İnsan çok etkileniyor.
Aynen öyle. Netler ne alemdeOkul açıkken hem okulda hem de eve geldiğimde şimdiki zamandan kat kat daha verimli çalışıyordum. Konuların değişmesi, sınavın ertelenmesi, evde olmanın rahatlığı... İnsan çok etkileniyor.
Şimdi buraya yazdıklarım ,kesin bu demiyorum,yazdıklarınızdan varmış olduğum ortak nokta.Al benden de o kadar.
Kendimi biraz sorguladım, suan gunumun %75i bombos geciyor. Ailemle konusup bilgisayarımı kurmayi düsünüyorum. Günde 3-4 saat oynar geri kalanında subat ayındaki gibi ders çalışırım. Pc oynamak beni gerçekten deşarj ederŞimdi buraya yazdıklarım ,kesin bu demiyorum,yazdıklarınızdan varmış olduğum ortak nokta.
1-ev de çalışma ortamınız,devamlı aynı yerde çalıştığınız için farkında olmayabilirsiniz.
a-içerinin havalanması(sirkülasyon olması önemli)
b-ışık durumu (kasvetli olursa da ruh sıkılırsınız)
c-aile ortamı (neşeli,hoş muhabbet çalışma şevkini artırır)
d-aile içinde baba,anne, yada kardeşler arasında aşırı disiplin,zamanla uzaklaşma oluşursa buda etkiler.
Bakın oturun inceleyin,düşünün cevabını sizin bulmanız lazım.aşık Veysel in güzel deyişi vardır.
Anlatmam derdimi dertsiz insana
Dert çekmeyen dert kıymetin bilemez
Derdim bana derman imiş bilmedim
Heç bir zaman gül dikensiz olamaz
size kendimden örnek vereceğim.
Ben 25 30 yaşlarıma kadar vampir vs türü korku filimleri seyredemez,seyretsem de beni tedirgin ederdi.
1950 lerden kalma yükseklik korkusu adında filim seyrettim,o filimde geçen olayda benim bu Filimlere karşı olan tedirginlik sorununu çözdüm,şimdi komedi seyreder gibi seyrediyorum.
Aklı başında genç insanlarsınız,düşünce yapınız hızlıdır.
Sinirli olma durumuna gelince,bu aile,yemekle bağlantılı olabilir,bunlarda değilse dahi herkesin yapısı aynı değildir,kimide kedi gibi uysaldır.
Yazdıklarımı düşünün,madem problemleri çözmeyi seviyorsunuz,alın size kendinizle ilgili problem.
@crow88 abinin de dediği gibi:Kendimi biraz sorguladım, suan gunumun %75i bombos geciyor. Ailemle konusup bilgisayarımı kurmayi düsünüyorum. Günde 3-4 saat oynar geri kalanında subat ayındaki gibi ders çalışırım. Pc oynamak beni gerçekten deşarj eder
Ama beni de deşarj ettiğini düşünüyorum. ETS2 ve FSX öneririm. Dozunda olması önemli.fazla gaptırma kendini
bak işte ne güzel ,kendi alacağın kararlar çok önemli,ileride vermen gereken kararlarda etkisi olacaktır,Tyt benim de aynı. Matta yavaşım deneme çözüyorum. Ayt de tekrar yapıyorum deneme cözmek sacma cıkan bir sürü konu var. Bir de geoda katı cisimler+ soru cözme eksigim var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendimi biraz sorguladım, suan gunumun %75i bombos geciyor. Ailemle konusup bilgisayarımı kurmayi düsünüyorum. Günde 3-4 saat oynar geri kalanında subat ayındaki gibi ders çalışırım. Pc oynamak beni gerçekten deşarj eder
Enerjinizi iyi anlamda kıskandım hocam. Allah bozmasın bu enerjinizi . Tesekkur ediyorum tekrardanbak işte ne güzel ,kendi alacağın kararlar çok önemli,ileride vermen gereken kararlarda etkisi olacaktır,
şu an senin zihnin ,su dolu bardak gibi,ayrıca şunu yazayın herkes okusun.
"HAVALAR ISINDIĞINDA TEMİZ TOPRAKLIK OLAN YERLERDE YALIN AYAK GEZİN,VÜCUDUNUZDA BİRİKEN STATİK ELEKTRİK ,HEM BEDEN ,HEM RUH YAPINIZDA HUZURSUZLUK,YORGUNLUK YAPAR"
Oyun oynamaktanda kaçmayın,hem size ne oluyorki,ben 55 yaşındayım elimin altında oyunlar var,ben hala oyun oynuyorum,siz kendinizi sıkıyorsunuz.
Ya şimdi beni söyletmeyin işteşimdi aklıma ++ örnekler gelmeye başladı.
.........sıkmakla,.........daralmaz
vucudunda oynamaya,gezmeye muhabbete ihtiyacı var,sonra bu günleri çok ararsınız
sağ ol ,fakat ben sizden daha sıkı ortamda yetiştim,babam havacı astsubay olduğu için üzerimde baskısı çok oldu,ayrıca kozmopolit mahallede büyüdüm,aşağı sokakta sanayici arkadaşlar,yukarı sokakta memurlar ünüversite mezunları,hem elinle,hem dilinle güçlü olmak zorunda kalıyorsun,öğreniyorsun bende çeşitli arayışlara yöneldim,kendimi öğrendim,kimse mükemmel değil,bende de aslında düşündüğün kadar enerji sahibi değilim,ama yaşadıklarım,edindiğim tecrübeleri elimden geldiğince sizlere anlatarak yardımcı olmaya çalışıyorum,belki faydası olur umudu ile.Enerjinizi iyi anlamda kıskandım hocam. Allah bozmasın bu enerjinizi . Tesekkur ediyorum tekrardan
?"Dinle, Çin'de, masa dışında dört ayaklı herhangi bir şeyi ve insan olmayan iki ayaklı herhangi bir şeyi yiyeceğiz."
Oynadığın oyun neevde kalmaktan skldim oyun oynamaktan skldim duzgun arkadas ve onla oynaya bilecegim bi oyunda yok cunku ya oynadigim oyunlari arkadaslarim oynamiyor yada arkadaslarim oynadigi oyunu ben oynamyorum bu zamanda oyun presi bulmak zor veee singleplayer ne zamana kadar skti baydi artik
Zıkkımın kökünü yesinler.
farketmez survivor oyunu hayatda kalma ucretsiz o arkadasimla her oyunu oynarimOynadığın oyun ne
İnşallah ve teşekkğrğ ederim.Siz isteyin yeter ki olur.
HyperX Quadcast mikrofonNe aldın öğrenebilrimiyiz o kadar heyecanlandığına göre
Sıkıntı burada işte,eline geçtikten sonrada,beklerken duyduğun heyecanı o hazzı alamazsın
Anlayamadım hocam demo programı derken.bu dandik demo programları gibi olmasında
Youtube videosu. Virüs nedeniyle eve döndüm. Bu yüzden harcamalarım minumuma düştü. Sesten memnun değildim bunu aldım. Çok düzensiz ve plansız da olsa 6 ayda 1900 saati doldurdum. Şuan kemiksiz 2 ay evimdeyim fırsatım da var. Düzen ve ciddiyet içerisinde yaklaşmak istiyorum. Açıkçası becerebileceğime de inanıyorum. Youtube algoritması düzen üzerine çalışıyor. Ben düzen göz etmediğim için ciddi bir yükseliş olmadı.O mikrofonu ne için kullancaksınız?
Çok araştırdım. Bu tipler ömürlük oluyor. Kırılmazsa inşallah çooook uzun süre götürür beni.isteklerini karşılaması,seni memnun bırakması önemlidir
Mobil cihaz kategorisinde Apple anakonuları neden gözükmüyor?
Eskiden anakonular vardı, aynı telefonu kullananlar aynı çatı altında toplanıp aradığını daha kolay buluyordu. Ben hiçbir şey bulamadım.![]()
ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu
ShiftDelete.Net Forumforum.shiftdelete.net
Akıllı Telefonlar kategorisi olarak ayrıldı, artık direkt olarak Akıllı Telefonlar olarak geçmekte.
Mesela hangi konular abi, araştıralım belki bir yerlerde bir sorun vardır.