- Reaksiyon puanı
- 17,390
Burada olmaz zaten o iş, git gez dolaş. Hayatını yaşa.. Elbet biri çıkar karşına.Bulamadık hayırlı bi nasip be...
Burada olmaz zaten o iş, git gez dolaş. Hayatını yaşa.. Elbet biri çıkar karşına.Bulamadık hayırlı bi nasip be...
Tutmayın küçük enişteyiKonfikto biraz sakin..
Nasıl bir kafa yaşıyorsun sen?Geçmiş olsun yazdim sadece ne oldu?
Gerçi bizim komşularada geçmiş olsun ...
Metallica son ses!
Yuksek sesle Metallica dinle rahatsiz olup kapiya geleinlere kapiyi acma zamanla olursun çekirge.O kafadan versene bana da, umursamaz olayım. Böyle boş olayım..
Süper ı bosver artık ultra olsa izlenmiyor
Bayan çorabımı bunlar?Sony kaçmasa iyidi samsung ta kaçıyor zaten goodyear de kaciyor!
Turkiye'den kacan sirketler sony channel ilk kacan rtuk kacirtti onu goodyear da ekonomik krizden ve siyasi nedenle kaciyor.Bayan çorabımı bunlar?
Bi biz kaldık ülkede konfikto, bizde mi kaçalım?Turkiye'den kacan sirketler sony channel ilk kacan rtuk kacirtti onu goodyear da ekonomik krizden ve siyasi nedenle kaciyor.
Şuan Metallica Bleeding Me duyuyorsan kaçmana gerek yok.Bi biz kaldık ülkede konfikto, bizde mi kaçalım?
kesinlikle ya, canı sıkıldıkça konu açan insanlar var...Forumu siyasi gazeteye çevirdiniz.
İğrenç bir şey bu siyaset. İnsanın midesi bulanıyor değil mi?Forumu siyasi gazeteye çevirdiniz.
Amaçlarını belli eden insanları görüyorum, neden konu açtıklarını görüyorum o sıkıyor insani. Ayrımcılık yapmadan konu açılsa neyse de hep bir algı peşinde insanlar. O algı çabası insanın midesini bulandıran.İğrenç bir şey bu siyaset. İnsanın midesi bulanıyor değil mi?