- Reaksiyon puanı
- 16,126
'155'i ara bildir denyoyu en iyi alakayi görür.
2 yılı geçkindir 255s kullanıyorum. Çok kıytırık bu 255s 253 daha iyiydi.Bizim denyo huawei hg253s turbo butonuna fransiz kaliyordu aylarca...
255s vermiyor o kadar modemi değiştirin dedik tik yok.2 yılı geçkindir 255s kullanıyorum. Çok kıytırık bu 255s 253 daha iyiydi.
Ben 255s'i 3-4 defa değiştirdim son 2 yıl içerisinde. Hatta şuan kullandığım 255s'te arızalı. Wifi bağlı ve ful çekmesine rağmen internet vermiyor modem.255s vermiyor o kadar modemi değiştirin dedik tik yok.
Değiştirmesirnler diye takla atiyor Turkcell...Ben 255s'i 3-4 defa değiştirdim son 2 yıl içerisinde. Hatta şuan kullandığım 255s'te arızalı. Wifi bağlı ve ful çekmesine rağmen internet vermiyor modem.
Bende de oluyor o.Onay derken?
Ekli dosyayı görüntüle 81714
ikinci el bölümünün tamamı onaya bağlı mod bile yazsa smod onayı gerekiyorOnay derken?
Ekli dosyayı görüntüle 81714
Saçmalık.ikinci el bölümünün tamamı onaya bağlı mod bile yazsa smod onayı gerekiyor
O kategoriye özel bir kural.Bende de oluyor o.
Link koy nere?
Ekli dosyayı görüntüle 81715
Bende de oluyor ...
Yayın konusu olduğu için ayarlanmış. Önceden böyle bir kısıtlama yoktu.İlk defa gördüm.
https://www.hepsiburada.com/monster-pusat-pro-gaming-wireless-gamepad-p-HBV00000GSS55 vb..Forza Horizon 4 gibi bir oyunu klavyeden oynamak büyük bir hata.
Ne yaparsam yapayım, araçların yol tutuşlarını klavye sürüşüne göre bir türlü kararlı hale getirilmiyor.
Yarış oyunları için direksiyon seti gerekiyor. Ne yazık ki oyun 1 aylığına elimde.
1 ay için de alınmaz direksiyon seti.Yarış oyunları için direksiyon seti gerekiyor. Ne yazık ki oyun 1 aylığına elimde.![]()
Direksiyon seti tatlı olur.1 ay için de alınmaz direksiyon seti.
Tatlı ama gereksiz pahalı. Bir direksiyon setine 2700TL verilmez ya.Direksiyon seti tatlı olur.
2300'e nanokatalogtan sipariş vermiştim 2-3 ay tedarik edemediler, paramı zor aldım. Keyif için para harcamıyacaksak neye harcayacağız ki.Tatlı ama gereksiz pahalı. Bir direksiyon setine 2700TL verilmez ya.
Şahsen ben günde maksimum 1 saat belki hiç kullanamayacağım ürüne para verip paramı çöpe atmazdım. Çünkü ETS, FH gibi oyunlar pek bana göre değil. Ama o tür oyunlardan zevk alsam alırdım. Evde bir tane vardı heveslenip almıştım fiyatıda pahalı değildi 1-2 saat oynadım kaldırdım daha kullanmadım. Ama 300TL'lik bir set ile 2500-2700TL'lik set aynı değildir deneyip görmek lazım.2300'e nanokatalogtan sipariş vermiştim 2-3 ay tedarik edemediler, paramı zor aldım. Keyif için para harcamıyacaksak neye harcayacağız ki.