- Reaksiyon puanı
- 15,170
xperia bilmem ne o plastik kasamsı...Dikkatimi çekti de, bu reklamdaki kadın neden powerbank'e bakıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 60951
memleketi soğukya ondan sağlam olmak zorunda.@ConfickerBelasi neden Lada sevdiğinizi buldum.
Suyun Altında 6 Ay Geçiren Eski Bir Lada Çalışır mı? (Video)
İmpossible
@Ufuk Tükenmez arada bir hafif siyasi konu açmaya bünye alışmış, arada bir açılan siyasi konuları görmezden gelin kardeşim![]()
İmzalanır ama böyle bir şeyin kabul görmesi çok zor. Ancak seçim öncesi göz boyamak adına olabilir...
https://youtube.com/watch?v=MgyhcH-BoUY
Adamı moderasyonu öğrenememiş, bana tartışmayı öğren diyor. İşine gelmeyen mesajı da siliyor. Ne ala memleket
Bu işi uzun yıllardan beri yapıyorum, kimse bana yaptığım işi öğretemez. Evet tartışma dediğiniz şey, kalp kırmak ise bunu çok iyi yapıyorsunuz.
Anlayamadım? Biz, üyelerin birbirine eziyet edipte büyük kavga çıkarmasın diye gayret ediyoruz. Siz diyorsunuz ki üyeler, istediği gibi birbirine hakaret etsin kavga çıkarsın ve birbirilerinin kalplerini kırsın. Afedersiniz ama bu görüşle forumu ilerletip zirveye taşıyamazsınız.Ben de yıllarca yaptım bu işi, belki senden daha fazla. Hem moderatör olarak, hem de super moderatör olarak. Bir kere tarafsız değil buradaki yönetim. Kendi dünya görüşünüze uygun mesajları bırakıp, işinize gelmeyenleri siliyorsunuz. Adam bir güzel hakaret ediyor, mesajı orda dururken cevap veriyorum ama mesajı silinen ben oluyorum.
Moderasyonu, mesaj silip üyeye ceza vermek sanıyorsunuz. Yanılıyorsunuz.
Adam bir güzel hakaret ediyor
Dün ek olarak kızın 2013 - 2014 yıllarından kalma bir Twitter hesabını buldum. Yazdığı Tweet'lerden kişiliğini öğrenebildim az çok.Bugün hoşlandığım kızın sözlü olduğunu öğrendim. Daha öncesinden ona karşı yanlış yapmıştım, arkasından konuşmuştum. Ondan dolayı birazcık dargındık. Artık nasıl hoşlanmaksa bu. Her neyse, hayırlısı olsun diyelim.
Ek olarak can sıkıntısından telefonuma custom ROM yükledim. Gayet güzel duruyor.![]()
Ayarlar kısmından kilit ekranı ayarları, güvenlik, ekran gibi sekmelerden bulabilirsiniz.Arkadaslar merhaba.
Daha once bununla ilgili burada konu actim mi ya da sordum mu hatirlamiyorum
Cozemedigim bir konuda var yardimci olursaniz sevinirim
Telefonda kilit
ekranimda hava durumuna göre animasyon çıkıyordu hava yağmurlu ise ekrana yağmur damlalari gibi su animasyonu çıkıyordu
Bu nasil yapiliyor