Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Screenshot_20190103-125139_Samsung Internet.jpg

Oldu mu bu şimdi:D @Ufuk Tükenmez :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Olmak zorunda, kurallarımız açık ve net. :)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Görmezden geldiğimizde bu sefer iş çığırından çıkıyor. Biliyorsunuz ki abartmayı seven ve bir birimizi düşman gören insanlar olduk.
@Ufuk Tükenmez arada bir hafif siyasi konu açmaya bünye alışmış, arada bir açılan siyasi konuları görmezden gelin kardeşim :D

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
İnsanların arasını bozan üç şey : Siyaset, Futbol, Para.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Kod:
https://youtube.com/watch?v=MgyhcH-BoUY

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
10 Mbit internete zam yapmışlar 46 tl olmuş bugün ...:(

zambaklar

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Adamı moderasyonu öğrenememiş, bana tartışmayı öğren diyor. İşine gelmeyen mesajı da siliyor. Ne ala memleket

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bu işi uzun yıllardan beri yapıyorum, kimse bana yaptığım işi öğretemez. Evet tartışma dediğiniz şey, kalp kırmak ise bunu çok iyi yapıyorsunuz.
Adamı moderasyonu öğrenememiş, bana tartışmayı öğren diyor. İşine gelmeyen mesajı da siliyor. Ne ala memleket

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Sonunda doğru düzgün kar yağıyor. Ne güzel. :)

zambaklar

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Bu işi uzun yıllardan beri yapıyorum, kimse bana yaptığım işi öğretemez. Evet tartışma dediğiniz şey, kalp kırmak ise bunu çok iyi yapıyorsunuz.

Ben de yıllarca yaptım bu işi, belki senden daha fazla. Hem moderatör olarak, hem de super moderatör olarak. Bir kere tarafsız değil buradaki yönetim. Kendi dünya görüşünüze uygun mesajları bırakıp, işinize gelmeyenleri siliyorsunuz. Adam bir güzel hakaret ediyor, mesajı orda dururken cevap veriyorum ama mesajı silinen ben oluyorum.

Moderasyonu, mesaj silip üyeye ceza vermek sanıyorsunuz. Yanılıyorsunuz.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ben de yıllarca yaptım bu işi, belki senden daha fazla. Hem moderatör olarak, hem de super moderatör olarak. Bir kere tarafsız değil buradaki yönetim. Kendi dünya görüşünüze uygun mesajları bırakıp, işinize gelmeyenleri siliyorsunuz. Adam bir güzel hakaret ediyor, mesajı orda dururken cevap veriyorum ama mesajı silinen ben oluyorum.

Moderasyonu, mesaj silip üyeye ceza vermek sanıyorsunuz. Yanılıyorsunuz.
Anlayamadım? Biz, üyelerin birbirine eziyet edipte büyük kavga çıkarmasın diye gayret ediyoruz. Siz diyorsunuz ki üyeler, istediği gibi birbirine hakaret etsin kavga çıkarsın ve birbirilerinin kalplerini kırsın. Afedersiniz ama bu görüşle forumu ilerletip zirveye taşıyamazsınız.
Forumumuzun belirli bir kuralları var üyelerimiz ısrar etmedikçe her mesajını silipte uyarı vermiyoruz. :)
Adam bir güzel hakaret ediyor

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Burası şu an en seviyeli forum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Aynen, baya seviyeli he. Özel mesaj yoluyla küfürden ceza alıp forumdan uzaklaştırılan şahıs gelmiş "adam bir güzel hakaret ediyor" diye forum yetkililerine ağlıyor, güler misin ağlar mısın? Ben gülerim. :D

Son düzenleme:

zambaklar

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Alışkanlık yaptıysa tekrar küfrederim ama ceza almayım şimdi. Başka üsluptan anlamıyorsun çünkü

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Takıldığınız yerler olduğunuzda ve hakaret görmüş olduğunuz yerde sizler için düşünmüşler raporlama sistemini yapmışlar. Raporlama yaparak bizlere iletebilirsiniz.

Teşekkürler.

sksjjahdjs

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Bugün hoşlandığım kızın sözlü olduğunu öğrendim. Daha öncesinden ona karşı yanlış yapmıştım, arkasından konuşmuştum. Ondan dolayı birazcık dargındık. Artık nasıl hoşlanmaksa bu. Her neyse, hayırlısı olsun diyelim.

Ek olarak can sıkıntısından telefonuma custom ROM yükledim. Gayet güzel duruyor. :)
Dün ek olarak kızın 2013 - 2014 yıllarından kalma bir Twitter hesabını buldum. Yazdığı Tweet'lerden kişiliğini öğrenebildim az çok.

İnsanları maalesef tanıyamıyorum. Şöyle bir huyum vardır. Kimden hoşlanırsam veya kim benim canımı sıkarsa insanları tanıyamadığımdan dolayı internette araştırıyorum. Birçok insan sosyal medya hesapları vasıtasıyla internette izler bırakıyor. Basit Google aramaları ile kolayca izlere erişebiliyorum.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Arkadaslar merhaba.
Daha once bununla ilgili burada konu actim mi ya da sordum mu hatirlamiyorum

Cozemedigim bir konuda var yardimci olursaniz sevinirim
Telefonda kilit
ekranimda hava durumuna göre animasyon çıkıyordu hava yağmurlu ise ekrana yağmur damlalari gibi su animasyonu çıkıyordu
Bu nasil yapiliyor

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Arkadaslar merhaba.
Daha once bununla ilgili burada konu actim mi ya da sordum mu hatirlamiyorum

Cozemedigim bir konuda var yardimci olursaniz sevinirim
Telefonda kilit
ekranimda hava durumuna göre animasyon çıkıyordu hava yağmurlu ise ekrana yağmur damlalari gibi su animasyonu çıkıyordu
Bu nasil yapiliyor
Ayarlar kısmından kilit ekranı ayarları, güvenlik, ekran gibi sekmelerden bulabilirsiniz. :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Bu en basit kismi orda yok yapamadim:) bi yerde ince bi nokta hatirlayamiyorum
Yine de tesekkurler

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Sahiden, bu bende de olmuyor artık. Şimdi fark etim. Belki güç ayarları ile ilgilidir. Tasarruf modunda kullanıyorum. Veya bir güncelleme kurbanı oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...