Hayırlı geceler herkese.Hayırlı geceler
Ses hassasiyetine bağlı bir durum.Konserlerden sonra işitme kaybı oluyor acaba bu durum ileride sıkıntı yaratır mı?
Büyük geçmiş olsun.Özellikle dağ başına çekim gerekli diğer türlü çekim olsa nolur Az kalsın ölüyorduk.
1 nusibet 1000 nasihattan iyidir.Deneyim kazanılan bilgiden çok kaybedilen beklentilerden oluşur. Joseph Roux
TRde yasuo nasıl oynar?
ABİĞ ĞE QUĞ FLAŞ ATTIM AMA ĞOLMADI FEDLEDİM EĞĞĞĞ
Tamam bende bir feederim anlıyorum sizi de bu kadar olmaz ya 2/45/3 nedir ya?
o musibet deilmiydi [emoji851]1 nusibet 1000 nasihattan iyidir.Deneyim kazanılan bilgiden çok kaybedilen beklentilerden oluşur. Joseph Roux
O hangi elo öyle ya?TRde yasuo nasıl oynar?
ABİĞ ĞE QUĞ FLAŞ ATTIM AMA ĞOLMADI FEDLEDİM EĞĞĞĞ
Tamam bende bir feederim anlıyorum sizi de bu kadar olmaz ya 2/45/3 nedir ya?
sa dediği için ban yiyen Twitcher var.O hangi elo öyle ya?Ben kalıcı uzaklaştırıldım, elmas hesap gg oldu; emekler uçtu. Sohbet penceresini kullanmayın.
Çok ağır oldu bu ceza bana. Takımdaki birinin raporlanmasını dört kişi istedik diye ben kalıcı uzaklaştırılıyorum ama küfürler savuran karakter yoksunlarına bir şey olduğu yok. Diğer bir sebep olarak başka bir oyundaki küçük bir tartışmayı göstermişler.sa dediği için ban yiyen Twitcher var.O hangi elo öyle ya?Ben kalıcı uzaklaştırıldım, elmas hesap gg oldu; emekler uçtu. Sohbet penceresini kullanmayın.
Biliyorum fakat Asus Zenfone 5Z'de 500 euro civarında ve fiyatı 3700. 15-20 gün sonra Mİ8'in Türkiye garantili fiyatı belli olacak asıl o zaman göreceğiz. Xiaomi sadece Mi8 değil Scooter bile getirecek debniyor. Mİ8 ailesinden sadece düz Mİ8 gelecekmiş.Şuan satıcı tek olduğu için fırsatçılık yapıyor.