AdminisTraktör
Dekan
Adayken sende yapabilirdin keşke yapaymışın.![]()

Adayken sende yapabilirdin keşke yapaymışın.![]()
Benim gifde 30dk de upload oldu.Bende şu an hiçbir şey yazmıyor.![]()
Keşke Yönetici rütbelerin ve nick'in arasında boşluk gitseymiş.Bende şu an hiçbir şey yazmıyor.![]()
Aslında oradaki yazıyı kaldırmak mümkün değil. Görünmez karakter kullandığım için boşluk olarak gözüküyor.Keşke Yönetici rütbelerin ve nick'in arasında boşluk gitseymiş.![]()
Alt+0160 ya da Alt+255 diyorsun.Aslında oradaki yazıyı kaldırmak mümkün değil. Görünmez karakter kullandığım için boşluk olarak gözüküyor.![]()
Yok charmap diyorum.Alt+0160 ya da Alt+255 diyorsun.![]()
Buraya olacaktı yanlış yere oldu ama olsunŞiirleri bekliyorum.
"Iphone X Ödüllü" (dermişim) Şiir Yarışması
Dolarım dolarım, Yeşil dolarım
Banada göz kırpta mutlulukla dolayım
Hasretini gönlümün derinliklerinden atayım
Sevdanla ateş olup yanayım
Sen yak beni, ben senin kölen olayım...
~~~~~~~~~~~~~
Dolarım dolarım,
Benim azgın dolarım
Sensiz, göz yaşımla yere dolayım
Hasretinle rüyalara dalarım
Ruhumu senin hayalinle yakıp atayım
Sen yak beni, ben senin kölen olayım...
Not:Şaka amaçlıdır. Bu kadar düşecek halimiz yok
---- Mesajlar birleştirildi ----
Buraya olacaktı yanlış yere oldu ama olsun![]()
Öyle bir kamu spotu görmüştüm sanırım. Aslında yol vermek ve aşırı hız yapmamak en iyisi bence.Arabayla birine yol verdiğimde neden bana teşekkür ediyorlar, neden el sallıyorlar, neden çok sıcak gülümsüyorlar. Yahu bu araba kullanan herkesin yapması gereken insanı bir davranış.
Ama sonuçta burası Türkiye. Çoğu insan sinyal vermekten aciz.
Sizdende gif bekliyoruzArabayla birine yol verdiğimde neden bana teşekkür ediyorlar, neden el sallıyorlar, neden çok sıcak gülümsüyorlar. Yahu bu araba kullanan herkesin yapması gereken insanı bir davranış.
Ama sonuçta burası Türkiye. Çoğu insan sinyal vermekten aciz.
Gecenlerde bir arkdaş daha forum açmıştı gitmişti ama geri geldiforum açtım ve herkezin gelmesini istiyorum linki isteyenler özelden ulaşabilir reklam olmasın![]()
Faydalı olabilecek içeriklere forumda izin veriliyor. Sen at linki izin vermezlerse onlar silerforum açtım ve herkezin gelmesini istiyorum linki isteyenler özelden ulaşabilir reklam olmasın![]()
Ahahah bu bildiğin sdntrkwebify.ml aha bu hiç bi şey yok ama büyüyecek galiba
bu forumda akıllı kişiler olduğu için gelenlerin çoğu moderatör yapılacak
ve o hakettiği hissiyatı yaşayacaklar
tamam indiriyorumAhahah bu bildiğin sdnŞaka bir yana hazır xenforo kullanmışken tapatalk desteği ekle buraya açtığım konuları senin forumada açayım. Nedense bugün iyilik yapmaya çok hevesliyim
![]()
hocam eklenti nereden kuruyorduk ?Ahahah bu bildiğin sdnŞaka bir yana hazır xenforo kullanmışken tapatalk desteği ekle buraya açtığım konuları senin forumada açayım. Nedense bugün iyilik yapmaya çok hevesliyim
![]()
seninkinde uçuşmodunda wifi açılmıyor mu? gt-s5360 ve hometech t701'de uçuş modunda wifi açılıyor...Uçuş modunda wifi ?
Aa açılıyormuş. Ben ağ ile bağlantılı olduğu için açılmaz diye düşünmüştüm.seninkinde uçuşmodunda wifi açılmıyor mu? gt-s5360 ve hometech t701'de uçuş modunda wifi açılıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 45639
hatta maxi plus5'te de açılıyor ...
Ekli dosyayı görüntüle 45640