- Reaksiyon puanı
- 12,109
Surda bir şey var
para var huzur var...
para var huzur var...
Nasıl benim bildiğim kadarıyla özel sohbetleriniz maillere iletiliyor siz o kadar özel mesaj alıyormusunuz ciddenBiliyor musunuz? Bunların hepsi SDN Forum tarafından.![]()
Konu içinde verilen cevaplar dahil bütün bildirimler mail yolu ile iletilebiliyorNasıl benim bildiğim kadarıyla özel sohbetleriniz maillere iletiliyor siz o kadar özel mesaj alıyormusunuz cidden
Allah sabır versin.Yinede s3 sahiplerini düşünüp şükretmek lazım.
Vay be, Android Sürümü 2.3.6, gerçekten 2010 ve 2011'den kalma bir Android Sürümü.Ekli dosyayı görüntüle 42903Ekli dosyayı görüntüle 42909Ekli dosyayı görüntüle 42910Ekli dosyayı görüntüle 42911
Ekli dosyayı görüntüle 42912
ipod mode on...
whatsapp ile foto göndermesi yavaş ama gidiyor video da yamuluyor...
Sen ne diyorsun benim lg p350 modél telefon vardı daha dayanırdı ama kayboldu.Android 2.2.2 idi.Şu an G7 deki boombox hoparlöründe atasıdır aynı zamanda başlı başına ses bombası görevi görüyordu.Vay be, Android Sürümü 2.3.6, gerçekten 2010 ve 2011'den kalma bir Android Sürümü.
Eski Android sürümlerine bayılıyorum, çok klasik bir yapıda. Şimdi Androidx86 sitesinden bir yüklüyüm iso dosyasını.Sen ne diyorsun benim lg p350 modél telefon vardı daha dayanırdı ama kayboldu.Android 2.2.2 idi.Şu an G7 deki boombox hoparlöründe atasıdır aynı zamanda başlı başına ses bombası görevi görüyordu.
Rage Aganist The Machine çalmasına engel değil Çin ata sözü der ki çalışıyorsa kurcalama.Vay be, Android Sürümü 2.3.6, gerçekten 2010 ve 2011'den kalma bir Android Sürümü.
Suyun içinde falan mı ne çekmiş.Rage Aganist The Machine çalmasına engel değil Çin ata sözü der ki çalışıyorsa kurcalama.
ss alması yavaş ama alıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 42913Ekli dosyayı görüntüle 42914
Ekli dosyayı görüntüle 42915
11eylül 2017 de çekmiş ne ki bu?
Galiba kendi isteğiyle forumdan ayrılmış. En azından uyarılarında öyle yazıyor.Eronis'de linuxçuydu
neden banlandı o ?
Kendi isteğiyle gitti...Eronis'de linuxçuydu
neden banlandı o ?
O ne ya öyle piranha makro lensi nescafe kavanozunun içindeki esmer şekerin fotoğrafını imhotep gt-s5360 ile çekiyor.buldum nasıl neyi çektiğini piranha kamera lensi makro lensi ile nestcafenin verdiği kavanoz içinde ki esmer şekere makro çekim imhotep'in elindeydi bir ara o sırada çekmiş.
Sen onu bunu boşverde the grudge imhotep ve senin arandaki bağlantıyı söyle kim bu muhteremler foruma geldiğimden beri adlarını anıyorsun ikiside yasaklı yoksa bunlar aynı kişi mi dökül hepsinibuldum nasıl neyi çektiğini piranha kamera lensi makro lensi ile nestcafenin verdiği kavanoz içinde ki esmer şekere makro çekim imhotep'in elindeydi bir ara o sırada çekmiş.
imhotep ile the grudge aynı kişi ve görebilceğin en troll kişiliktir bana ve gıcık kaptığı herkese aktroll diyor Filistin'lileri,Afganlara ve Kürtlere gıcığı var...O ne ya öyle piranha makro lensi nescafe kavanozunun içindeki esmer şekerin fotoğrafını imhotep gt-s5360 ile çekiyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Sen onu bunu boşverde the grudge imhotep ve senin arandaki bağlantıyı söyle kim bu muhteremler foruma geldiğimden beri adlarını anıyorsun ikiside yasaklı yoksa bunlar aynı kişi mi dökül hepsini
Urlaneresi ora?
gök gürlüyor burada ama daha bişey yok.
Bornova mı ?gök gürlüyor burada ama daha bişey yok.
bornova da bişey yok gibi ilk yağmur gören kediler çok korkuyordu...Bornova mı ?