Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
XZ2'de 4K 60 FPS video kaydı yok. OnePlus 6'da var hayat garip :D halbuki ki ikisi de 845 :D

---- Mesajlar birleştirildi ----

XZ2'de 4K 60 FPS video kaydı yok. OnePlus 6'da var hayat garip :D halbuki ki ikisi de 845 :D

Oneplus 6 güzel olmuş baya. Şu dolar artmaya devam etmezse güzel bir seçenek.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
''speak friend and enter''
bilen yoktur kesin benden başka :D
Üçlemeyi extended versiyonları dahil 8 kere falan izledim herhalde :D 3 kitabının birleştirilmiş hali olan tek kitabı da 1 yıl önce okumuştum. Artık filmi ezbere biliyorum desem yeridir :D Soundtrack koleksiyonunu saymıyorum bile :D Zamanında Battle For Middle Earth-2 vardı az oynamadık onları da hala yüklüdür oyunları. Yinede hala oturup izlemeye başlasam sanki hiç izlememişim gibi heyecanlandırıyor LotR.

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
Üçlemeyi extended versiyonları dahil 8 kere falan izledim herhalde :D 3 kitabının birleştirilmiş hali olan tek kitabı da 1 yıl önce okumuştum. Artık filmi ezbere biliyorum desem yeridir :D Soundtrack koleksiyonunu saymıyorum bile :D Zamanında Battle For Middle Earth-2 vardı az oynamadık onları da hala yüklüdür oyunları. Yinede hala oturup izlemeye başlasam sanki hiç izlememişim gibi heyecanlandırıyor LotR.
bende kitabı var da çok fazla ayrıntı var. frodo 33 yaşında gibi gereksiz şeyler öğrendim. Hani ayrıntı bekliyordum tabi ki de bir yerden sonra aşırı oldu. ondan okumayı bıraktım

sen az izlemişsin ben extended 1-2 kere(üçlemeyi)
normal kesilmiş haliyle ise hmmm bi 15 kere izlemişimdir sanırım.(6 kardeşlik,3 iki kule, 6 kralın dönüşü) şaka yapmıyorum bu arada filmin* hayranıyım

bende sanırım 1. oyunun cd si var ama 2 de olabilir emin değilim eskiden oynuyodum

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Bu daha çok firmaların zevkine kalıyor.
Orta segment 4k kayıt yapan cihazda var yapamayanıda var. Gerek duyacak istek hırs olsa yaparlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Oh oh maşallah Allah kabul etsin. Sahur değil bildiğin otobüs durağı. Telefonun kamerasına da bayıldım keşke benim olsaaa :(
Stok kamera ile çektim yamuldu. :D Google kamera iyi iş yapıyor 5Tde düşük ışıkta
Zaten stok kameranın içine ettiler güncellemelerle düşük ışıkta Google kameraya göre kötüydü yine de :D

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Stok kamera ile çektim yamuldu. :D Google kamera iyi iş yapıyor 5Tde düşük ışıkta
Zaten stok kameranın içine ettiler güncellemelerle düşük ışıkta Google kameraya göre kötüydü yine de :D
Yooo gayet de güzel. Benim S8 de de acil böyle fotoğraf çekmenin yolunu bulmalıyım. Kamerası ışığı çok çok güzel alıyor ama attığın fotoğraftaki gibi renkler bu kadar canlı ve güzel değil.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Özel değilse neresi orası merak ettim. Çünkü küçük beldelerde sağlık konaklama okul hep sorun oluyor.
Adana :D 50.000 kişiden fazla öğrenci var sadece Çukurova Üniversitesinde. Diğer Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğrencileri var birde. Buna rağmen doğru düzgün yurt yok. Yeni bina yapıyorlar yüksek kapasiteli de bitene kadar biz mezun oluruz :D

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
vj0V24.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
onu bunu bırakın siyah kurdele nerede?
Screenshot_2018-05-17-16-20-59.png

her yerde var burada yok...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Havada çok sıcak olursa dalgınlıklar artabiliyor.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Söyleyin öleyim mi???? Ölsem anlayacak mısınız yaşattıklarınızı, yaşarken anlamadıklarınızı. Hiç sanmıyorum! Diriyken anlatamadıklarımı ölü bedenim nasıl anlatsın ki...Kalbimin ölümü yeterli sanırım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hiç ay ışığında polis copu yememişler yese böyle olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...