En güzel saatler aslında. Hiç kimse yok böyle her yer sessiz. Sigara içtiğim zaman çok keyifli olurdubu saatte? bu saatte çıkarsan sokak köpekleri karşılar benim için sorun olmuyorlar 10 köpek olsun tek tek yada ikişer ikişer severim onları.

En güzel saatler aslında. Hiç kimse yok böyle her yer sessiz. Sigara içtiğim zaman çok keyifli olurdubu saatte? bu saatte çıkarsan sokak köpekleri karşılar benim için sorun olmuyorlar 10 köpek olsun tek tek yada ikişer ikişer severim onları.
Aman diyim birdaha cugaraya bulaşma. Hiç tavsiye etniyorum senin için. Büyük badire atlattın bir kere daha olmasınEn güzel saatler aslında. Hiç kimse yok böyle her yer sessiz. Sigara içtiğim zaman çok keyifli olurdu![]()
Bilmek isteriz.''speak friend and enter''
bilen yoktur kesin benden başka![]()
''söyle dost ve öyle gir.''Bilmek isteriz.
Yarın 5 öbür haftaya 6tl...1-2 güne dolar 4.5TL .
Görün şimdi elektronik cihazların fiyatlarını.Yarın 5 öbür haftaya 6tl...
Bip yükle 4.5G Ramazan kampanyası diye arat takip et internetini ikiye katlıyor.bana hiç bişey vermiyor...
Dolardan mı?Baş ağrısı![]()
Geçmiş Olsun.Üst dişleri yaptırıp taktırdım ama halen yemek yiyemiyorum dişlerinizin kıymetini bilin
Geçmiş olsun. Büyüklerim de sizin gibi diyor. O halde dişlerimizin kıymetini bilmeliyiz.Üst dişleri yaptırıp taktırdım ama halen yemek yiyemiyorum dişlerinizin kıymetini bilin
geçmiş olsun ben genede yemiştim...Üst dişleri yaptırıp taktırdım ama halen yemek yiyemiyorum dişlerinizin kıymetini bilin
Bu daha az sakat. .DWindows kadar sakat bir işletim sistemi yok
Şundan dolayı demiştim.Bu daha az sakat. .D
Ohoo öyle bir kurulup kullanılıyor ki...sene olmuş 2018 xp kurulmaz artık 7 bile kurulmaz...