Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Az önce sdn tarihinde yediğim en mantıklı düzenlemeyi yedim.

Düzenlemeyi yapan kişi öyle güzel açıklamış ki resmen o gönderiyi yaptığıma pişman oldum.

Geçen aylarda bir moderatörün dediği şeyi eleştirmem üzerine bir derdin varsa özelden konuş gerekçesiyle mesajım silinmişti. Bu olaydan sonra bana bu düzenlemeyi yapan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.
Hangi mesaj merak ettim şimdi.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Ben de meral ettim [emoji14]

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Buralarda hava bulutlanmış. Soğudu az kalsın üşütecektik.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Not: Eğer gününün mutluluğunu bozmak istemiyorsan spoileri açma!
YARIN OKUL VAR
Uyarıda belirtmiştim açmayabilirsin diye :)

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Prowes'te çok uzakmışta ne bileyim ya en iyisi de orası şimdi.Giden varsa yazabilir mi ?

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Uzun zamandır mobil piyasasından uzak kalmam sonucu telefon önerilerini doğru düzgün verememem tartışmalara katılamam eskiden lg g6 yı bir sene bekleyip bu sene g7 tanıtım tarihini çıkacağı hafta öğrenmem falan iyice canımı sıkıyor zaten senenin son sınavlarıda yaklaşıyor uzun bir süre burada olmayacağım büyük ihtimal ramazana yada ramazan sonuna kadar banımı isteyeceğim kendinize iyi bakın hoşçakalın bi de geri geldiğimde bu kim muamelesi yapmayın valla ayıp oluyor.:):):)

Reaksiyon puanı
5,171
Uzun zamandır mobil piyasasından uzak kalmam sonucu telefon önerilerini doğru düzgün verememem tartışmalara katılamam eskiden lg g6 yı bir sene bekleyip bu sene g7 tanıtım tarihini çıkacağı hafta öğrenmem falan iyice canımı sıkıyor zaten senenin son sınavlarıda yaklaşıyor uzun bir süre burada olmayacağım büyük ihtimal ramazana yada ramazan sonuna kadar banımı isteyeceğim kendinize iyi bakın hoşçakalın bi de geri geldiğimde bu kim muamelesi yapmayın valla ayıp oluyor.:):):)
Kendine iyi bak lgsever:)

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Hoşçakalın... :(

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
:D olurmu öyle şey. Hoşçakal. Başarılar dilerim. :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Allah'a şükür honor fanatikleri forumu basmadı. Reedercilerden daha kötü olurlardı. :D

Reaksiyon puanı
602
Bazen ya kavga olur, ya tartışma. Bir insanın bir insana hakaret ve kötülük yapması kötü olur. Her bir kendini beğenmiş bir insanı kötülüyor ve olumsuz şeylere yönlendiriyor.

İyilik daha yaygın olsaydı her şey gelişebilirdi. Herkes eğlencesine bazenleri kötülük yapıyor. Sonra bu olaya dönüşüyor ve her yere yayılıyor. Her zaman haklı kişiler haksız kişiler olabiliyor, haksızlarda haklı kişi. Bir insanın kötü olduğu olaylar da oluyor fakat kötüye yönlendiren kendini beğenmiş kişiler ise bu olaya gülmeler saçıyor.

Bazı kişilerin kötülük yapması çok yanlış, o zaman nasıl iyilerin yerine (cennete) girebiliriz? Ondan dolayı kötülüğün ve kendini beğenmişliğin önüne gelinmesi gerek. Söyleyeceğim şu: iyiliğin gelişmesi gerek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Screenshot_20180510-151333__01.jpg

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Psikolojimin iyiye gitmesi için çektiğim her kürek ne gariptir ki beni daha kötü yapıyor. Şaşırtıcı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bunu atmak için gelmiştim. Resmen sahil kumu gibi kumlu çıkmış fotoğraflar :D
Ağlasınlar. Pişman olsunlar. Delirsinler hatta çıldırsınlar.
Şu forumda bir enayi benim herhalde millete P20 Lite almayın, Mate 10 Lite almayın, Zenfone 5 almayın diyince herkes taşlıyor beni. Bir enayi benim herkes akıllı. Çöp cihazları piyasaya sürüyorlar sonra vay efendim bu niye böyle çekiyor. Ulan enayi sana alma dedim. (SS'deki abimizden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.) Millet kaşınıyor. Tertemiz 820'ini tertemiz 835'ini al geç kenara paran yok aldığın cihaz 2000-2500 TL sana en iyisini aldıracağız paranı en iyi şekilde kullandıracağız diye bir tarafımızı yırtıyoruz. Adam gidip P20 Lite alıyor. 4K yok. OIS yok. EIS hak getire. FHD 60 FPS yok. İkinci arka kamera bokeh yapsın diye 2MP çöp bir kamera ben o bokehi S7'nin tek kamerası ile stok kamera üzerinden yapıyorum bir akıllı sensin demi?
Millete hak bunlar. Oturduğum yerden ben sinirleniyorum. Beni bir dinleseler.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Öbür süper zeka diğer taraftan atlayıp YAPAY ZEKA OLEEEY diye çıkıyor vurucaksın ağzına küreği. Öbürü kalkmış başka terane. Tövbe tövbe.

Son düzenleyen moderatör:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...