Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Noluyo lan 8 saat acmadım bu ne
Screenshot_20180429-102730.jpg

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Infinity War filmine hiçbir arkadaşım gitmiyor. Sanırım tek başıma gideceğim :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
İnsanlar bir şeye takılıyor ve sırf o şey olsun diye diğer herşeyin çöp olmasına aldırış etmiyor. Akıl sır erdiremiyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Komik bu insanlar. Sen kimsin 835li cihazlarla kıytırık orta segment cihazları kıyasliyorsun.
Şuana kadar çıkmış hiçbir orta segment cihaz 2016'dan sonra çıkan herhangi bir amiralle boy ölçüşemez(bir kaç istisna dışarıda bırakılabilir)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
telefonun ağırlık merkezi ona göredir...
Daha farklı düşürme açılarıyla farklı düşürme pozları gerçekleştirebilirdi. Ben misal cihazın yüzüstü düşüşündeki dayanıklılığını merak ediyordum.
Şu tarz testler yapılabilirdi. Herneyse artık.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Katana ile doğrasınlar Katanayı Japonya'dan alsınlar.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hayatında 10.000 tl yi toplu görmek gibi bir şey buda oda nasip olmadı bakalım.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Harakiri yaptırsınlar.
Reklamcılar hakkında gerekli önlemleri alıyoruz. Kısa bir süre içinde bu tarz durumlara son vereceğiz.

mrdeltoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İçimde çok kötü bir his var. Her şey çok kötü olacakmış gibi ve bunu her gün yaşıyorum. Nereye kadar gidecek böyle hiç bilmiyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
OnePlus 6 geliyor. Pas geçelim. 6T'de çentikden vazgeçmeleri dileğiyle. İşin kötü tarafı ailede telefon verecek biri kalmadı 6T'yi alacak olsam. :D

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Yarın okullar tatil çook mutluyum :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Vazgeçmez. Uygulamalar optimize edildi. Bu bile vazgeçmeme sebebi.
Çentik olursa muhtemelen almam. Xioami ne güne duruyor. Zaten fiyatı da yavaştan yükseltiyorlar.
Vazgeçicek diyorlar bilemiyorum. Xioami'de çentikli cihaz üretebilir. Çentiğin düzeltilemez eskisi videoları tam ekranda crop olmadan izlememek ve tam ekran o siyah şeriti bazen görmemize yinede pilden yemiş olması benim için büyük bir eksi. P20 Pro'da kullanıcıya imkan sundularda kapatsa nolucakki? yinede ekran pil süresinden daha fazla yiyecek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Vazgeçicek diyorlar bilemiyorum. Xioami'de çentikli cihaz üretebilir. Çentiğin düzeltilemez eskisi videoları tam ekranda crop olmadan izlememek ve tam ekran o siyah şeriti bazen görmemize yinede pilden yemiş olması benim için büyük bir eksi. P20 Pro'da kullanıcıya imkan sundularda kapatsa nolucakki? yinede ekran pil süresinden daha fazla yiyecek.
Oled ekran olduğu için orası direk sönüyor yani yemiyor.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Umutla G7'yi bekliyorum ... İçim ısınıyor birden keşke kendini toplasa hemen hemen başlasa eski satışlarına hizmet ağına kalitesine geri dönse diyorum hepsinin başlangıcı olabilir bu telefon bekliyorum az kaldı biliyorum umutla sessizce bekliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Güçsüz işlemciye sahip Lite ve öyle isimlendirilmese de o konumda cihazları önerenler forumdaan ban yerde cihaz öneremezler inşAllah.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
lite ler ucuz oluyor diye öneriyorlardır mate 10lite ,mate20 lite ,mate 31 lite de dandik?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Özel bir şey olmadı fakat. Genel olarak P20 Lite , Mate 10 Lite ve Zenfone 5 öneren ve alıp da kendi cihazını övmek için süper yha diyenlere küfür edesim geliyor. Ah şu yasaklar olmasa.
Sormadım seni nereye mod yaptılar işim düşer belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...