M
Murat Burç
SDN Okuru
Noluyo lan 8 saat acmadım bu ne
İzlemedim.honor 7x'in sdn tarafından yapılmış sağlamlık testi hakkında ne düşünüyorsun?
Anlamadığım nokta telefon niye hep köşe üstü düşürülüyor?
doğal düşüş olunca olan oluyor gt-s5360 da köşesine düşüyor.Anlamadığım nokta telefon niye hep köşe üstü düşürülüyor?
Yüzüstü düşürebilirdi. Telefon her seferinde köşe üstü düşmez.doğal düşüş olunca olan oluyor gt-s5360 da köşesine düşüyor.
telefonun ağırlık merkezi ona göredir...Yüzüstü düşürebilirdi. Telefon her seferinde köşe üstü düşmez.
Daha farklı düşürme açılarıyla farklı düşürme pozları gerçekleştirebilirdi. Ben misal cihazın yüzüstü düşüşündeki dayanıklılığını merak ediyordum.telefonun ağırlık merkezi ona göredir...
Reklamcılar hakkında gerekli önlemleri alıyoruz. Kısa bir süre içinde bu tarz durumlara son vereceğiz.Hayatında 10.000 tl yi toplu görmek gibi bir şey buda oda nasip olmadı bakalım.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Harakiri yaptırsınlar.
Vazgeçmez. Uygulamalar optimize edildi. Bu bile vazgeçmeme sebebi.Apple yeni amiral gemisinde vazgeçerse her firma vazgeçecektir.![]()
Vazgeçicek diyorlar bilemiyorum. Xioami'de çentikli cihaz üretebilir. Çentiğin düzeltilemez eskisi videoları tam ekranda crop olmadan izlememek ve tam ekran o siyah şeriti bazen görmemize yinede pilden yemiş olması benim için büyük bir eksi. P20 Pro'da kullanıcıya imkan sundularda kapatsa nolucakki? yinede ekran pil süresinden daha fazla yiyecek.Vazgeçmez. Uygulamalar optimize edildi. Bu bile vazgeçmeme sebebi.
Çentik olursa muhtemelen almam. Xioami ne güne duruyor. Zaten fiyatı da yavaştan yükseltiyorlar.
Oled ekran olduğu için orası direk sönüyor yani yemiyor.Vazgeçicek diyorlar bilemiyorum. Xioami'de çentikli cihaz üretebilir. Çentiğin düzeltilemez eskisi videoları tam ekranda crop olmadan izlememek ve tam ekran o siyah şeriti bazen görmemize yinede pilden yemiş olması benim için büyük bir eksi. P20 Pro'da kullanıcıya imkan sundularda kapatsa nolucakki? yinede ekran pil süresinden daha fazla yiyecek.
Hoşgeldin. İyidir sen nasılsın?Selam Siftdeleyt forum nasılsınız?
Hoşbulduk. Şükür bende iyiyim. Haftaya yine sınavlar başlıyor.Hoşgeldin. İyidir sen nasılsın?![]()
Özel bir şey olmadı fakat. Genel olarak P20 Lite , Mate 10 Lite ve Zenfone 5 öneren ve alıp da kendi cihazını övmek için süper yha diyenlere küfür edesim geliyor. Ah şu yasaklar olmasa.Gene ne oldu?