Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hepsiburada'nın hızlı teslimat servisini sanırım 5. kullanışım son sipariş itibariyle. Her sipariş sonrası teslimat süresi 1 saat gecikti. Bugün 09-13:00 arası teslim edilmesi gereken ürünümü hala bekliyorum. 12:45'te birine verecektim. İsyan ettiriyor iyice.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Hepsiburada'nın hızlı teslimat servisini sanırım 5. kullanışım son sipariş itibariyle. Her sipariş sonrası teslimat süresi 1 saat gecikti. Bugün 09-13:00 arası teslim edilmesi gereken ürünümü hala bekliyorum. 12:45'te birine verecektim. İsyan ettiriyor iyice.
Kargo dağıtım şubesi ile ilgili problem olmuştur bende 2 günde gelmesi gereken ürünü 1 haftada teslim aldım. Sistemden sorguladığımda şube kapalıymış ama sonra geldi.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Günüm nedense pek iyi seçmiyor.
Neden hocam hayırdır?

Son düzenleme:

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Ankara trafiği zaten berbat birde araç sürücü hataları, sorumsuzlukları pes dedirtiyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
insanlarımız araçlarına binince öküze dönüşüyor ve sonuç bu...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Az önce Türk Telekom şerefsizligine kurban gitmisiz. Turknet alalim demiştim telekoma gidince babam turknet sormus onun muhatabı yok gel sana sınırsız internet yapalım demişler ne yaptıkları bile belli değil kotali bile yapmış olabilirler en kötü çöp internet lerden birini yaptılar benim kibirli süper zeka babam bana sormadan almış geçmiş Allah bizi Telekom belasından tez zamanda kurtarsın inşallah. Amin deyin lütfen beyler.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Az önce Türk Telekom şerefsizligine kurban gitmisiz. Turknet alalim demiştim telekoma gidince babam turknet sormus onun muhatabı yok gel sana sınırsız internet yapalım demişler ne yaptıkları bile belli değil kotali bile yapmış olabilirler en kötü çöp internet lerden birini yaptılar benim kibirli süper zeka babam bana sormadan almış geçmiş Allah bizi Telekom belasından tez zamanda kurtarsın inşallah. Amin deyin lütfen beyler.
2 sene çektirecekler işkence.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
geçmiş olsun bizde olmaz bu durum imhopet maydanoz olur...

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Abi internet kurulmadıysa iptal ettireceğim diye söyle bence. Bir keresinde aynı durumu bende yaşadım. Ama biz iptal ettirdik. Geçmiş olsun.

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Babasını baba olmadan eleştirmene hasta oldum şimdi. (24 ve 27 yaşlarında çocukları olan bir baba)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Babasını baba olmadan eleştirmene hasta oldum şimdi. (24 ve 27 yaşlarında çocukları olan bir baba)
Olabilirsiniz umrumda bile değil. Tekrarlıyorum umrmda bile değil. Ben babama dedim baba gel burda ucuzu ve tahahutsuzu var tamamen daha ucuza ve iyiye yonlendirdim onlar önce sordular sonra gidip kendi kafalarına göre paket aldılar madem bir şey istemiyorsun boşuna bana sorma en azından almış geçmiş kendileri bilir dedim. İyiye ve güzele yonlendirdim diyorum ama şunu da belirteyim kendim kullanmıyorum o interneti benim zaten 50 GB yüklü data hattım var. Tamamen onlar kullanacak kendi menfatimi gosettigim için bir şeyler yapmaya çalışmıyorum.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Screenshot_1.png

Kafa nerelerde ise Ucuz'u ucuk olarak okuyorum Ucuk ekran kartı önerisi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bazen diyorum keşke iddia edilen gibi biri bana para odese güzel olurdu boşuna iftira yemezdik. Çok boş zamanım var internetten para kazanma fikri olan bana mesaj atsın :D :D YouTubeda para var diyorlar aslında da öyle düzgün video atacak kapasitede biri değilim ki ben yav :D

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Bugünki SDN canlı yayınından soğudum.
Hakikaten son yayınlardan bende keyif almıyorum Kerem Kaan ikilisini göremediğimizden mi acaba nedense hakkı bey ile tolganın birlikte olduğu yayınlar katlanılmaz oluyor gene hakkı reyiz arada gelse bi 10 dk sonra gitse daha bi güzel oluyor ama 30-40 dk cık... olmuyor editölük vasıfları yok bi kere :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hakikaten son yayınlardan bende keyif almıyorum Kerem Kaan ikilisini göremediğimizden mi acaba nedense hakkı bey ile tolganın birlikte olduğu yayınlar katlanılmaz oluyor gene hakkı reyiz arada gelse bi 10 dk sonra gitse daha bi güzel oluyor ama 30-40 dk cık... olmuyor editölük vasıfları yok bi kere :)
172. Beş çayı yayınından sonra 5 çayı izleyesim hiç gelmiyor.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
172. Beş çayı yayınından sonra 5 çayı izleyesim hiç gelmiyor.
Ya zaten beş çaylarının izleyicisi düşük oluyordu bir de bizim gibi izleyenleri kaybediyolar anlamadım ki mesela forumdan mesaj yazıyorum okumuyorlar nedense hadi diyorum galibs sitenin sahibi olduğunu ve foruma ağırlık vermesi gerektiğini unuttu bu diye gittim ben forum dışında hiçbir sosyal medya hesabı olmayan bu soyut insan sırf onlar için twitter hesabı açtım baktım gene okumuyorlar şifresinide unuttum gitti.Zaten En sevdiğim editörleri gitti.Artık yaptıkları gizli reklamlarada dayanamıyorum hadi gene yabancı ülkelerdeki gibi x sponsorluğunda deseler neyse böyle güven kaybediyorlar zatensiz olmasanız forumada bakmam ikinci banımdan sonra fark ettiyseniz çaptanda düştüm çıkan modelleri takip edemedim bildiğim modelleri unuttum her şey dağıldı neyse ya işte offf söyle rahatlada daha bir geriliyorum lol gibi bir şey mübarek

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kamerayı aç dağ,tepe gez oraları çek doğal sesleri ile youtube'a at doğa gezi videosu dersin onlara...
17'de kedilere mama ve su veriyorum sanki o saatte olması şart talimat o zaman yağıyor whatsapp,çığırma şeklinde...

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Bir ara nefret ettikte şimdi çok güzelsin SDN Forum. :)

RedoNN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kahveyi sıcak suyla yaptıktan sonra soğutup içeceğim.
Şu anda buzlukta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...