Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Hastanelerde değilde onlineda sıra bekliyoruz artık. 15 gün içinde randevu yok. Yok göz randevusu yok. Kütahya'da yok Sakarya da yok. Sakarya da var bir tane bakın bir tane o da ta nerede uzakta bir hastanede. Sözde hastaneler süper.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sony channel melekler ve şeytanlar filmine takmış kafayı...

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Öyle uzaktan bakacağına az pas ver birşeyler yapta biz olmanın önü açılsın. Keşke doğru zaman olsada seni alıp konuşabilsem karşıma. Umarım bu kadar beklediğime değersin

EFSN61

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Öyle uzaktan bakacağına az pas ver birşeyler yapta biz olmanın önü açılsın. Keşke doğru zaman olsada seni alıp konuşabilsem karşıma. Umarım bu kadar beklediğime değersin
Denedim de sıkıntı kız odun görmüyor önünde olanı :(

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Telefonumun şarjı %10'un altına düşmeden şarja takmıyorum ve tamamen dolmadan şarjdan çıkarmıyorum. Şarj olurken interneti açmıyor ve telefonda hiçbirşeyle uğraşmıyorum.

Sıkıntılı olabilirim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
SC20180410-225627.png

takma kafaya bu telefonde spotify ile Metallica çalıyor 7/24...

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Gunaydin sdn ailesine gonul vermis insanlar dogum gunum bugun :)

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Hayatta bir taşı bir yerden bir yere taşımayan insanların bencillikleri ve ahkam kesmeleri Beni hasta ediyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Leicayi ağzına her alan yok şöyle Huawei yok böyle Huawei diye otmeye başlıyor Allah aşkına kimse Zeissli Nokia'yı konuşmuyor :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Leica moruq en eski lens üreticisi sanatsal cekior zamsungcular çekemiyor bizi.
Sony'nin ödüllü G-Lensi Nokia'nın koskoca Carl Zeiss'i ... Bunlar konuşulmuyor. Neden acaba???
Niye olsun Huawei para pompaladigi teknoloji basını ile milletin kafasına pompaladi Leicayi
Benim kamerasından cok haz etmediğim 5T leicali Mate 10 Pro ile eşdeğer hatta belki 1 tık önde veya 1 tık geride fotoğraf çekiyor. 5Tylden çok haz etmiyorum diyorum kıstas aldığım telefon 2016 amirali S7 :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Leica moruq en eski lens üreticisi sanatsal cekior zamsungcular çekemiyor bizi.
Sony'nin ödüllü G-Lensi Nokia'nın koskoca Carl Zeiss'i ... Bunlar konuşulmuyor. Neden acaba???
Niye olsun Huawei para pompaladigi teknoloji basını ile milletin kafasına pompaladi Leicayi
Benim kamerasından cok haz etmediğim 5T leicali Mate 10 Pro ile eşdeğer hatta belki 1 tık önde veya 1 tık geride fotoğraf çekiyor. 5Tylden çok haz etmiyorum diyorum kıstas aldığım telefon 2016 amirali S7 :D
Huawei grubunu takip ediyorum bende. Mate 10 Pro teker teker patlıyor milletin elinde. Fotoğraflarla o kadar çok oynuyor ki karikatür gibi çıkıyor. Grubun iki yöneticisi mate 10'dan Note FE'ye geçti. İkiside telefon buymuş ya diyor. Ben telefonu aldığım zaman ne Note Fe vardı piyasada ne de Oneplus 5T. O yüzden şimdi keşke şunu alsaydım demiyorum. O zaman için tek alternatif Oneplus 5'ti ama P10 aldığım için pişman edecek bir kamerası yoktu. Şimdi ufak ufak Note Fe bakıyorum. Takas gelse düşünmeden ederim yani :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Huawei grubunu takip ediyorum bende. Mate 10 Pro teker teker patlıyor milletin elinde. Fotoğraflarla o kadar çok oynuyor ki karikatür gibi çıkıyor. Grubun iki yöneticisi mate 10'dan Note FE'ye geçti. İkiside telefon buymuş ya diyor. Ben telefonu aldığım zaman ne Note Fe vardı piyasada ne de Oneplus 5T. O yüzden şimdi keşke şunu alsaydım demiyorum. O zaman için tek alternatif Oneplus 5'ti ama P10 aldığım için pişman edecek bir kamerası yoktu. Şimdi ufak ufak Note Fe bakıyorum. Takas gelse düşünmeden ederim yani :D
Note 7 aslında Note serisinin Note 4'ü gibi bir şey çıktığı zamana göre 4 gibi kusursuzdu 8'in çok eksiği var çok.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Şu grubun linkini atar mısın bana

Son düzenleyen moderatör:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Note 7 aslında Note serisinin Note 4'ü gibi bir şey çıktığı zamana göre 4 gibi kusursuzdu 8'in çok eksiği var çok.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Şu grubun linkini atar mısın bana
Facebook'a GiriÅŸ Yap | Facebook

Fazla aykırı davranma banlıyorlar :D

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Bir vardık bir yoktuk. Ecelimiz gelince herkes gibi kaybolduk bu fani dünyada...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hayat fani ölüm ani 80'lerde Şahin'in babası deyip duruyordu...

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
hayat fani ölüm ani 80'lerde Şahin'in babası deyip duruyordu...
Amannn beaa her şey boş malk mülk eşya ölen ölüyor anam babam desen de geri gelmiyor. Zamanı geriye alamıyorsun. Geçmişi silemiyorsun. Böyle yaşayıp gidiyorsun böyle bir şey dünya sonra bir gün de pat ölüyorsun hayat mı bu ama adı hayat ne yaparsın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...