- Reaksiyon puanı
- 16,126
şiir sevmiyorum çok sıkıcı:
bu bile sıkıcı...
bu bile sıkıcı...
Sana en iyisinsen bir p4 alayım olmazmı? :vşiir sevmiyorum çok sıkıcı:
bu bile sıkıcı...
p4 ile sokak müziği yapamam ki gelsin mangırlar...Sana en iyisinsen bir p4 alayım olmazmı? :v
Denedim de sıkıntı kız odun görmüyor önünde olanıÖyle uzaktan bakacağına az pas ver birşeyler yapta biz olmanın önü açılsın. Keşke doğru zaman olsada seni alıp konuşabilsem karşıma. Umarım bu kadar beklediğime değersin
Doğum gününüz kutlu olsun.Gunaydin sdn ailesine gonul vermis insanlar dogum gunum bugun![]()
Doğum gününüz kutlu olsun.![]()
Doğum gününüz kutlu nice sağlıklı senelere.Gunaydin sdn ailesine gonul vermis insanlar dogum gunum bugun![]()
Doğum gününüz kutlu nice sağlıklı senelere.
Doğum gününüz kutlu olsun.Gunaydin sdn ailesine gonul vermis insanlar dogum gunum bugun![]()
Doğum gününüz kutlu olsun.
Sanada iyi geceler.İyi Geceler Sdn ailesi.
Sony'nin ödüllü G-Lensi Nokia'nın koskoca Carl Zeiss'i ... Bunlar konuşulmuyor. Neden acaba???Leica moruq en eski lens üreticisi sanatsal cekior zamsungcular çekemiyor bizi.
Huawei grubunu takip ediyorum bende. Mate 10 Pro teker teker patlıyor milletin elinde. Fotoğraflarla o kadar çok oynuyor ki karikatür gibi çıkıyor. Grubun iki yöneticisi mate 10'dan Note FE'ye geçti. İkiside telefon buymuş ya diyor. Ben telefonu aldığım zaman ne Note Fe vardı piyasada ne de Oneplus 5T. O yüzden şimdi keşke şunu alsaydım demiyorum. O zaman için tek alternatif Oneplus 5'ti ama P10 aldığım için pişman edecek bir kamerası yoktu. Şimdi ufak ufak Note Fe bakıyorum. Takas gelse düşünmeden ederim yaniSony'nin ödüllü G-Lensi Nokia'nın koskoca Carl Zeiss'i ... Bunlar konuşulmuyor. Neden acaba???Leica moruq en eski lens üreticisi sanatsal cekior zamsungcular çekemiyor bizi.
Niye olsun Huawei para pompaladigi teknoloji basını ile milletin kafasına pompaladi Leicayi
Benim kamerasından cok haz etmediğim 5T leicali Mate 10 Pro ile eşdeğer hatta belki 1 tık önde veya 1 tık geride fotoğraf çekiyor. 5Tylden çok haz etmiyorum diyorum kıstas aldığım telefon 2016 amirali S7![]()
Note 7 aslında Note serisinin Note 4'ü gibi bir şey çıktığı zamana göre 4 gibi kusursuzdu 8'in çok eksiği var çok.Huawei grubunu takip ediyorum bende. Mate 10 Pro teker teker patlıyor milletin elinde. Fotoğraflarla o kadar çok oynuyor ki karikatür gibi çıkıyor. Grubun iki yöneticisi mate 10'dan Note FE'ye geçti. İkiside telefon buymuş ya diyor. Ben telefonu aldığım zaman ne Note Fe vardı piyasada ne de Oneplus 5T. O yüzden şimdi keşke şunu alsaydım demiyorum. O zaman için tek alternatif Oneplus 5'ti ama P10 aldığım için pişman edecek bir kamerası yoktu. Şimdi ufak ufak Note Fe bakıyorum. Takas gelse düşünmeden ederim yani![]()
Facebook'a GiriÅŸ Yap | FacebookNote 7 aslında Note serisinin Note 4'ü gibi bir şey çıktığı zamana göre 4 gibi kusursuzdu 8'in çok eksiği var çok.Huawei grubunu takip ediyorum bende. Mate 10 Pro teker teker patlıyor milletin elinde. Fotoğraflarla o kadar çok oynuyor ki karikatür gibi çıkıyor. Grubun iki yöneticisi mate 10'dan Note FE'ye geçti. İkiside telefon buymuş ya diyor. Ben telefonu aldığım zaman ne Note Fe vardı piyasada ne de Oneplus 5T. O yüzden şimdi keşke şunu alsaydım demiyorum. O zaman için tek alternatif Oneplus 5'ti ama P10 aldığım için pişman edecek bir kamerası yoktu. Şimdi ufak ufak Note Fe bakıyorum. Takas gelse düşünmeden ederim yani![]()
---- Mesajlar birleştirildi ----
Şu grubun linkini atar mısın bana
Amannn beaa her şey boş malk mülk eşya ölen ölüyor anam babam desen de geri gelmiyor. Zamanı geriye alamıyorsun. Geçmişi silemiyorsun. Böyle yaşayıp gidiyorsun böyle bir şey dünya sonra bir gün de pat ölüyorsun hayat mı bu ama adı hayat ne yaparsınhayat fani ölüm ani 80'lerde Şahin'in babası deyip duruyordu...