Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Adam gibi emek vermeyen kullanıcıya sunulan hizmet kötü olan ürünlere iltifat bekleme. Hangi marka yaparsa bunu ister Samsung olsun ister Xiaomi olsun ne olursa olsun hak etmeyene öyle eleştiride bulunmam.
Daha iyisini yap derken? ayarla iş o zaman daha iyisini yapayım.
Bana bilgisiz diyorsunda işlerin gidişatından haberin yok galiba.
Bu eleştiriyi sadece ben yapmıyorum ki yüzbinlerce insan,kullanıcı yapıyor. Hakkı Alkan'nın Apple'dan soğumasına ne demeli? Daha geçen yıl en sevdiği markanın ürünlerini neredeyse hep görürdük vloglarda vs.
Ben burada kimseye bile bile yanlış bilgilendirme yapmam biri telefon sorduğunda detaylarıyla birlikte nelerin artısı ve eskisi olduğunu izah ederim. Bugüne kadar düşüncelerimin başka üyelere zararı olduğunu görmedim beni bilen bilir. İster anla ister anlama. Kimseyi rahatsız etmek gibi amacım yoktur.
İyi forumlar.
Halen anlayamamışsın dediklerimi eleştiri yapın yapmayın diyen yok yapın ki firmalar kendilerine çeki düzen versinler eksiklerini artılarını görsünler müşteri ne istiyor ne istemiyor anlasınlar ama biz forum sakinleri olarak firmaları kötülemeye hakaret etmeye hiçbir şekilde hakkımız yok ne kadar kötü olursa olsun o kadar emek verilen şeye çöp diyebiliyorsanız sizin daha iyisini yapabilecek bir bilgi birikimimizin olması gerekiyor adamlara çöp diyorsunuz siz daha o çöpü üretemiyorsunuz şaka mı bu ya ?İnşallah bu sefer anlatabildim

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Gün içerisinde aklıma geldikçe şınav çekerim. Her defasında max. 10 şınav falan.
Yoğurdu çok severim. Neredeyse her gün yoğurt yerim.
Bir de dünden beri karın kaslarının çalışması için bir hareketi çalışıyorum. İşe yarıyor gibi. :)
Çok iyi şınav çekiyorsun böyle devam. :D
Bir de karın kası için ne yapıyorsun? Ben 1 ay düzenli mekik çekiyordum ama bıraktım. Karın kası yapıyor ama fazla kas olmuyor. :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Halen anlayamamışsın dediklerimi eleştiri yapın yapmayın diyen yok yapın ki firmalar kendilerine çeki düzen versinler eksiklerini artılarını görsünler müşteri ne istiyor ne istemiyor anlasınlar ama biz forum sakinleri olarak firmaları kötülemeye hakaret etmeye hiçbir şekilde hakkımız yok ne kadar kötü olursa olsun o kadar emek verilen şeye çöp diyebiliyorsanız sizin daha iyisini yapabilecek bir bilgi birikimimizin olması gerekiyor adamlara çöp diyorsunuz siz daha o çöpü üretemiyorsunuz şaka mı bu ya ?İnşallah bu sefer anlatabildim
Ben burada diyorumki o eleştirimi düzelticek davranışta bulunsalar zaten kimse o ürünlere öyle bir şey diyemez. Kime zararım var? "Çöp" diyince herkesin gözünde öyle mi oluyor? bu benim kendi kişisel düşüncem kimse takmak zorunda değil. Sonuçta birine öyle diyip tavsiye bulunmadım öyle değil mi? İmkanım olsa eminimki daha iyisini yapmaya çalışırdım.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Ben burada diyorumki o eleştirimi düzelticek davranışta bulunsalar zaten kimse o ürünlere öyle bir şey diyemez. Kime zararım var? "Çöp" diyince herkesin gözünde öyle mi oluyor? bu benim kendi kişisel düşüncem kimse takmak zorunda değil. Sonuçta birine öyle diyip tavsiye bulunmadım öyle değil mi? İmkanım olsa eminimki daha iyisini yapmaya çalışırdım.
işte elinde imkan yoksa daha iyisini yapamıyorsan ve halen uyarılara rağmen çöp demekte ısrar etmenin sana bir faydası yok sadece forumdaki seviyenizi düşürüyorsunuz Lütfen eleştiri sınırlarınızı bilin

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Çok iyi şınav çekiyorsun böyle devam. :D
Bir de karın kası için ne yapıyorsun? Ben 1 ay düzenli mekik çekiyordum ama bıraktım. Karın kası yapıyor ama fazla kas olmuyor. :)
Şimdilik gözle görülür baklava türünden kasım yok. Göbeğim gitsin diye dünden beri ara sıra yapmaya başladım. Karın kaslarını çalıştırıyor. Bence çabuk etki ediyor göbeğe. :D
4 Dakikada Dümdüz Bir Karın

Bu arada sen kaç tane şınav çekiyorsun?

Son düzenleme:

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Hocam sizin dediklerinizin bir kısımını yapıyorum. :) Çok kilolu değilim ama yine de yediklerime ve içtiklerime dikkat ederim.

Sabahları bir-iki bardak su içerim. Gün içerisinde 3-4 Litre belki de daha fazla su içiyorumdur.
Abur cubur yemem. Şeker ve margarini hiç sevmem.
Gün içerisinde aklıma geldikçe şınav çekerim. Her defasında max. 10 şınav falan.
Yoğurdu çok severim. Neredeyse her gün yoğurt yerim.
Bir de dünden beri karın kaslarının çalışması için bir hareketi çalışıyorum. İşe yarıyor gibi. :)
Yalnız sen nerden gördün onu hatırlıyorum ben o mesajı çok eskiydi o

---- Mesajlar birleştirildi ----

Nasıl yapıyorsun ya? Benim nefesim kesiliyor gibi oluyorum 10'dan sonra. :)
Sen dua et ben hiç çekemiyorum yaşlandım bu yaşta

---- Mesajlar birleştirildi ----

İlk başta ben de öyleydim. :) Daha sonra 1.5 ay düzenli olarak ve her hafta beşer beşer arttırarak en fazla 60 şınava ulaştım. :)
Sen şu süreci bi baştan anlatsana benim gibi uyuşuklara faydası dokunur

Son düzenleme:

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Yalnız sen nerden gördün onu hatırlıyorum ben o mesajı çok eskiydi o
Çok iyi gözlemcisin anladığım kadarıyla. :)
Evet eski bir mesaj. Temmuz ayında yazılmış.
Forumda bir şeyi aratıyordum. RX460 ekran kartıyla ilgili yazdığım bir şeyi arıyordum. Sonra o mesaja denk geldim. :)

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Çok iyi gözlemcisin anladığım kadarıyla. :)
Evet eski bir mesaj. Temmuz ayında yazılmış.
Forumda bir şeyi aratıyordum. RX460 ekran kartıyla ilgili yazdığım bir şeyi arıyordum. Sonra o mesaja denk geldim. :)
Evet @F1kan ı severim (forumdaki herkesi tabi... ben bu konu için konuşuyorum :)) okumuştum galiba benim gibi bir arkadaş öneri istemişti tabi bende aynı dertlerden muzdarip olduğum için aklımda kalmış. Hakikaten senle @Cyb3r_K1ng in düzenini merak ettim

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Kas yapması yağ yakmadan daha kolay sanırım. O yüzden bu kadar hızlı oluyor.
Başta çok kolaydır, ilerledikçe zorlaşıyor :(
Üstelik şu var ki sen kas yapınca vücudunun yağ yakımı artıyor. Yani kaslı vücut daha kolay kilo verir. Kas çalışmak iyidir anlayacağın :)
Nasıl yapıyorsun ya? Benim nefesim kesiliyor gibi oluyorum 10'dan sonra. :)
Başta herkes öyle. Emek biraz. Ne diyorduk ? Roma 1 güne kurulmadı :)

Şaka maka son zamanlarda ben de baya güçlendim. Eskiden Bench Press'te 5-5 takıyordum bara (barın kendisi aşağı yukarı 10-15kg olması lazım),sonra 7.5kg falan denedim. Bayadır bara öyle girmiyordum. Bugün taktım 5-5, dedim bu ne ? 7.5-7.5 taktım. Eee? hala kolay ? 10-10 taktım, hala kolay çekiyorum. OHA! dedim. Babam da yok, hani normalde barla çalışırken adam olması yararlı. 10-10'dan fazlasını göze alamadım, makinede çalıştım bugün. Makinenin güvenlik pedalı var. Ama salondan çıkarken 1 ayda birşeyler kazandığımı farkettim, o gelişmenin verdiği tatmin apayrıdır @Halktan Biri :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Sağlıklı yaşam iyidir. İhmal etmeyin.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Keşke bizde spor yapabilsek akşam eve gelince işten kolumuzu kıpırdatacak hal kalmıyor çoğu zaman

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Sürekli koşuşturmam yetiyor bana spor olarak aslında :D

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
O yetmiyor işte. Vücutta bacak kaslarından başka çalışması gereken kaslar da var. Karın kası, kol kası gibi.
Misal bel ve sırt kasları, omuz kaslarını da unutmayın. Kas çalışmak güzel ama bir bölgeyi ihmal edersen çirkin görüntünün de ötesinde postür sorunu geliştirebilirsiniz. Her yeri düzgün ve düzenli çalışın. DİKKATLİ OLUN !

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bedenim çok hafif ve güçsüz.
Kemik sertliği biraz genetik ama biraz kütle kazanman lazım bence. Adama tekme atıyorum, adamın canı acımıyor, banamısın demiyor, benim vurduğumdan benim kavalım acıyor misal :sweatsmile: Kemik sertliğinin biraz genetik olduğunu düşünmekte, ayriyeten antremanların kemiklerin sertliğine olumlu etkide bulunduğu kanısındayım.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
@lgsever ilk başta 10 şınav ile başladım. Ama bunu her akşam saat 6 civarınd yapardım. 4 çeşit şınav çekiyordum. Birinci normal şınav, ikincisi yatağın üzerine ellerimi koyup ayaklarım yerde şınav çekiyordum. Üçüncüsü ellerim yerde ayaklarım yatamta şınav çekiyordum. Dördüncüsü normal şınav gibi ama ellerimi ortada birleştirip çekiyordum. Bunların hepsinden günlük 10 tane yapıyordum. Bir de ilk önce 10 şınav çektim onun peşine 10 mekik sonra onun peşine yukarıda söylediğim gibi onar onar şınav çekiyordum. Toplam 40 şınav oluyor. Sonra her 10 şınava her hafta 5 şınav ekliyorum. Bu şekilde günlük 60 şınav oluyor. Bu arada 60 şınavın yanında 60 tane de mekik çekiyordum. Bu şekilde yapa yapa 1.5 ay gibi bir sürede 60 şınava ulaştım.

Kısaca bu şekilde sonra uzunca anlatırım... :p

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
@lgsever ilk başta 10 şınav ile başladım. Ama bunu her akşam saat 6 civarınd yapardım. 4 çeşit şınav çekiyordum. Birinci normal şınav, ikincisi yatağın üzerine ellerimi koyup ayaklarım yerde şınav çekiyordum. Üçüncüsü ellerim yerde ayaklarım yatamta şınav çekiyordum. Dördüncüsü normal şınav gibi ama ellerimi ortada birleştirip çekiyordum. Bunların hepsinden günlük 10 tane yapıyordum. Bir de ilk önce 10 şınav çektim onun peşine 10 mekik sonra onun peşine yukarıda söylediğim gibi onar onar şınav çekiyordum. Toplam 40 şınav oluyor. Sonra her 10 şınava her hafta 5 şınav ekliyorum. Bu şekilde günlük 60 şınav oluyor. Bu arada 60 şınavın yanında 60 tane de mekik çekiyordum. Bu şekilde yapa yapa 1.5 ay gibi bir sürede 60 şınava ulaştım.

Kısaca bu şekilde sonra uzunca anlatırım... :p
Peki bekliyorum yalnız bir şey daha soracağım buna başlamadan önce normal kilodamıydım yoksa çok zayıf yada kilolu falan mı

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Peki sen iyiymişsin kiloyla başlamak daha zor herhalde daha kendimi kaldıramıyorum yani çok kilolu değilim ama kollarım güçsüz.Bi bakayım ben.
Günlük bir de çeksen bırakma bir hafta sonra 2 ye çıkar sonra katlanarak artar yeterki pes etme

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Günlük bir de çeksen bırakma bir hafta sonra 2 ye çıkar sonra katlanarak artar yeterki pes etme
Ighhhhh yok olmuyor yok yok daha şimdiden of ya normalini azda olsa bi yada iki üç zorluyordum 10 yapardımda bütün gücü harcamayayım şu yatak olayını deneyeyim dedim belim çıkıyodu maazallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...