- Reaksiyon puanı
- 12,109
Halen anlayamamışsın dediklerimi eleştiri yapın yapmayın diyen yok yapın ki firmalar kendilerine çeki düzen versinler eksiklerini artılarını görsünler müşteri ne istiyor ne istemiyor anlasınlar ama biz forum sakinleri olarak firmaları kötülemeye hakaret etmeye hiçbir şekilde hakkımız yok ne kadar kötü olursa olsun o kadar emek verilen şeye çöp diyebiliyorsanız sizin daha iyisini yapabilecek bir bilgi birikimimizin olması gerekiyor adamlara çöp diyorsunuz siz daha o çöpü üretemiyorsunuz şaka mı bu ya ?İnşallah bu sefer anlatabildimAdam gibi emek vermeyen kullanıcıya sunulan hizmet kötü olan ürünlere iltifat bekleme. Hangi marka yaparsa bunu ister Samsung olsun ister Xiaomi olsun ne olursa olsun hak etmeyene öyle eleştiride bulunmam.
Daha iyisini yap derken? ayarla iş o zaman daha iyisini yapayım.
Bana bilgisiz diyorsunda işlerin gidişatından haberin yok galiba.
Bu eleştiriyi sadece ben yapmıyorum ki yüzbinlerce insan,kullanıcı yapıyor. Hakkı Alkan'nın Apple'dan soğumasına ne demeli? Daha geçen yıl en sevdiği markanın ürünlerini neredeyse hep görürdük vloglarda vs.
Ben burada kimseye bile bile yanlış bilgilendirme yapmam biri telefon sorduğunda detaylarıyla birlikte nelerin artısı ve eskisi olduğunu izah ederim. Bugüne kadar düşüncelerimin başka üyelere zararı olduğunu görmedim beni bilen bilir. İster anla ister anlama. Kimseyi rahatsız etmek gibi amacım yoktur.
İyi forumlar.