eronis
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,382

Taklitler aslını yüceltir
Türkçeleştirirken biraz metinler kaydı ama olsun. Önemli olan içeriği, düzeni değilTaklitler aslını yüceltir![]()
Ben genel anlamda bir sorun yaşamadımWhatsapp'ta mesajların iletilmesinde sıkıntı yaşayan var mı acaba? Son 2 haftadır mesajlarım ara ara 1 dakikada felan iletilmeye başladı. İnternet kesilmiş gibi ama kesilen bir internet yok. Modemden şüpheleniyorum ama size de sorayım bi.
sıkıntı yokWhatsapp'ta mesajların iletilmesinde sıkıntı yaşayan var mı acaba? Son 2 haftadır mesajlarım ara ara 1 dakikada felan iletilmeye başladı. İnternet kesilmiş gibi ama kesilen bir internet yok. Modemden şüpheleniyorum ama size de sorayım bi.
Ben genel anlamda bir sorun yaşamadım
4.5G'de sorun varmı?Şimdi evdekilere sordum onlarda da varmış bu sıkıntı. Modemden daha fazla şüphelenmeye başladım. Ama TTnet ve BTK'dan da şüpheleniyorum.
Bazen oranın sunucuları yavaşlıyor olabilir süreklimi 1dk geç gidiyor?
4.5 G den veya başkasının internetinden girincede mi aynı olay
Whatsapp'ta sorun vardır o zaman4G'de 1 dakika kadar olmasa da ara ara onda da yavaş iletildiği oluyor. 10 saniye kadar sürüyor. Sanırım modem beni değiştirin artık diyor. Halbuki daha 4 sene oldu alalı..
Whatsapp'ta sorun vardır o zaman
Konu açmadıysan açta orada tartışalım daha çok kişi görebilirMillete sormaya başladım. Bakalım sorun modemde mi sunucularda mı?
Konu açmadıysan açta orada tartışalım daha çok kişi görebilir
.D üşenmediğin bir zaman açmaya çalışırsınÜşeniyorum.
Şükür elimiz ayağımız tutuyor sağlığımız yerindeSelam beyler nasılsınız?
Allah biliyor ya o yardımcı olsun başka bir şeye gerek kalmazİçinizde neleri yaşadığınızı kimler nerden bilecek?
Selam beyler nasılsınız?
Aynen. Hele şu salı günleri yok mu? SDN Cevaplıyor'a soru sorulacağına üye SDN Duyuruları bölümü konu akınına uğruyor.Bir ara tablet bölümüne sarmışlardı bütün bilgisayar sorunlarını tablet bilgisayar bölümüne açıyorlardı şimdi sıra forum hakkında
Bir ara tablet bölümüne sarmışlardı bütün bilgisayar sorunlarını tablet bilgisayar bölümüne açıyorlardı şimdi sıra forum hakkında
Aynen. Hele şu salı günleri yok mu? SDN Cevaplıyor'a soru sorulacağına üye SDN Duyuruları bölümü konu akınına uğruyor.![]()
Sağlık olsun...evet o gün geldi.