Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Insanın yakınlarından birinin şehit olması nasıl bir duygudur.. :(

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Allah rahmet eylesin .

---- Mesajlar birleştirildi ----

Eskiden sokak çeteleri bile kaliteliydi ya la.
deluxe-pin-stripe-gangster-suit4.jpg

cold-blooded-mobster-mens-costume.jpg

23083.jpg

Nasıl bu hale geldiler, üniversite bitirme tezlerinde araştırılması lazım.
cddbd42c58bf685dcbd996dcf2bd64f3--old-school-fashion-busta-rhymes.jpg

Fashion%2B00201.jpg
Her ne olursa olsun silahların ucundaki turuncu şeyler ciddiye almamı engelliyor.

Son düzenleme:

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bir insanın her ihtimale karşın çevresi için profiline yazdığı kişisel mail adresine "bilgisayarım bozuldu, bana yardım et" diye mail atmak kadar hödük insanlar var... Forumdan beni tanırsın, tamam, merhaba dersin önce. Hayatımda hiç tanımadığım adam, foruma bir kelime yazmamış, mail'de "Eronis, bana yardım et".

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bir insanın her ihtimale karşın çevresi için profiline yazdığı kişisel mail adresine "bilgisayarım bozuldu, bana yardım et" diye mail atmak kadar hödük insanlar var... Forumdan beni tanırsın, tamam, merhaba dersin önce. Hayatımda hiç tanımadığım adam, foruma bir kelime yazmamış, mail'de "Eronis, bana yardım et".

Valla doğru söylüyorsun gününümüzün insanları işi düşünce önemsemeye başlar eski forum ortamları yok artık bir sürü tanımadığımız insanlar gelip bir soru için üye olup sorusunu sorduktan sonra ortadan kaybolup gidiyorlar

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Valla doğru söylüyorsun gününümüzün insanları işi düşünce önemsemeye başlar eski forum ortamları yok artık bir sürü tanımadığımız insanlar gelip bir soru için üye olup sorusunu sorduktan sonra ortadan kaybolup gidiyorlar
Bunların dert şu sanırım, yardım sever gördüğüm birisini bulayım, ona kişisel olarak sorayım, benimle bedavadan özel ilgilensin, herşeyimi çözsün, beni uğraştırmasın, ben gidim !

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bunların dert şu sanırım, yardım sever gördüğüm birisini bulayım, ona kişisel olarak sorayım, benimle bedavadan özel ilgilensin, herşeyimi çözsün, beni uğraştırmasın, ben gidim !

Banada arada geliyordu birkaç soru soruyu sorduğu günden sonra bir daha foruma uğramıyor nasılolsa burası Forum sadece soru sormak amacıyla kurulmuş gibi takılıyorlar hadi konuya falan etiketlese herkese açık olarak derdini anlatsın başkaları da yararlansın diyecem de çekip gidiyorlar Profilimde 2-3 kişi dışında izleyenlerin hiçbiri foruma uğramadı ya

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hayatımız "acaba söylesek rahatlar mıyım?" kaygısı ile geçiyor...

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Hep istemediğim şıkkı seçtiğimden mi mutsuzum.Belki de.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Laptop tavisiyesi konularından 10/7 si tablet bilgisayarlar kısmına açıldığını biliyormuydunuz ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Laptop tavisiyesi konularından 10/7 si tablet bilgisayarlar kısmına açıldığını biliyormuydunuz ?
Ben bunun hakkında bir önerim vardi ama vazgeçmiştim. Oraya konbqcilirken konu aç tuşuna bastığında burası laptop değil tablet kısmı diye kocaman bir uyarı gelsin başka türlü anlayacakları yok.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Forumda Haziran - Aralık ayı arası atılan mesajlar uçmuş sanki. Bilgisi olan var mı acaba? @Fragger

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Hava buz gibi son bir haftadır tam bu sene doğru düzgün kış olmadı derken kış geldi artık :D. Dün klima buz tuttu bütün gece buz tutmasın diye kaynar su döktüm :D.

Forumda Haziran - Aralık ayı arası atılan mesajlar uçmuş sanki. Bilgisi olan var mı acaba? @Fragger
Sistemde hata var sanırım ben de iOS bölümüne orada bir konu var resim yükleyecektim hayat verdi yüklemedi sonra hızlı resime yüklemeyi denedim o da hata verdi :(

Forumda kimse kalmamış bende oyun oynayım biraz
Her gece Asphalt 8 oynuyorum müthiş zaman geçiyor hele ki iPad de büyük ekran da olunca müthiş Zevk veriyor.

Başın sağolsun dostum Allah rahmet eylesin. Ben de anneannemi Ameliyatta kaybettim daha hala kaybedeli 40 gün bile olmadı. Seni çok iyi anlıyorum Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın ama ecel İşte ne bir an geç ne bir an erken ecelin gelince gidiyorsun maalesef :(

Artık sadece zamanımın gelmesini bekliyorum artık yoruldum benim için bu hayatta hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı. Her şey o kadar çok üst üste geliyor ki tam her şey yoluna girdi derken hep yeni bir engel çıkıyor :(

Son düzenleme:

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Hava buz gibi son bir haftadır tam bu sene doğru düzgün kış olmadı derken kış geldi artık :D. Dün klima buz tuttu bütün gece buz tutmasın diye kaynar su döktüm :D.

Sistemde hata var sanırım ben de iOS bölümüne orada bir konu var resim yükleyecektim hayat verdi yüklemedi sonra hızlı resime yüklemeyi denedim o da hata verdi :(

Her gece Asphalt 8 oynuyorum müthiş zaman geçiyor hele ki iPad de büyük ekran da olunca müthiş Zevk veriyor.

Başın sağolsun dostum Allah rahmet eylesin. Ben de anneannemi Ameliyatta kaybettim daha hala kaybedeli 40 gün bile olmadı. Seni çok iyi anlıyorum Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın ama ecel İşte ne bir an geç ne bir an erken ecelin gelince gidiyorsun maalesef :(

Artık sadece zamanımın gelmesini bekliyorum artık yoruldum benim için bu hayatta hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı. Her şey o kadar çok üst üste geliyor ki tam her şey yoluna girdi derken hep yeni bir engel çıkıyor :(

Bu dünya da insanın başına her şey gelebilir...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Geçiş sürecini veri kaybı olmadan yaptık, Mesaj sayında mı bir düşüklük var yoksa açtığın konuda mı?

Profilimden eski bir mesajımı bulmaya çalışıyordum o ara farkettim. Daha sonra aradığım konuyu açan kişinin profilinden bakiyim dedim onda da bu tarih aralığında yazılan mesajları göremedim. Garip bir durum.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Profilimden eski bir mesajımı bulmaya çalışıyordum o ara farkettim. Daha sonra aradığım konuyu açan kişinin profilinden bakiyim dedim onda da bu tarih aralığında yazılan mesajları göremedim. Garip bir durum.

Açılan konu silindiği için sizin mesajınızda silinmiş olabilir baktığımda veri kaybı o tarihte görünmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...