Gökçe Asena
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,127
Insanın yakınlarından birinin şehit olması nasıl bir duygudur.. 

Allah rahmet eylesin .Insanın yakınlarından birinin şehit olması nasıl bir duygudur..![]()
Her ne olursa olsun silahların ucundaki turuncu şeyler ciddiye almamı engelliyor.Eskiden sokak çeteleri bile kaliteliydi ya la.
![]()
![]()
![]()
Nasıl bu hale geldiler, üniversite bitirme tezlerinde araştırılması lazım.
![]()
![]()
Bir insanın her ihtimale karşın çevresi için profiline yazdığı kişisel mail adresine "bilgisayarım bozuldu, bana yardım et" diye mail atmak kadar hödük insanlar var... Forumdan beni tanırsın, tamam, merhaba dersin önce. Hayatımda hiç tanımadığım adam, foruma bir kelime yazmamış, mail'de "Eronis, bana yardım et".
Acizliğimin ve başıma gelen bütün belaların sorumlusu ailemdir.
Bunların dert şu sanırım, yardım sever gördüğüm birisini bulayım, ona kişisel olarak sorayım, benimle bedavadan özel ilgilensin, herşeyimi çözsün, beni uğraştırmasın, ben gidim !Valla doğru söylüyorsun gününümüzün insanları işi düşünce önemsemeye başlar eski forum ortamları yok artık bir sürü tanımadığımız insanlar gelip bir soru için üye olup sorusunu sorduktan sonra ortadan kaybolup gidiyorlar
Bunların dert şu sanırım, yardım sever gördüğüm birisini bulayım, ona kişisel olarak sorayım, benimle bedavadan özel ilgilensin, herşeyimi çözsün, beni uğraştırmasın, ben gidim !
Aynen katılıyorum bu yoruma bende de değişik versiyon ama müsebbibi aile.Acizliğimin ve başıma gelen bütün belaların sorumlusu ailemdir.
Ben bunun hakkında bir önerim vardi ama vazgeçmiştim. Oraya konbqcilirken konu aç tuşuna bastığında burası laptop değil tablet kısmı diye kocaman bir uyarı gelsin başka türlü anlayacakları yok.Laptop tavisiyesi konularından 10/7 si tablet bilgisayarlar kısmına açıldığını biliyormuydunuz ?
Hep istemediğim şıkkı seçtiğimden mi mutsuzum.Belki de.
O yanımdan bir kurtulsam zaten ama maalesef ölene kadar benimle olacakBelki de bunun sebebi diğer bir yanımızın bizi tutsak etmesidir.
O yanımdan bir kurtulsam zaten ama maalesef ölene kadar benimle olacak
Keşke...Ama gücüm kalmadı bekliyorum sadeceEğer gerçek anlamda isterseniz kendinizi özgür bırakabilirsiniz..
Sistemde hata var sanırım ben de iOS bölümüne orada bir konu var resim yükleyecektim hayat verdi yüklemedi sonra hızlı resime yüklemeyi denedim o da hata verdiForumda Haziran - Aralık ayı arası atılan mesajlar uçmuş sanki. Bilgisi olan var mı acaba? @Fragger
Her gece Asphalt 8 oynuyorum müthiş zaman geçiyor hele ki iPad de büyük ekran da olunca müthiş Zevk veriyor.Forumda kimse kalmamış bende oyun oynayım biraz
Başın sağolsun dostum Allah rahmet eylesin. Ben de anneannemi Ameliyatta kaybettim daha hala kaybedeli 40 gün bile olmadı. Seni çok iyi anlıyorum Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın ama ecel İşte ne bir an geç ne bir an erken ecelin gelince gidiyorsun maalesefInsanın yakınlarından birinin şehit olması nasıl bir duygudur..![]()
Hava buz gibi son bir haftadır tam bu sene doğru düzgün kış olmadı derken kış geldi artık. Dün klima buz tuttu bütün gece buz tutmasın diye kaynar su döktüm
.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Sistemde hata var sanırım ben de iOS bölümüne orada bir konu var resim yükleyecektim hayat verdi yüklemedi sonra hızlı resime yüklemeyi denedim o da hata verdi
Her gece Asphalt 8 oynuyorum müthiş zaman geçiyor hele ki iPad de büyük ekran da olunca müthiş Zevk veriyor.
Başın sağolsun dostum Allah rahmet eylesin. Ben de anneannemi Ameliyatta kaybettim daha hala kaybedeli 40 gün bile olmadı. Seni çok iyi anlıyorum Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın ama ecel İşte ne bir an geç ne bir an erken ecelin gelince gidiyorsun maalesef
Artık sadece zamanımın gelmesini bekliyorum artık yoruldum benim için bu hayatta hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı. Her şey o kadar çok üst üste geliyor ki tam her şey yoluna girdi derken hep yeni bir engel çıkıyor![]()
Aynen öyle sanki sonsuza dek yaşayacakmışız gibi davranıyoruz bu dünyada ama düşünemiyoruz ki bizlerin de sonu gelecek maalesef.Bu dünya da insanın başına her şey gelebilir...
Forumda Haziran - Aralık ayı arası atılan mesajlar uçmuş sanki. Bilgisi olan var mı acaba? @Fragger
Geçiş sürecini veri kaybı olmadan yaptık, Mesaj sayında mı bir düşüklük var yoksa açtığın konuda mı?
Profilimden eski bir mesajımı bulmaya çalışıyordum o ara farkettim. Daha sonra aradığım konuyu açan kişinin profilinden bakiyim dedim onda da bu tarih aralığında yazılan mesajları göremedim. Garip bir durum.