Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Sergi mi açıcan mübarek :) 500kb neyine yetmiyor
Fotoğraf yarışması yapılacak. Nereye atacağız o fotoğrafları?
Mobil fotoğrafçılık diye konumuz var nereye atacağız fotoğrafları.
500 KB'lık GIF'ı bile yüklemek yasak hocam hadi onu bunu geçtim. :D
4-8K fotoğraf atıcak sonra sunucudan çok iyi bir performans bekleyecek
Abartıyorsun.
Dur yangına körük ile gitme yönetici adam vallah ban butonu dener :D
Elim kaşınıyor zaten. :D
Mobil dünyanın tamamı benim acımam. :D

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567

Abartıyorsun.
Basit drive alanı açılır oraya atılır veya geri çağrım için kod girilir bunlar xenforo için basit şeyler xda bak en güzelini yapıyor em yoğun resim yüklenen yer mesela alternatif çok

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Abartıyorsun.

Elim kaşınıyor zaten. :D
Mobil dünyanın tamamı benim acımam. :D

Her şey bittide bir tek fotoğraf meselesi kaldı adamlar sabah akşam çalışıyorlar dur bitirsinler bende by efsane'ye özel olarak iletecem

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Hey gidi günler hey navigator ile internet gezdiğimiz günlerde sayfa açılma süresinde tost yapardık :cool:

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Ozaman ben hemen By Efsane ye macbook alayım gece teması eklesin niye daha önce söylemediniz yahu :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
:D Ah yönetime geçme hayalleri 20 dakikalığına güzel bir anı olur

M

Murat Burç

SDN Okuru
Koskoca androidçi ben işsiz gibi iOS konusunda gereksiz mesaj temizliyorum. Düştüğüm duruma bak. :D

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
@Fragger bey kardeşim mobil görünümde bir sorun mu var tam anlaşılmadı gif de :D

20171230_013147.png

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ferdi baba çalıyor şu an rakı şarap farketmez olsa da içsem şimdi çok efkarlandım

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Ekli dosyayı görüntüle 31857 @Fragger @by efsane naber? :D Uykunuz gelmedi mi yahu gece gece böyle işsiz işsiz forumdasınız.

Bizim işimiz forumla ilgilenmek :) Güncellemelere devam ediyoruz :) Bu arada, daha iyi ve keyifli bir SDN Forum için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Güncelleme sonrasında forumda bir çok değişiklik oldu. Altta ki linkte yer alan konudan güncelleme sonrasında yenilenen SDN Forum'u nasıl kullanabileceğinize dair içerik bulunmaktadır.

@by efsane

https://forum.shiftdelete.net/threads/sdn-forum-kullanim-kilavuzu-xenforo-2.533207/

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bizim işimiz forumla ilgilenmek :) Güncellemelere devam ediyoruz :) Bu arada, daha iyi ve keyifli bir SDN Forum için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Güncelleme sonrasında forumda bir çok değişiklik oldu. Altta ki linkte yer alan konudan güncelleme sonrasında yenilenen SDN Forum'u nasıl kullanabileceğinize dair içerik bulunmaktadır.

https://forum.shiftdelete.net/threads/sdn-forum-kullanim-kilavuzu-xenforo-2.533207/
Orada 14 ve 15'de 3 resim çıkmamış.
Hocam hızlı resime yüklediğinde orada bir forum linki diye kısım var. IMG kalbını kullanmadan direk o linki kopyala yapıştır yaptığında resim çıkıyor. Örnek
1514687116359.png

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Orada 14 ve 15'de 3 resim çıkmamış.
Hocam hızlı resime yüklediğinde orada bir forum linki diye kısım var. IMG kalbını kullanmadan direk o linki kopyala yapıştır yaptığında resim çıkıyor. Örnek
Ekli dosyayı görüntüle 31858

Bilgi için teşekkürler fakat forum için olan yerdeki URL kısmını silmeden alırsan eğer resmi eklediğin zaman resime tıkladığında sayfa açar. Bu yüzden link kısmını almadan sadece IMG kısmını alırsan eğer sadece resim eklenecektir tıkladığında sayfa açmayacaktır. Bu linke ilk tıkladığında bazı resimler görünmeyebilir, bu durumda sayfayı tekrar yüklersen resimler görünecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...