- Reaksiyon puanı
- 15,467
4-8K fotoğraf atıcak sonra sunucudan çok iyi bir performans bekleyecekSergi mi açıcan mübarek500kb neyine yetmiyor
4-8K fotoğraf atıcak sonra sunucudan çok iyi bir performans bekleyecekSergi mi açıcan mübarek500kb neyine yetmiyor
Dur yangına körük ile gitme yönetici adam vallah ban butonu dener4-8K fotoğraf atıcak sonra sunucudan çok iyi bir performans bekleyecek
Fotoğraf yarışması yapılacak. Nereye atacağız o fotoğrafları?Sergi mi açıcan mübarek500kb neyine yetmiyor
Abartıyorsun.4-8K fotoğraf atıcak sonra sunucudan çok iyi bir performans bekleyecek
Elim kaşınıyor zaten.Dur yangına körük ile gitme yönetici adam vallah ban butonu dener![]()
Basit drive alanı açılır oraya atılır veya geri çağrım için kod girilir bunlar xenforo için basit şeyler xda bak en güzelini yapıyor em yoğun resim yüklenen yer mesela alternatif çokFotoğraf yarışması yapılacak. Nereye atacağız o fotoğrafları?
Mobil fotoğrafçılık diye konumuz var nereye atacağız fotoğrafları.
500 KB'lık GIF'ı bile yüklemek yasak hocam hadi onu bunu geçtim.
Abartıyorsun.
Fotoğraf yarışması yapılacak. Nereye atacağız o fotoğrafları?
Mobil fotoğrafçılık diye konumuz var nereye atacağız fotoğrafları.
500 KB'lık GIF'ı bile yüklemek yasak hocam hadi onu bunu geçtim.
Abartıyorsun.
Elim kaşınıyor zaten.
Mobil dünyanın tamamı benim acımam.![]()
Hocam sen bilirsin. Bu Xenforo'nun açığı var mı?Hey gidi günler hey navigator ile internet gezdiğimiz günlerde sayfa açılma süresinde tost yapardık![]()
Pro mu? Proysa fiyat istiyorum ama 2. nesil lazım.Satacam bu ipad i arkadaş ya alacam bir surface![]()
kesinlikle katılıyorum bütün herşey sıkıcı hayat sıkıcı en iyisi ölmekÇok yoğun ve sıkıcı bir gün
Yok yahu okadar da değil zaman mücadele etme zamanı derim sadece sıkıcıkesinlikle katılıyorum bütün herşey sıkıcı hayat sıkıcı en iyisi ölmek
Ekli dosyayı görüntüle 31857 @Fragger @by efsane naber?Uykunuz gelmedi mi yahu gece gece böyle işsiz işsiz forumdasınız.
Orada 14 ve 15'de 3 resim çıkmamış.Bizim işimiz forumla ilgilenmekGüncellemelere devam ediyoruz
Bu arada, daha iyi ve keyifli bir SDN Forum için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Güncelleme sonrasında forumda bir çok değişiklik oldu. Altta ki linkte yer alan konudan güncelleme sonrasında yenilenen SDN Forum'u nasıl kullanabileceğinize dair içerik bulunmaktadır.
https://forum.shiftdelete.net/threads/sdn-forum-kullanim-kilavuzu-xenforo-2.533207/
Orada 14 ve 15'de 3 resim çıkmamış.
Hocam hızlı resime yüklediğinde orada bir forum linki diye kısım var. IMG kalbını kullanmadan direk o linki kopyala yapıştır yaptığında resim çıkıyor. Örnek
Ekli dosyayı görüntüle 31858
+1Birde uykum gelse..