ConfickerBelasi
Guru
Benimde bi kedim vardı böyle gelir etrafımda gezer onu seveyim diye başını elimin aaltına getirirdi.kedileri sev daha iyi ...
Ekli dosyayı görüntüle 31622
şu bakışlara bak sim siyah kuyruğunun ucunda beyaz nokta olan yetişkin erkek var o biraz ısırıyor ama sevilmeyi de seviyor...
ısırmasına kızmıyorum artık.
benim bahsettiğimde sokak kedisi ama ben onu sahiplenmistim. Bahcede besliyordum. Normalde kedilerden korkarım ama o sürekli ayaklarımin dibinde geze geze kendini zorla sevdirdi.bu kara çocuk sokak kedisi eve girmez beyfendi o ve bir kaç kediyi besliyoruz mamayı çok koyuyorum diye şikayet ediyor o imhotek obez yapmışım kedileri soğuk havada daha çok mama yerler halbuki bilmiyor d ayi...
evet bazı kediler vahsi oluyoama her kedi aynı değil.kediyi severken nasıl tepki vereceğini bilemiyorsun.
koca kafa dediğim de vahşi ama genede seviliyor kuruğuna dikkat etmek gerek sert hareketle sallıyorsa dokunma ben dokunuyorum gerçi...
sevilmesi için kafasını uzatıyor ,kuyruğunu kaldırıyor falan .kafasını yüzünü okşarkenbzen hemen ısırıyor hemen elimi çekiyorum.oda sevmeme karşılık ısırarak mı karşılık veriyor neyapmaya çalışıyor anlamıyorumevet bazı kediler vahsi oluyo
bön bön bakanlar erkek kedimi oluyo yoksasevilmesi için kafasını uzatıyor ,kuyruğunu kaldırıyor falan .kafasını yüzünü okşarkenbzen hemen ısırıyor hemen elimi çekiyorum.oda sevmeme karşılık ısırarak mı karşılık veriyor neyapmaya çalışıyor anlamıyorumtabi böyle yapınca bende kızıp kovalıyorum
bu dişi kediler de bayanlar gibi çok narin.yere çöküp ince sesle çağırırsan gelir, yoksa gelmezen küçük bir ses yükseltmede hemen kaçıyor
bazıları da bağırırsın çağırırsın bön bön bakar yüzüne
![]()
valla orasını bilmem.hepsinin cinsiyetini incelemiyorum.benim bahsettiğim kedi kilosundan ve sesinden dişi kedi olduğunu hemen belli ediyorbön bön bakanlar erkek kedimi oluyo yoksa![]()
GünaydınGünaydın SDN Forum ailesi![]()
GünaydınGünaydın SDN Forum ailesi![]()
Yüzü üçgen gibi ve burnu daha net olan bir de daha güzel olan hep erkek kedidir.bön bön bakanlar erkek kedimi oluyo yoksa![]()
farketmiyo ben hepsini seviyorum. Ama korkuyorum bazılarındanYüzü üçgen gibi ve burnu daha net olan bir de daha güzel olan hep erkek kedidir.
![]()
Benim erkek kedim var. Ben de seviyorumfarketmiyo ben hepsini seviyorum. Ama korkuyorum bazılarından![]()
Benim erkek kedim var. Ben de seviyorum![]()
Yeni bir aşk,
yeni bir iş.
Yine gülecek bi neden lazım.
Yeni bi hayat,
Yeni bi yaşam.
Bunlar icin bana şans lazım
--- Gönderi Güncellendi ---
![]()
Dimi amaNe kadar da eğlenceli bir mod![]()
Küçük kardeşim çizgi film izliyor esir aldı televizyonu.
Cokmu sıkıcıyım