- Reaksiyon puanı
- 16,126
bence şuan ki hali iyi ...
bunun pillerini e-sigara yapsam patlar mı? paralel bağlı pilleri 2 tane 18650 denen pil var içinde...
foto nasıl?
Patlar diyemeyeceğim ama verim alamazsın doldurursun sarji 15 20dk kullanmadan batarya zayif gösterir amper degeleri düşüktür bunların e cig icin sony vtc 6 kullanmani tavsiye ederim pilsitesi.com da var ama başka yerden temin edeceksen orjinalliğine dikkat et.Ekli dosyayı görüntüle 31395
bence şuan ki hali iyi ...
Ekli dosyayı görüntüle 31396
bunun pillerini e-sigara yapsam patlar mı? paralel bağlı pilleri 2 tane 18650 denen pil var içinde...
foto nasıl?
Ekli dosyayı görüntüle 31397
Maillik bir şey yok dosya boyutu nedeni ile işlenemedi diyor. 1-2 aydır sürekli olmasada bunu söylüyorum size.Aldığın hatayı bana mailden gönderir misin?
Maillik bir şey yok dosya boyutu nedeni ile işlenemedi diyor. 1-2 aydır sürekli olmasada bunu söylüyorum size. Ekli dosyayı görüntüle 31401dosya boyutunu 1-1.5 mb'a çelmişsiniz
eldeki mevcut imkanlar ile zor galiba...Patlar diyemeyeceğim ama verim alamazsın doldurursun sarji 15 20dk kullanmadan batarya zayif gösterir amper degeleri düşüktür bunların e cig icin sony vtc 6 kullanmani tavsiye ederim pilsitesi.com da var ama başka yerden temin edeceksen orjinalliğine dikkat et.
Düşük ışıkta Mate 10 ve Pro dışında herhangi bir Huawei cihazı gece S7'nin yakın plandan verdiği bokehi deli gibi grenlenmeden s7nin green temizligi seviyesinde değil ona az biraz yaklaşan bir performansta versin benim için Huawei kraldır.Huawei en iyisi bi kere taam mı .s.s
Eyvallah kardeşimŞu forumun haline durumuna ne kadar kızsamda bana Kubilay (@Yeşil Okçu) gibi bir kardeş, bir dost verdiği için aynı zamanda minnettarım. Teşekkür ederim SDN forum.
Tabi tabi.![]()
kapış kapış giderdi...
bende alırdım.
Herhalde maliyetini yazmışlar yanlışlıkla![]()
Keşke böyle olsa[emoji23]
Ee satın al diyince ne oldu? Bi ara laptop vardı yanlış fiyat girildiği için hızlı olan kapmıştı...Hepsiburada buga girmiş. Ben de bir an umutla girdim :d
Ekli dosyayı görüntüle 31462
uyanmışlar...