Kalp tansiyon vs yoksa girin hocam bu işe. Öbür türlü hastanelik eder bu piyasa.Valla iyisiniz gençler ay sonu nasıl getireceğim diye kara kara düşünüp cinnet geçirirken bunları okuyorum ya ...Hanım dil altı hapını ver bana [emoji16]

Kalp tansiyon vs yoksa girin hocam bu işe. Öbür türlü hastanelik eder bu piyasa.Valla iyisiniz gençler ay sonu nasıl getireceğim diye kara kara düşünüp cinnet geçirirken bunları okuyorum ya ...Hanım dil altı hapını ver bana [emoji16]
kalp çok şükür yok da 3 boğaza bakıyoz evde çocuklar ipad'i kemiriyor hanım smartwatch ile çorba karıştırıyor... durumlar çok sıkıntılı kardeşim girememKalp tansiyon vs yoksa girin hocam bu işe. Öbür türlü hastanelik eder bu piyasa.![]()
İlk gördüğümde kim bu dedimHay gays, yeni nickim nasıl?![]()
Tam özel mesaj gönderiyordum, böyle bir üye yoktur. dedi, zamanlama harika olmuşHay gays, yeni nickim nasıl?![]()
Naber Fu?Hay gays, yeni nickim nasıl?![]()
Aynen. Ben de şaşırdım. Bir de kırmızı olduğu için "acaba foruma Fu diye yeni admin mi alındı" diye düşündüm.İlk gördüğümde kim bu dedim![]()
Naber Fu?
--- Gönderi Güncellendi ---
Aynen. Ben de şaşırdım. Bir de kırmızı olduğu için "acaba foruma Fu diye yeni admin mi alındı" diye düşündüm.
Çok manidar buluyorum [emoji16]Hay gays, yeni nickim nasıl?![]()
Abooo küfür kısaltması bu caktimÇok manidar buluyorum [emoji16]
Bize değil tabi canım Admin dikkat etmezsen nick den payını al der gibi dimi bak ban atmaca yok [emoji16]Abooo küfür kısaltması bu caktim
Evet. Anlatın.Fu neden anlatayım ister misiniz?![]()
Abooo küfür kısaltması bu caktim
Evet. Anlatın.![]()
AhahHahahah, sen de mi bitcoin
@rawkid 'in ben uyuyorken attığı mesajı göstermek istiyorum iznini almadan;
Ekli dosyayı görüntüle 31352
![]()
![]()
Sorun yok. Satma 2 3 güne düzelir. Baya kârlar elde edilebilirdi ama zarar etmeyeceğiz en azından. Eski haline gelecek hepsi.@cern99
Gece yatmadan önce 0.028 BTC oldu diye seviniyordum. Sabahtan beri eriyor gözümün önünde. NXT iyi dayandı ama VTC batırdı beni :/
Şuan gıcık olduğum bir grup ortaya çıktı: Ee tabi öyle yükselirse böyle düşer, 1 dolara inerse hemen alırım, balon patladı. Bu işten anlamıyorsun neden yorum yapıyorsun? 2 3 haftaya tekrar Bitcoin 20.000Dolar barajını Aştı! Başlığını görmeye mahkumlar
Facebook haber paylaşımlarında ve Teknoloji haber sitelerinde yorum yapan topluluk.Hangi grup o?
Facebook haber paylaşımlarında ve Teknoloji haber sitelerinde yorum yapan topluluk.
Sorun yok. Satma 2 3 güne düzelir. Baya kârlar elde edilebilirdi ama zarar etmeyeceğiz en azından. Eski haline gelecek hepsi.
hodl hodl hodl hodl hodl hodl hodl hodl hodl hodl hodl hod hodl hodl hodl hodl hodl hodl