• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin mutlu olduğu bir dünya olsa keşke, hiç bir sıkıntının olmadığı, her şeyin yolunda olduğu...
Belkide o zaman hayatın tadı olmazdı.o_O

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ya tapatalk valla bırakıcam gece gece FU kardeşime is çıkardım ellerin dert görmesin benden sana bir macbook [emoji335][emoji16]

Transistor

Gece yatmadan önce 0.028 BTC oldu diye seviniyordum. Sabahtan beri eriyor gözümün önünde. NXT iyi dayandı ama VTC batırdı beni :/

Hiç vakit kaybetmeden evi arabayı altını parayı bitcoin'e yatırın 1 ay sonra tekrar lira olarak geri almayı unutmayın lütfen :D

Şuan gıcık olduğum bir grup ortaya çıktı: Ee tabi öyle yükselirse böyle düşer, 1 dolara inerse hemen alırım, balon patladı. Bu işten anlamıyorsun neden yorum yapıyorsun? 2 3 haftaya tekrar Bitcoin 20.000Dolar barajını Aştı! Başlığını görmeye mahkumlar
--- Gönderi Güncellendi ---
Yeni para sistemi bir devrim gibi bir şey bu. Yani sonu yok. Küçük düşünmeyin ve karşılığı yok demeye devam etmeyin. Saygılarımla.

Şuan gıcık olduğum bir grup ortaya çıktı: Ee tabi öyle yükselirse böyle düşer, 1 dolara inerse hemen alırım, balon patladı. Bu işten anlamıyorsun neden yorum yapıyorsun? 2 3 haftaya tekrar Bitcoin 20.000Dolar barajını Aştı! Başlığını görmeye mahkumlar

Hangi grup o?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...