Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Yahu ben forumun ağası değil miyim? Kurarım şark sofrasını, otururum divanımda çekerim nargileyi... Oh mis.
--- Gönderi Güncellendi ---

On yıllık üye sayılırız. :D

Ooo... Bize yok mu?
Bende eskiyim ama sonradan bıraktım. Dün yeniden başladım, iyiyki bulaştım özledim yahu bu civarları...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bende eskiyim ama sonradan bıraktım. Dün yeniden başladım, iyiyki bulaştım özledim yahu bu civarları...
Çok değişti ama be hocam... İlk kaydolduğum zaman komik resimler kısmına atılan resimleri hatırlarım, şimdi Android ile iPhone kavgası eden yeni yetmelere... Eskiden böyle değildi burası, daha naif bir hali vardı. Bir de biz vardık tabii sağa sola saldıran. :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Çok değişti ama be hocam... İlk kaydolduğum zaman komik resimler kısmına atılan resimleri hatırlarım, şimdi Android ile iPhone kavgası eden yeni yetmelere... Eskiden böyle değildi burası, daha naif bir hali vardı. Bir de biz vardık tabii sağa sola saldıran. :D

Sen vardın, Jeaquares vardı, ramboberk vardı.

Ah ah.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Umarım ki Bugünkü canlı yayında Tolga çıkmasın

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Geçen hafta sinir etti doğru düzgün bir soru sordum cevap vermedi bir çok kişiye de öyle
gözlüünü takmadığı için soruları okuyamıyor yayının heycanından okuyamıyor olabilir yayında pot kırmaktan korkuyor olabilir neydi tvde yıldo mu ne? fenasi espirisine maruz kalmış ve anında şutlanmıştı bundan korkuyor olabilir...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
gözlüünü takmadığı için soruları okuyamıyor yayının heycanından okuyamıyor olabilir yayında pot kırmaktan korkuyor olabilir neydi tvde yıldo mu ne? fenasi espirisine maruz kalmış ve anında şutlanmıştı bundan korkuyor olabilir...

Kaç yıldan beri SDN de çalıştı gitti geldi bilgisine göre konuşacak baktı tam cevap veremiyor kusura bakma net veremeyeceğim kendimce düşünelim şunlardır dese hadi tamam diyecem de saygısızlık ediyor trol soruda sormuyoruz
boşu boşuna canlı yayından soğutuyorlar

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Hesabımın şifresini sıfırlıyordum 4 defa reklam çıktı ben de en son kızıp şifremi küfürlü yaptım iyi mi SDN ağzımı bozdurdunuz akşam akşam:D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mod kadrosu benimle uğraşıyor sebep iPhone hakkındaki bir konuya cevap verip altternatif olarak android önermem.
Sizin benimle uğraşmaktan önce çok işiniz var da haberiniz yok.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Finallere yaklaşık 10 gün kaldı daha hala açıklanmayan sınavlar var belkide çoktan kaldım haberim yok :D

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Mod kadrosu benimle uğraşıyor sebep iPhone hakkındaki bir konuya cevap verip altternatif olarak android önermem.
Sizin benimle uğraşmaktan önce çok işiniz var da haberiniz yok.

Aynen hatta bir keresinde bile bir konuda ne etiket İPhone hakkında konu bölümünde bir konu açılmamıştı alternatif örnek verince sırf başlıkta İPhone yazıyor diye uyarı veriyor yok böyle bir şey ya

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bırakında apple iphone,macbook ve imac satsın Tim uncle Shazam'ı alıcak para lazım...

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Aynen hatta bir keresinde bile bir konuda ne etiket İPhone hakkında konu bölümünde bir konu açılmamıştı alternatif örnek verince sırf başlıkta İPhone yazıyor diye uyarı veriyor yok böyle bir şey ya
Ayıp ediyorsunuz arkadaşlar aaaa çok ayıp lütfen forumun kurucusu Hakkı Alkan apple fanı moderatörler kızmış çok mu:D?
Finallere yaklaşık 10 gün kaldı daha hala açıklanmayan sınavlar var belkide çoktan kaldım haberim yok :D
Bende son zamanlarda sınava girdikten sonra hiç kaç aldım diye öğretmene ısrarla sormuyordum çünkü biliyorum eninde sonunda sinirlerim bozulacak:D

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Ayıp ediyorsunuz arkadaşlar aaaa çok ayıp lütfen forumun kurucusu Hakkı Alkan apple fanı moderatörler kızmış çok mu:D?

Bende son zamanlarda sınava girdikten sonra hiç kaç aldım diye öğretmene ısrarla sormuyordum çünkü biliyorum eninde sonunda sinirlerim bozulacak:D
Artık geçtik geçtik geçemezsek seneye bir daha alırız yapacak bir şey yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...