M
Murat Burç
SDN Okuru
Ne zaman beni savunsan işin cılkını çıkarıp ban yiyorsun sakin ol.Haksızda sayılmaz şimdi gerçekten bu ne

Ne zaman beni savunsan işin cılkını çıkarıp ban yiyorsun sakin ol.Haksızda sayılmaz şimdi gerçekten bu ne
Türünün son örnekleri der gibi o ne yaBir sorum olacak, eski üyelerden kaç kişi kaldı?
Alakası yok amacımda seni savunmak değil komik geldiNe zaman beni savunsan işin cılkını çıkarıp ban yiyorsun sakin ol.![]()
Bak buralar eskiden hep dutluktu sevgili forum üyeleri gönül eğlendirirdi@lgsever Sende haklısın, biraz değil fazla oldu.
On yıllık üye sayılırız.Bir sorum olacak, eski üyelerden kaç kişi kaldı?
Ooo... Bize yok mu?Hallederiz inşallah.![]()
Bende eskiyim ama sonradan bıraktım. Dün yeniden başladım, iyiyki bulaştım özledim yahu bu civarları...Yahu ben forumun ağası değil miyim? Kurarım şark sofrasını, otururum divanımda çekerim nargileyi... Oh mis.
--- Gönderi Güncellendi ---
On yıllık üye sayılırız.
Ooo... Bize yok mu?
Çok değişti ama be hocam... İlk kaydolduğum zaman komik resimler kısmına atılan resimleri hatırlarım, şimdi Android ile iPhone kavgası eden yeni yetmelere... Eskiden böyle değildi burası, daha naif bir hali vardı. Bir de biz vardık tabii sağa sola saldıran.Bende eskiyim ama sonradan bıraktım. Dün yeniden başladım, iyiyki bulaştım özledim yahu bu civarları...
Çok değişti ama be hocam... İlk kaydolduğum zaman komik resimler kısmına atılan resimleri hatırlarım, şimdi Android ile iPhone kavgası eden yeni yetmelere... Eskiden böyle değildi burası, daha naif bir hali vardı. Bir de biz vardık tabii sağa sola saldıran.![]()
Eğer SDN bir mekan olsaydı, üçümüzde de o mekanı yakacak kudret vardı.Sen vardın, Jeaquares vardı, ramboberk vardı.
Ah ah.
Eğer SDN bir mekan olsaydı, üçümüzde de o mekanı yakacak kudret vardı.![]()
Biz de harabesine atlardık.Senle ramboberke gerek yoktu, Jea tek başına yakardı Finix![]()
çıkacak inadına çıkacak ve laf çakıcak...Umarım ki Bugünkü canlı yayında Tolga çıkmasın
çıkacak inadına çıkacak ve laf çakıcak...
gözlüünü takmadığı için soruları okuyamıyor yayının heycanından okuyamıyor olabilir yayında pot kırmaktan korkuyor olabilir neydi tvde yıldo mu ne? fenasi espirisine maruz kalmış ve anında şutlanmıştı bundan korkuyor olabilir...Geçen hafta sinir etti doğru düzgün bir soru sordum cevap vermedi bir çok kişiye de öyle
gözlüünü takmadığı için soruları okuyamıyor yayının heycanından okuyamıyor olabilir yayında pot kırmaktan korkuyor olabilir neydi tvde yıldo mu ne? fenasi espirisine maruz kalmış ve anında şutlanmıştı bundan korkuyor olabilir...
yıldolanmaktan korkuyordur yazıları göremiyordur belki...
takma kafana...Bilerek yapıyor gıcık ediyor işte kendine
takma kafana...
piramitlerin sırrı çözülmüş ...
daha çok sor bombardımana tut...Canlı yayında ciddi ciddi önemli sorular soramıyorum
Mod kadrosu benimle uğraşıyor sebep iPhone hakkındaki bir konuya cevap verip altternatif olarak android önermem.
Sizin benimle uğraşmaktan önce çok işiniz var da haberiniz yok.
Ayıp ediyorsunuz arkadaşlar aaaa çok ayıp lütfen forumun kurucusu Hakkı Alkan apple fanı moderatörler kızmış çok muAynen hatta bir keresinde bile bir konuda ne etiket İPhone hakkında konu bölümünde bir konu açılmamıştı alternatif örnek verince sırf başlıkta İPhone yazıyor diye uyarı veriyor yok böyle bir şey ya
Bende son zamanlarda sınava girdikten sonra hiç kaç aldım diye öğretmene ısrarla sormuyordum çünkü biliyorum eninde sonunda sinirlerim bozulacakFinallere yaklaşık 10 gün kaldı daha hala açıklanmayan sınavlar var belkide çoktan kaldım haberim yok![]()
Artık geçtik geçtik geçemezsek seneye bir daha alırız yapacak bir şey yokAyıp ediyorsunuz arkadaşlar aaaa çok ayıp lütfen forumun kurucusu Hakkı Alkan apple fanı moderatörler kızmış çok mu?
Bende son zamanlarda sınava girdikten sonra hiç kaç aldım diye öğretmene ısrarla sormuyordum çünkü biliyorum eninde sonunda sinirlerim bozulacak![]()