Gördük çok şükür çok rüzgarlı [emoji16]ama ilk zirveyi görmek gerekli![]()
Gördük çok şükür çok rüzgarlı [emoji16]ama ilk zirveyi görmek gerekli![]()
Yaniyür zannettik şok rüzgarlı indik biz de [emoji41]Hazır çıkmışsın sorayım .Hava nasıl oralarda üşüyormusun ?
100.000 bendeee
[video=youtube;CDPKCALktTk][/video]
Benden sizlere bi sago şarkısı hadi bakim![]()
Az önce kiğılı reklaminda bu tarz bir kaç mont gördüm. Fiyatı dokunmayacaksa bakabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 29297
Bu tarz bir mont nerden bulabilirim fikri olan varsa makbule geçer bu model aliexpresste var çinden gelmesi 1 ay sürer.Sıcak tutan buna benzer slim fit uzun başka öneriniz varsa da olur.
Aga sen dua et hep beraber alalım [emoji16] kuzenin bile gözü korktu geceye damga vurduknextman bir tane de bana alaydın, bol sevaba gireydin![]()
bağdemciklerini görmeyen kalmamış sanırım...Scarlett Johansson kusursuz yaaaa
şami de kardeşim çok gıcık oluyor şami deyince o ziyami okuyor...Şarjı bitmeyen telefon oluyormuş demek ki teşekkürler xiaomi [emoji41]
4.500 liraya geliyor o ne öyle
kutu açılışın kumrucu hasan da yapacağım4.500 liraya geliyor o ne öyle![]()
Aslında doğru söylüyorsunuz. Bence insanlar, popüler markaları kullanmayı bıraktıkları zaman mecburen fiyatları düşürmek zorunda kalacaklar.Tartıştığınız şeyin kıçı kırık telefonlar olduğunun farkındasınız değil mi ? O ondan iyi, şu şundan kötü; Neyin derdindesiniz genç arkadaşlar ! Şu zihniyetten en kısa sürede kurtulun, sahibi olmadığınız hiç bir marka için boş tartışmalara girmeyin. 7 senelik ekonomistim böyle gereksiz varsayımlar, denklemler görmedim, kendiniz bir fikir, mal üretin onun için tartışın.
Askerdeyken gece için kavga ederdik gece göreve giden öğlene kadar uyurduBiraz sonra ise gidecegim, gece vardiyasini hic sevmiyorum be ya. Neyse son gün![]()
Askerdeyken gece için kavga ederdik gece göreve giden öğlene kadar uyurdu![]()