Vuaxles Bey
Öğrenci
Aynen ölümlü kaza varmış altınyoldaİzmir trafiği ölmüş ölmüş. Okula haftada 2 gün geç kalmaya başladık. Kocaoğlu sen reklam yapmaya devam et
Aynen ölümlü kaza varmış altınyoldaİzmir trafiği ölmüş ölmüş. Okula haftada 2 gün geç kalmaya başladık. Kocaoğlu sen reklam yapmaya devam et
Aynen biz ege üninin oraya gelemedik daha. Hangi okuldasın?Aynen ölümlü kaza varmış altınyolda
Bornova Anadolu LisesiAynen biz ege üninin oraya gelemedik daha. Hangi okuldasın?
Bayraklı ServisiAaa ben de
Hangi servis
Aa ne tesadüf seni kesinlikle tanımıyorum skkskskdkdkdkBayraklı Servisi
Aa ne tesadüf seni kesinlikle tanımıyorum skkskskdkdkdk
size 9 damgası vurdular mı baştaAa ne tesadüf seni kesinlikle tanımıyorum skkskskdkdkdk
kaza olmuş Aziz amcanın bununla ilgisi yok trafik polisi iç işleri bakanlığına bağlı.İzmir trafiği ölmüş ölmüş. Okula haftada 2 gün geç kalmaya başladık. Kocaoğlu sen reklam yapmaya devam et
Üniversiteli ise üniversitesi bedava Win10 educition veriyor olabilir onu kntrol edin isterseniz.Bu akşamki misafir kardeşim msı almış bize de kurmak düşer [emoji16]![]()
1073 değil 1024 byte 1mb 1024 mb 1gb 1024gb 1tb...Sandisk extreme 500 taşınabilir ssd aldım. 240 gb ama 223 gb diye gözüküyor. Bu kadar kayıp olmasında bir sıkıntı var gibime geldi. Ne diyorsunuz?
Edit: araştırdım sıkıntı yokmuş. Hdd ve ssd üreticileri 1 gb'ı 1 milyar byte olarak hesaplıyormuş. Ama Microsoft 1,073... diye hesapladığından 240 gb 223 gb olarak gözüküyormuş.
1073 değil 1024 byte 1mb 1024 mb 1gb 1024gb 1tb...
heryer 34 plaka dolu. her reklam yaptı gelin gelin diye. biz mutluyduk böylekaza olmuş Aziz amcanın bununla ilgisi yok trafik polisi iç işleri bakanlığına bağlı.
o görüyorum bizim teyzele aynı kafadasın oda reklamlardan gıcık kaptı gelmesinler diyor...heryer 34 plaka dolu. her reklam yaptı gelin gelin diye. biz mutluyduk böyle
aynen abi izmir izmirlilerin. elbette ziyarete gelebilirler ama yerleşmesinler izmir kötüo görüyorum bizim teyzele aynı kafadasın oda reklamlardan gıcık kaptı gelmesinler diyor...
hahahahahaa hem de nasıl damgaladılarsize 9 damgası vurdular mı başta![]()
Arkadaşım okuyor. O anlattıaynen abi izmir izmirlilerin. elbette ziyarete gelebilirler ama yerleşmesinler izmir kötü
--- Gönderi Güncellendi ---
hahahahahaa hem de nasıl damgaladılar![]()
Birileri yürüşe katılmış herhaldeNe mutlu ki türküm ben! Kırmızının bana verdiği aşkla vatan yücedir, şehitler yücedir, Türk kanı yücedir, Cumhuriyet Yücedir..! Ne Mutlu Türküm Diyene !
29 Ekim Cumhuriyet bayramınız şimdiden kutlu olsun..
Utkuversus
Naber la ise yaramazlar![]()
İyidirNaber la ise yaramazlar![]()
Hahah, takla yok yem de yok!![]()
Neden?İnsanlardan nefret ediyorum