Acaba kim banladi merak ettim![]()
Ben.
Abi muratı niye bir daha banladınız
İki günlük mesajı alıntılamaktan ban sebebi mi olur
Ban sebebinin ne olduğu çoktan grubunuza düşmüştür, burada laf kalabalığı yapma.

Acaba kim banladi merak ettim![]()
Abi muratı niye bir daha banladınız
İki günlük mesajı alıntılamaktan ban sebebi mi olur
Tamam abi kizmaBen.
Ban sebebinin ne olduğu çoktan grubunuza düşmüştür, burada laf kalabalığı yapma.![]()
Tabi canımAdmin klavyeye çay dökmüş o yüzden banlandım
Yahu nereye gidiyon sendeTabi canım
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu isin suyu cikti farkindayim. Yok ayrilcam dedim yok su dedim yok bu dedim herseferinde birsey oldu gitmedim. Hatalardan ders cikarmak gerekir dimi? ben 9 ay once buyuk bir hata yaptim. Forum cehenneme dondu gidiyorum dedim ve o gunden beri gidecegim. Sanirim benim ici n degerli insanlarin gozunden dustum bu olay yuzunden. Ondan sonra en az 5 kere forumu birakmaya calistim olmadi. Cunku hatamin farkinda degildim. Artik bu hatanin farkindayim. Insan sozunde durmali. Ben bir soz verdim. Iste tutyorum simidi. Hadi kendinize iyi bakin. Dalgasini gecen gecsin hadi.
Hoscakalin
Prolara gelmiyor güncelleme kafam rahatŞu tapatalk geliştiricilerini hiçbir zaman anlayamayacağım. Adamlar her ay tasarımı kökten değiştiriyor. Sıkılmayı bırak tasarıma alışamıyorum bile.![]()
Bunlar amerikanın oyunlarıfree tapatalk reklamlarına da ahlaklı reklam koysunlar hanımla aramızı açacak arkadaş...arama kriterine göre reklam demeyin hergün cıbıl aramıyoruz telefondabu belliki tek elden yönetiliyor arkadaş etmeyin eylemeyin yuva yıkıcılar
![]()
Pro dediğiniz reklamsız sürüm mü yoksa şu efsane 4.9.5 sürümü mü yüklü?Prolara gelmiyor güncelleme kafam rahatherseyi eksik
Sivas da SDN ci varmı acep
@Mrtaltg Bu mesajımı sildin ya hani
Ekli dosyayı görüntüle 28800 Ekli dosyayı görüntüle 28801
Bu mesajı da silmeye ne dersin?
Konu XZ Premium vs ithalatçı HTC U11
Ekli dosyayı görüntüle 28802
Ben tarafsız hareketlerininizi görmek istiyorum ne dersin bu işe?
Ne alaka niye yasakmış?Biz tarafsızız, sen değilsin.
Ve senin iPhone konularına yazman yasak. Defalarca kez söyledim. Benim işim forumu yönetmek, Murat Burç'u idare etmek değil.
Ne alaka niye yasakmış?
Benim yazmam yasak XZ Premium vs U11 konusuna iPhone 7 yazmak niye yasak değil?
Fall Creatorsu indiriyorum bakalım ne olacak
Hiçbir şey yok gerçekten hala kalas Win10Hiç bir değişiklik farketmedim vallaha
Hiçbir şey yok gerçekten hala kalas Win10