Photoshop kuruyorum pc başına geceyim hemen bakıyorumŞu konuya bir göz atar mısınız?
Dell XPS yanında kendimden beklenmeyen bir şekilde Macbook Pro ve iMac 4K önerdim doğru yaptım diye dşünüyorum yine de siz bir bakın lütfen![]()
Photoshop kuruyorum pc başına geceyim hemen bakıyorumŞu konuya bir göz atar mısınız?
Dell XPS yanında kendimden beklenmeyen bir şekilde Macbook Pro ve iMac 4K önerdim doğru yaptım diye dşünüyorum yine de siz bir bakın lütfen![]()
Ne yapalım işte zorunlu eğitim sabahın 7 sinde kalk gavur ölüsü çantayı sırtlan 2 saatlik yol tep 8 saat ders gör 2 saat geri gel ödev yap gün bitmiş işte aynı sistem ne yapalımNe var ne yok, anlat biraz yeğenim![]()
Aa kendi mesajımızı beğenebiliyor muyduk?Ne yapalım işte zorunlu eğitim sabahın 7 sinde kalk gavur ölüsü çantayı sırtlan 2 saatlik yol tep 8 saat ders gör 2 saat geri gel ödev yap gün bitmiş işte aynı sistem ne yapalım
Var mı öyle bir şeyAa kendi mesajımızı beğenebiliyor muyduk?
İnce bir çizgi vardı kaçırmışsın.Var mı öyle bir şey
Yanlış hatırlamıyorsam hakarettenİnce bir çizgi vardı kaçırmışsın.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada ConfickerBelası neden uzaklaştırıldı? Biris bilgilendirebilir mi?Kendisini severdik. Buranın köklü üyelerindendi.
Bu forumda vefalı insan çok.Beni seven de 1-2 tane adam gibi adam kardeşim abim var. Sırf onlarla konuşmak için burdayım.Telegramdan da konuşuyorum. Hiç olmadı onlar yasımı tutarArkandan niye gitti yav bu diyecek heveslin yok dönmek zorunda değilsin keyfin nasıl istiyorsa öyle yap
İyidir sen nasılsın uykucu miskin yorgun koreli reyizOkul çok yoruyor foruma eskisi kadar giremedim.
Nasılsınız arkadaşlar. İyisinizdir umarım![]()
Ben en son GTX 690 zamanında donanım araştırıyordum o kartta 2012'de çıktı. O kadar belirsiz o zamanlar benim için 5 sene önce bile diyemiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ben@Murat Burç benim konuya bir el atsana
+1Hayatım hergün nehirden akan su kadar rutin sanırım ölüler mezarda belki de benden çok aksiyon yaşıyordur.
Rx550 yeni çıktı yahu. Yanlışın olmalıBen en son GTX 690 zamanında donanım araştırıyordum o kartta 2012'de çıktı. O kadar belirsiz o zamanlar benim için 5 sene önce bile diyemiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ben
Bırak adam gibi şeylerle uğraşmayı
Herkes gibi takıl yaşa hayatını
Takılamıyorsan bile rol yap
ne yap et ama yarat kendi yalan dünyanı
Çünkü bunlar para ediyor baksana sevgi bile yalan olmuş
Piyasada kavrulmuş, herkes kudurmuş
Canım dediğin bile arkandan vurmuş
Tüm bunları bilerek yaşa ve sakın
Ama sakın içindekileri tüketeyim deme
Düzeldi sanırım bu mesajı görüyorsan tapatalk danOzaman yüklenelim ipad safariye
Teşekürler elimiz ayağımız yapmayın ben yaşlı coluklu çocuklu bir insanım [emoji16]Düzeldi sanırım bu mesajı görüyorsan tapatalk dan
Yaşlı derken benden de yaşlı değilsin herhaldeTeşekürler elimiz ayağımız yapmayın ben yaşlı coluklu çocuklu bir insanım [emoji16]
Bilmem biz 40. Bölümü geçtik [emoji16]Yaşlı derken benden de yaşlı değilsin herhalde
Saygılar sevgiler [emoji41] 45 sonrasını bekliyoruz bahar geliyormuşÇok oldu 40 ı geceli