Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Hackhinitosh kursak Macbook almaya gerek kalır mı?
Kext dosyalarıyla uğraşmak istemeyip yarıda bırakan çok gördüm de bana kalırsa aslının yerini tutmuyor temel işlevler dışında profesyonel çözümlere yönelik değil tabi kısa yollu kullanımlar için diyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kext dosyalarıyla uğraşmak istemeyip yarıda bırakan çok gördüm de bana kalırsa aslının yerini tutmuyor temel işlevler dışında profesyonel çözümlere yönelik değil tabi kısa yollu kullanımlar için diyorum.
Kısaca programda tam verim alamazsın diyorsun

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Dual boot'u sadece oyunlar ve belli başlı programlar için yapın. Yoksa Linux zaten çoğu şeye yetiyor :)
Ben her ihtimale karşı tutmak gerektiği taraftarıyım. Hani dual boot dediğin olay müthiş masraflı, of ya yapılır mı tadında bir olay değil. Hani ufak bir durum çıkıyor, manyak gibi Windows aramak durumunda kalıyorum bir ödev yüzünden. Kalsın diskin bir tarafında Windows, zaten fazla kullanılmadığı için bloat olmuyor kolay kolay.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Son defa modluğa başvurdum olursun diyenler beğensin :D

Şaka bir yana bu da olmazsa bir daha modluk falan denemem :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aptal Apple'ist Dxomark Note 8'e 94 vermiş tamam 100 foto puanı ile en yakın rakibini ezip geçiyor da ulan 84 video nedir ? Bu piyasada Samsung kadar kaliteli video çeken bir marka yok
Hayır odaklama sorunu demiş birde gelde sövme

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Aptal Apple'ist Dxomark Note 8'e 94 vermiş tamam 100 foto puanı ile en yakın rakibini ezip geçiyor da ulan 84 video nedir ? Bu piyasada Samsung kadar kaliteli video çeken bir marka yok
Hayır odaklama sorunu demiş birde gelde sövme
Bugün iPhone 6S ile odaklama konusunda birbirimizi yedik.Yanımda astigmatı olan adam odakladı 6S odaklayamadı şaka gibi :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bugün iPhone 6S ile odaklama konusunda birbirimizi yedik.Yanımda astigmatı olan adam odakladı 6S odaklayamadı şaka gibi :)
Benim S7 bile FHD60 dışında 4K dahil her çözünürlükte düşük veya yüksek ışık demeden yarım saniyenin altında netliyorken Note 8 netleyemiyor öyle mi?
Dxomark zamanında Üst model LG'nin şahanesi V20'ye 85, alt model LG'nin çöpüne 86 veren bir oluşum
Dikkate almamak gerekiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Adamlar Bokehi kamera kalitesinden sayıyor

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Arkadaşlar uyarı olarak algılamayın ama bu bölüm konu dışında söyle rahat la kısmı teknoloji adına bir şey konuşmasak yada sizi akıllı cihazlar bölümüne ışınlasak

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar uyarı olarak algılamayın ama bu bölüm konu dışında söyle rahat la kısmı teknoloji adına bir şey konuşmasak yada sizi akıllı cihazlar bölümüne ışınlasak
Burada havadan sudan herşeyden konuşmak serbest değil mi? Maksat sohbet etmek?
Neyse gidio trollenecek konu bulayım ben :D

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
İyi hatırlattınız hocam ama size şunu sormak istiyorum ya biz böyle rahatlıyorsak? :D :D tamam tamam bu konular başka yerlerin konuları buralarda boş yapmayız :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
İyi hatırlattınız hocam ama size şunu sormak istiyorum ya biz böyle rahatlıyorsak? :D :D tamam tamam bu konular başka yerlerin konuları buralarda boş yapmayız :)
Abi ben buraya bazı teknolojik olaylara tepki gösterip rahatliyorum mesela ilk mesajda Dxomarka gösterdigim tepki
O da yasaksa ölelim biz

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
yok muhabbetimizi edelim burda rahat olalım telefon bilgisayar kısmını atalım maksat onların muhabbetini edecek olsam bölümleri var açarım orada tartışırız en doğrusu bu yani hata bu kısımın elektriklerini de keselim karanlıkta tam olsun
Abi ben buraya bazı teknolojik olaylara tepki gösterip rahatliyorum mesela ilk mesajda Dxomarka gösterdigim tepki
O da yasaksa ölelim biz
Muratcım yasakla alakası yok cep telefonu bölümümüz var biliyorsun fazlası ile olan bölüm dururken konu dışına taşırmak olmuyor

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Büyük kızım hiç bana çekmemiş arkadaş bu yeni nesli anlamıyorum yahu klavye begendiremiyorum [emoji846]

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Büyük kızım hiç bana çekmemiş arkadaş bu yeni nesli anlamıyorum yahu klavye begendiremiyorum [emoji846]
Sondaki emoji yerine keşke :mrgreen: yazdığımızda o pixel adam çıksa. Klavye konusunda Razer Blackwidow Chroma 2017 alabilirsiniz. Biraz cep yakar ama olsun.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
+ Corsair Gaming Strafe buda cep yakar ama o ne güzel bir RGB'dir ya.Animasyonlar falan fevkaladenin fevkinde :)
Yok ben buldum ona en sen bunu vercem tam olacak :)
8aa2013cc31580c806c24adfdfeab66d.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...