M
Murat Burç
SDN Okuru
Hackhinitosh kursak Macbook almaya gerek kalır mı?3D max sıvı modellemede başarılar sana
Grafik ve Video tasarım serbest çalışanı![]()
Hackhinitosh kursak Macbook almaya gerek kalır mı?3D max sıvı modellemede başarılar sana
Grafik ve Video tasarım serbest çalışanı![]()
Kext dosyalarıyla uğraşmak istemeyip yarıda bırakan çok gördüm de bana kalırsa aslının yerini tutmuyor temel işlevler dışında profesyonel çözümlere yönelik değil tabi kısa yollu kullanımlar için diyorum.Hackhinitosh kursak Macbook almaya gerek kalır mı?
Kısaca programda tam verim alamazsın diyorsunKext dosyalarıyla uğraşmak istemeyip yarıda bırakan çok gördüm de bana kalırsa aslının yerini tutmuyor temel işlevler dışında profesyonel çözümlere yönelik değil tabi kısa yollu kullanımlar için diyorum.
tabi mesela en çok kullandığım ki sen de olsa kullanmaktan zevk alırsın tasarım adına Art Text bu uygulama ciddi hatalar veriyor o kadar emeğin de boşa gidiyor saç yoluyorsunKısaca programda tam verim alamazsın diyorsun
Ben her ihtimale karşı tutmak gerektiği taraftarıyım. Hani dual boot dediğin olay müthiş masraflı, of ya yapılır mı tadında bir olay değil. Hani ufak bir durum çıkıyor, manyak gibi Windows aramak durumunda kalıyorum bir ödev yüzünden. Kalsın diskin bir tarafında Windows, zaten fazla kullanılmadığı için bloat olmuyor kolay kolay.Dual boot'u sadece oyunlar ve belli başlı programlar için yapın. Yoksa Linux zaten çoğu şeye yetiyor![]()
Elektrik elektronik mühendisinin bunlarla işi olmaz yahutabi mesela en çok kullandığım ki sen de olsa kullanmaktan zevk alırsın tasarım adına Art Text bu uygulama ciddi hatalar veriyor o kadar emeğin de boşa gidiyor saç yoluyorsun
Başarılar Allah zihin açıklığı versin.Ben de çocukları yatırayım sıpalar ortalığı karıştırdı yineÖdev beni bekler. Ben kaçar.![]()
Bizim kimyaci odev vermis ama oralari islememisiz bide eksi verecek yapmayanlara...Ödev beni bekler. Ben kaçar.![]()
Teşekkürler hocam. İyi akşamlar.Başarılar Allah zihin açıklığı versin.Ben de çocukları yatırayım sıpalar ortalığı karıştırdı yine![]()
Yardımcı olabiliyorsak ne alaHayır hocam yanılıyorsunuz.
Forumda gördüğüm kadarıyla mesaj/beğeni oranında @f.krtl1 birinci. An itibariyle 609 mesaj ve 669 beğenisi var.
Ekli dosyayı görüntüle 28294
Hocam hoşgeldin ben seni görup görüp hoşgeldin demeyi unutuyorum kusura bakmaYardımcı olabiliyorsak ne ala![]()
Bugün iPhone 6S ile odaklama konusunda birbirimizi yedik.Yanımda astigmatı olan adam odakladı 6S odaklayamadı şaka gibiAptal Apple'ist Dxomark Note 8'e 94 vermiş tamam 100 foto puanı ile en yakın rakibini ezip geçiyor da ulan 84 video nedir ? Bu piyasada Samsung kadar kaliteli video çeken bir marka yok
Hayır odaklama sorunu demiş birde gelde sövme
Benim S7 bile FHD60 dışında 4K dahil her çözünürlükte düşük veya yüksek ışık demeden yarım saniyenin altında netliyorken Note 8 netleyemiyor öyle mi?Bugün iPhone 6S ile odaklama konusunda birbirimizi yedik.Yanımda astigmatı olan adam odakladı 6S odaklayamadı şaka gibi![]()
Burada havadan sudan herşeyden konuşmak serbest değil mi? Maksat sohbet etmek?Arkadaşlar uyarı olarak algılamayın ama bu bölüm konu dışında söyle rahat la kısmı teknoloji adına bir şey konuşmasak yada sizi akıllı cihazlar bölümüne ışınlasak
serbest de ismi konu dışı telefon konusu var sa buraya iş düşmüyor maalesefBurada havadan sudan herşeyden konuşmak serbest değil mi? Maksat sohbet etmek?
İyi hatırlattınız hocam ama size şunu sormak istiyorum ya biz böyle rahatlıyorsak?Arkadaşlar uyarı olarak algılamayın ama bu bölüm konu dışında söyle rahat la kısmı teknoloji adına bir şey konuşmasak yada sizi akıllı cihazlar bölümüne ışınlasak
Abi ben buraya bazı teknolojik olaylara tepki gösterip rahatliyorum mesela ilk mesajda Dxomarka gösterdigim tepkiİyi hatırlattınız hocam ama size şunu sormak istiyorum ya biz böyle rahatlıyorsak?![]()
tamam tamam bu konular başka yerlerin konuları buralarda boş yapmayız
![]()
Muratcım yasakla alakası yok cep telefonu bölümümüz var biliyorsun fazlası ile olan bölüm dururken konu dışına taşırmak olmuyorAbi ben buraya bazı teknolojik olaylara tepki gösterip rahatliyorum mesela ilk mesajda Dxomarka gösterdigim tepki
O da yasaksa ölelim biz
Sondaki emoji yerine keşke :mrgreen: yazdığımızda o pixel adam çıksa. Klavye konusunda Razer Blackwidow Chroma 2017 alabilirsiniz. Biraz cep yakar ama olsun.Büyük kızım hiç bana çekmemiş arkadaş bu yeni nesli anlamıyorum yahu klavye begendiremiyorum [emoji846]
Cezalı Tarafimdan mis gibi logitech verdim vişne dökerken düşüncektiSondaki emoji yerine keşke :mrgreen: yazdığımızda o pixel adam çıksa. Klavye konusunda Razer Blackwidow Chroma 2017 alabilirsiniz. Biraz cep yakar ama olsun.
+ Corsair Gaming Strafe buda cep yakar ama o ne güzel bir RGB'dir ya.Animasyonlar falan fevkaladenin fevkindeSondaki emoji yerine keşke :mrgreen: yazdığımızda o pixel adam çıksa. Klavye konusunda Razer Blackwidow Chroma 2017 alabilirsiniz. Biraz cep yakar ama olsun.
Yok ben buldum ona en sen bunu vercem tam olacak+ Corsair Gaming Strafe buda cep yakar ama o ne güzel bir RGB'dir ya.Animasyonlar falan fevkaladenin fevkinde![]()
Ne güzel işte hocam macOS Style klavye daha ne olsunYok ben buldum ona en sen bunu vercem tam olacak![]()